Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Kızlar medicalparkta aşılama ne kadara yaparlar bilen var mi, ya da ne kadar verdiniz yaptıranlar

Kızlar bugün aşılamamın 12. Günü idrar ve kan testi yaptırdım. Kanda değerim 54 çıktı. İdrar da önce 6 gün öncesi testi yaptım sonra da kaset test yaptim ikisinde de var gözüküyor. Sizce durum nedirrrr????

Eklentiler

• 6802D871-201D-4027-9BC7-C725D93DB7D2.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 40
pozitif canım hayırı olsun,nasıldı sürecin anlatır mısın biraz

pozitif canım hayırı olsun,nasıldı sürecin anlatır mısın biraz
Adetin ikinci günü gittim yumurta geliştirmek için günde 1 kez klomen kullandım canım 5 gün sonra kontrole gittim sonra geçen 28 ekim de aşılamam yapıldı. Sonrasında herşey normaldi sadece bir kaç gün önce sol kasığımda üç dört kez ani batmalar oldu ordan biraz şüphelenmiştim ama aşılamadan dolayıdır diye düşünmeye çalıştım. Bir de geceleri fitil uyguluyordum sanırım o bende biraz akıntı yapmıştı, bir de belim de çok aşrı oldu özellikle iki gündür baya var başka da bir değişiklik yoktu bende. Dün adet günümdü aslında gelmedi bende bugün 12. Gün hem sonucta da çıkabilir diye test verdim ve oldu sanırım iki gün sonra tekrar gidicem canim

maşallaaahh canımm, ne yaptın ne zaman kan vereceksın

harıka masallaaahh suphanallah kuzum. ılk testını asılamadan kac gun sonra yapmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…