- 24 Eylül 2021
- 85
- 38
- 32
Birde benim yumurta sagda ilk 14 bucuktu sonra 30 oldu onu anlamadım hemen aşılama yapıldı solda 11 bucuk oldu ve doktorum onun gelişimini bekledi fakat 11 bucukta kaldı sagda 30 olunca beklemeyelim hemen catlatma ignesi ardından aşılama yapalım bize 1 yumurtanın bile gelişimi yeterli soldaki oluşmadı durdu sagdan oluştu dediYok ayın 5 şinde veya 6 sında vercem kan bakarsın sürpriz olur kötü düşünürsen kötü sonuc alırsın iyi düşünki iyi sonuc alasın birde belirtilere takarsan psikolojik olarakta belirti olur bende önceden hep belirtilere yakardım psikolojikmen kendi kendime belirti yaptırdım bıraktım şimdi hiç umursamıyorum pek belirtileri
Takarsan psikolojik belirti kendime yüklemiş olurum ve buda strese yol acıyor strese gebeligi engelliyor doktorum umursama takma kafana kendi kendine stres yaratmak hemen gebe kalasın dedi ve hiç umursamıyorum gebeymişim gibi hareket ediyorum hep ve 6 aydır bu şekilde devam ettim 6 aydır reglim düzene girdi yumurtaların yeri geldi kendiliğinden catladı inşallah kist düşünüp süphe duyduğun inşallah bir bebegi işaret ediyordur sana güzel düşün güzel haber gelsin