Ekim ayi aşılama yaptiranlar

İstanbulda herşey içinde 16 bin lira ama ben devlette eger tüp bebek felan olursa devlet yapıyor

Ay inşallah tutmuştur ya kaç gün oldunuz yaptıralı?

Ay inşallah tutmuştur ya kaç gün oldunuz yaptıralı?
12 sinde yaptım, normalde adetime 6 gün var ama sabah koyu renk bir akıntı ile uyandım, sanırım adet olacağım ve benimki tutmadı. Artık kan vermeye gitmeye gerek yok. Sökülmeyi bekleyeceğim, umarım sizinki tutar. Tabi benimki son değil, bir aşılama daha yapacağım.

İnşallah yerleşme kanaması falandır. 2.aşılamanız mıydı?

İnşallah yerleşme kanaması falandır. 2.aşılamanız mıydı?
Vücudum şaşmaz, hamilelik hayalleri bile kurdurmadan gelir adetim. Sanırım yine adettir, ne zaman nasip olacak bilmiyorum ama çok yoruldum. 3.5 yıl etti ve bi aşılama daha yapıp maddi olarak toparlanıp tüpe geçeceğim. İnsanın isyan edesi geliyor, neden yıllarca olmuyor diye ama demek var Allah'ın bir bildiği...

İnsan çok yıpranıyor bizimde olmaması için bir sebep yok ama olmuyor işte. İlk başlarda eşimin sperm sayısı çok düşüktü devlete gidiyorduk o konuda ilaç yada takviye gıda önermediler düzelir o deyip geçiştirdiler resmen sonra ben özelde hsg çekindim çeken doktor bir ilaç falan vermedi mi diye şaşırdı şimdi aynı özelde farklı bir doktora gidiyorum hemen eşime ilaç başladık ve ilk aydan baya yükseldi doktoru herkes çok met ediyor çok da fayda gören var inşallah bize de şifa olur. Bizde yılsonuna kadar olmazsa tüp bebeğe geçicez doktorum zaman kaybetmeyelim dedi tüp bebek için 3 aşılama olman lazım dedi bana

Bende kasımda başlıyorum aşılama simdi igneyle buyutuyoruz yumurtaları ilk defa olunca insan heyecanlanıyor

Bende de sağ tarafimda ağrı var canım kasık desem değil yumurtalığın arkası belimde ben dış gebelik geçirdim ondan sonra kaldı bende o ağrı bazen adeta yakın ağrılar oluyor hala şuan tek istediğim tekrar dış gebelik olmaması her ağrıya acabami diyorum

Ya inşallah sağlıklı bir şekilde hamişsinizdir. Ben daha önce gebelik yaşamadığım için nasıl belirtisi olur, ağrı verir mi verirsede nasıl bir ağrısı olur hiç bilmiyorum

Ya inşallah sağlıklı bir şekilde hamişsinizdir. Ben daha önce gebelik yaşamadığım için nasıl belirtisi olur, ağrı verir mi verirsede nasıl bir ağrısı olur hiç bilmiyorum
Herkeste farklı olur tabi hiç beklemeyenler belirtisini bile farketmiyor biz her ay beklediğimiz en ufak şeyi acabami diyoruz nasip herşey göğüs ağrısı en büyük belirti sayılıyor ama bazen hormonlardan da kaynaklanabiliyor belirtiler sağlıklı sıhhatli olacaksa nasip etsin rabbim sağlıksız olcaksa nasip etmesin zamanı vakti vardır elbet herşeyin

Bekle belki gebelige işarettir hemen umutsuzluğa kapılma

Benim eşime de ilaç önerdiler biraz düşük cıkmıştı tutmazsa bu ilaça bağlansın gerek yok ama her ihtimali göz ardı etmeyelim dedi

Bazen tam umutsuzluğa kapıldıgın anda mücize geliyor yeterli sabret ben bazen haberlerde yeni dogan bebekleri canlı gömmeleri öldürmeleri görünce Allaha isyan ediyorum unlara neden veriyorsun bana neden vermiyorsun bitane cocugum olsun die yapmadığım kalmadı sonra belki imtihandır banada bu yazılmış annem hep der sen o kadınlara bakma oda bir imtihandır sen sabret Allah elbet yüzünü güldürecek isyan etme Allaha Allahın vardır bir bildigi günü gelince sanada vericek belki bereketiyle gelecek sana dedi o yüzden sabret bakarsın bir anda gelir hiç anlamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…