Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Yok gelmedi doktorum aşılama yapıldı gı gün 2 gün boyunca ilişki yok girersen sperm tekrar geri gelir yaptığımız işlem boşa gider ve aşılama eşim sperm testi biraz düşüktü ama aşılamaya göre iyiydi yeterli demişti şuan birde bana dalin şampuan verdi bununla yıkan demişti tabi bende kaynar sudan 4 ay önce vucudum yandıgı için gögüs sag bölgesinden tedavi olucam oda süt gelmez diye bir yandan onun için verdi bana dalini

Çook geçmiş olsun 😔
Benimde hiç gelmedi bir damla bile 🤔 doktorum aşılama yaptığı gün yıkanma dedi birde gün aşırı ilişki olsun dedi. Geriden gelen gelişen yumurtan olblr dedi. Sonuc olumlu olursa dilerim hepimiz için 🤗

Ama bildigi kadarıyla duş yasak 2 3 gün boyunca bana 2 gün ilişki yok 2 gün sonra duş alabilirsin ilişki serbest dedi bende aynısını uyguladım benim doktorum numarasını verdi gebelik olursa bu numaradan ulaşabilirsin dedi sen hangi şehirdensin
Ankaradaym duş alabilirsin hemen sorun olmaz dedi
Normal yasantina dönebilirsin dedi

Bugün test yaptım kan verdim beta hcg 6.13 cıktı daha erken dedi aile hekimim biraz daha bekleyelim sabah kan verdim sonucu ögren ek için öglen gel dedi gittim az önce geldim eşimin israrıyla

Bugün test yaptım kan verdim beta hcg 6.13 cıktı daha erken dedi aile hekimim biraz daha bekleyelim sabah kan verdim sonucu ögren ek için öglen gel dedi gittim az önce geldim eşimin israrıyla
Hayırlı olsun, inşallah güzelce artar değeriniz. Sağlıkla gelsin bebişiniz. 🙂

Ankaradaym duş alabilirsin hemen sorun olmaz dedi
Normal yasantina dönebilirsin dedi
Doktordan doktora fark var demekki ama cogu doktorlar ilk aşılama günü ilişki olmasın ve 2 /3 gün boyunca duşa girme aşılama etkisini kaybediyor yaptığımız işlem boşa gider 2 gün sonra serbest davranma bilirsin demişti

Hayırlı olsun, inşallah güzelce artar değeriniz. Sağlıkla gelsin bebişiniz. 🙂
İnşallah bende belirti cok var belirtiye bakmıyorum ben aile hekimi erken daha şuanki test pozitif ama 10 gün sonra testi tekrarlayalım bunuda eşimin merakından yaptırdım ısrarıyla cocuk istemeyen adam şimdi cocugumuz olsun istiyor benden daha heyecanlı sabahları erken kalkıyor evin işlerini yapıyor garibim 🤔😂😂belli olmayan bebegi kıskandım şimdiden olursa ne yapıcam bilemiyorum

Doktordan doktora fark var demekki ama cogu doktorlar ilk aşılama günü ilişki olmasın ve 2 /3 gün boyunca duşa girme aşılama etkisini kaybediyor yaptığımız işlem boşa gider 2 gün sonra serbest davranma bilirsin demişti
Ben duşa girmedim zaten yinede gitmeden girdim zaten ilişkide 2 güne yakın denk geldi zaten hayırlısı olsun hakkımız da beyaz akıntım çoğalmış normalmi acaba

Kaçıncı günde test yaptınız? İnşallah yükselir değeriniz, inşallah bebişiniz sizledir

Kızlar bugün aşılamamın 5.günü 21 i akşam olmuştum belimin sol tarafında beni çok rahatsız eden bir ağrı var aynı durumla karşılaşan var mı yumurtalıkların çatlayamayıpta kiste dönüşüp kist olmasından çok korkuyorum. Bu arada zaten yıllardır çikolata kistim var ama 1-2 cm arası boyu

