Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Birde benim yumurta sagda ilk 14 bucuktu sonra 30 oldu onu anlamadım hemen aşılama yapıldı solda 11 bucuk oldu ve doktorum onun gelişimini bekledi fakat 11 bucukta kaldı sagda 30 olunca beklemeyelim hemen catlatma ignesi ardından aşılama yapalım bize 1 yumurtanın bile gelişimi yeterli soldaki oluşmadı durdu sagdan oluştu dedi

Hayırlısı inşallah. Reglillerim genelde hep düzenlidir
Hayırlısı inşallah. İnsan ister istemez kafaya takıyor işte bu 2.aşılamam ama ilkiyle arasında çok fark var

Hayırlısı inşallah. İnsan ister istemez kafaya takıyor işte bu 2.aşılamam ama ilkiyle arasında çok fark var

Hım inşallah tutar hepimizin benim ilk aşılama reglin düzenliyse tutma şansı daha yüksek bende polikistikover var ama düzenli reglim

Bendede bazı farklılar var ben hiç böyle yogun akıntı olmamıştı ve gögüs agrısı olmadı bu ayın 28 nde reglim oradan hesablıcam

Hım inşallah tutar hepimizin benim ilk aşılama reglin düzenliyse tutma şansı daha yüksek bende polikistikover var ama düzenli reglim
Aşılama sebepsiz infertiliteye ne kadar etki ediyor acaba? Ben bir de mikroçip yaptım, nedir ne işe yarar pek bilmiyordum ama acaba sebepsiz infertilitede aşılama nasil etki ediyor merak ettim şimdi. Sizinki mirkocip miydi?

Oran açıklıyorlar ama sebepsiz olunca insanın umudu olmuyor

Ga
Aşılama sebepsiz infertiliteye ne kadar etki ediyor acaba? Ben bir de mikroçip yaptım, nedir ne işe yarar pek bilmiyordum ama acaba sebepsiz infertilitede aşılama nasil etki ediyor merak ettim şimdi. Sizinki mirkocip miydi?
Evet mirkocip devlet hastanesinde yaptırdım özele gittim hiç ilgilenmediler sadece para başka bişey degil catlatma ignesi daha öncede özelde vurdurttum klomen de kullandım hem sagda hem solda yumurtaları 20 ve 22 olmuştu ama gebelik oluşmadı bunda inşallah tutar

Oran açıklıyorlar ama sebepsiz olunca insanın umudu olmuyor
Sebepsiz illaki sorun oldugu için degil kimisinde sıkıntı yok ama cocuk olmuyor sebepsiz olarak geciyor kimisinde sıkıntı var oda sebepsiz oluyor doktoruma sordum neden sebepsiz olarak geciyor doktorum orası önemli bişey degil illaki sorun oldugu anlamına gelmez tedavi süreci anlamına geliyor muş dedi doktorum

Ben devlet ve özel arasında fark görmüyorum, yaşadığım yerdeki devlet hastanesinde yapsalardi ona giderdim fakat mecburen özele gidiyorum. Ben de tüp bebeğe geçmeden aşılama yapayım dedim. O da yaşadığım yerde yok, doğuda imkanlar kısıtlı oluyor. Tutmazsa bir defa daha aşılama yapıp maddi olarak biraz toparlanıp tüpe geçeceğim. Umarım Allah herkesin emeklerinin karşılığını verir..

Dogu derken benim küzenimin eşi direk tüp bebege gecti ama devlet hastanesi kendisi karşılıyo

Bende de çikolata kisti var ama engel değil dedi doktorum. İlk değil bu ikinci aşılamam ilkini haziranda olmuştum

Dogu derken benim küzenimin eşi direk tüp bebege gecti ama devlet hastanesi kendisi karşılıyo
Nerde yaptı? En yakın tüp bebek merkezi Erzurum ve Diyarbakır'da, büyük ihtimalel Diyarbakır'a gitmeye çalışacağım tutmazsa. Bahçeci diye bir merkez çok iyiymiş. Sizin akrabanız nerde ve nasıl yaptı?

Mikroçiple normal arasında ki fark ne peki?

Bende de çikolata kisti var ama engel değil dedi doktorum. İlk değil bu ikinci aşılamam ilkini haziranda olmuştum
Çikolata kisti, enfeksiyon, perde,polip gibi şeyler gebeliğe engel değilmiş. İnşallah sizinki çok bekletmeden gelir.

Mikroçiple normal arasında ki fark ne peki?
Mikroçip diğerine oranla daha fazla tutuyormuş, doktor öyle dedi ve sanırım yüzdelik de vermişti ama hatırlamıyorum. Aslına bakarsaniz her şey nasip kısmet bence, varsa geleceği oluyor. Yoksa istersen tüm tedavileri uygula tutmayacagi varsa ne de yapsak boş, Allah ol deyince olur

Mikroçip nasıl oluyormuş peki tam olarak? Orası öyle Rabbim ol deyince oluyor mesela kuzenimin 9 yıldır olmuyordu 9 yılda 1 kere hamile kaldı ama kaybetti şimdi yeni doğum yaptı ve tüp bebek düşünürken kendiliğinden oldu hatta öğrendiğinde 3 aylık falandı

Yikama yapılınca düz aşılamaya oranla daha sağlıklı olanları seçip aşılama yapıyorlar, bunlar hem en hızlıları hem en kalitelileri oluyormuş. Bende onu yaptım, bazıları daha pahalı demişti bu işlem için ama biz sanırım ilaçlarla 4000 falan ödedik. Bizim doktor sürekli aşılama ile gebelik fotoları paylaşıp duruyor, bazıları ikiz de. Bakalım benimki tuttu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…