Kızlar bugün aşılamamın 5.günü 21 i akşam olmuştum belimin sol tarafında beni çok rahatsız eden bir ağrı var aynı durumla karşılaşan var mı yumurtalıkların çatlayamayıpta kiste dönüşüp kist olmasından çok korkuyorum. Bu arada zaten yıllardır çikolata kistim var ama 1-2 cm arası boyu
Canim kistin olduğunda karnım çok agrimisti.bir de afedersin WC çıkmak istemiyorsun o kadar çok ağrıyor ki karnın. Ama hiç belime vurmadı.. inşallah gebeliktir. 5_10 gün de yerleşiyor ya

Canim kistin olduğunda karnım çok agrimisti.bir de afedersin WC çıkmak istemiyorsun o kadar çok ağrıyor ki karnın. Ama hiç belime vurmadı.. inşallah gebeliktir. 5_10 gün de yerleşiyor ya
O kadar dayanılmayacak derecede bir karın ağrım yok şuan şükür. 1 ay önce klomen kullandığımda bende de kist oluşmuştu ama ağrım falan olmamıştı. Göğsümün alt tarafından belime doğru bir ağrı birde sadece wc de kasıklarım da kasılma. Birde benim önceden hep tek tarafta yumurtam oluşuyordu o da 1 tane bu sefer gonal f nin dozu diğerine göre fazlaydı ve 2 sağ da 2 sol da yumurtam oluştu. Geçen sefer ayaktaydım hep bu sefer eşim işimden izin aldı hep uzanıyorum hiç bir iş yaptırmıyor sağolsun. Rabbim inşallah bu sefer hepimizin de mucizesini gönderir.

Kusurabakma canım bitürlü İnternet girişi yapamadım gec oldu Catlatma ignesi 7 gün. Aşılama 5 gün oldu cok erken verdim eşimin ısrarıyla akıntı gün gectikce arttı
Siz çok erken öğrenmişsiniz, güzelce artsın değeriniz 🙂

Siz çok erken öğrenmişsiniz, güzelce artsın değeriniz 🙂
Aynen canım merak işte eşim merakı cok erken daha var dedim git git die ısrar edince kıramadım cocuk istemeyen adam bir anda istedi benden cok o istiyor şimdi eskiden agladım cocugum olsun diye tartışırım oda erken daha zamanımız var derdi şimdiki aradaki fark

Kusurabakma canım bitürlü İnternet girişi yapamadım gec oldu Catlatma ignesi 7 gün. Aşılama 5 gün oldu cok erken verdim eşimin ısrarıyla akıntı gün gectikce arttı
Belirtileriniz neydi peki benimde bugün 5.günüm de o yüzden sordum. İnşallah değerleriniz güzelce artar

Bende mide bulantısı sürekli lavaboya gitmek kasık agrısı gögüslerde agrı gögüslerde şime akıntı gelmesi VS.
Mide bulantısı bende de vardı hep düne kadar. Kasık ağrısı, kramplar falan var ama ben artık hep negatif görmekten kist mi acaba diye düşünüyorum hep. Tekrar kan verdiniz mi peki

Mide bulantısı bende de vardı hep düne kadar. Kasık ağrısı, kramplar falan var ama ben artık hep negatif görmekten kist mi acaba diye düşünüyorum hep. Tekrar kan verdiniz mi peki
Yok ayın 5 şinde veya 6 sında vercem kan bakarsın sürpriz olur kötü düşünürsen kötü sonuc alırsın iyi düşünki iyi sonuc alasın birde belirtilere takarsan psikolojik olarakta belirti olur bende önceden hep belirtilere yakardım psikolojikmen kendi kendime belirti yaptırdım bıraktım şimdi hiç umursamıyorum pek belirtileri
Takarsan psikolojik belirti kendime yüklemiş olurum ve buda strese yol acıyor strese gebeligi engelliyor doktorum umursama takma kafana kendi kendine stres yaratmak hemen gebe kalasın dedi ve hiç umursamıyorum gebeymişim gibi hareket ediyorum hep ve 6 aydır bu şekilde devam ettim 6 aydır reglim düzene girdi yumurtaların yeri geldi kendiliğinden catladı inşallah kist düşünüp süphe duyduğun inşallah bir bebegi işaret ediyordur sana güzel düşün güzel haber gelsin

X