- 21 Mart 2021
- 627
- 678
- 53
- 33
- Konu Sahibi Flowers001
-
ben sanırım bir aşılama tutmazsa birkaç ay ara verip tüpbebeğe başvuracağım. her ay umut edip o kadar ilaç kullanıp olmayınca tekrar tekrar denemek gelmiyor içimden.Bu iki ay kendiniz deneyin yuksek dozda ilac aldığın için kendiliğinden de hamile kalabilirsin dediler tekrar aşılama raporu cıkartıcam aralığa gün verdiler aralikta 2. Aşılamam olcak
O tür bitkiler hic kullanmadim bilmiyorum ama kullanan arkadaslar yorum yapacaktir fakat şahşi fikrimi söylemem gerekirse kullandigin igne zaten yüksek dozlu bir ilac yani bitkisel birsey kullanilirsa yaninda kötü sonuclar dogurabilir bence kullanma tedavi sürecindeykenMerhaba Ben aşılama tedavisine başladım fshbyuksek amh düşük aslanpençesi çayı içiyorum acaba gonal f iğnesi kulanirken içmemde bı sakınca olur mu kulananlar var mi
Arkadaşlar merhaba, Ben de aranızda çok yeniyim :) 27 Eylülde aşılamam oldu, bugün 9. günüm.Eskisehir bende canim
Özel ümit dilek Ulusoy canim senin doktorun kimArkadaşlar merhaba, Ben de aranızda çok yeniyim :) 27 Eylülde aşılamam oldu, bugün 9. günüm.
Flowers Eskişehirdeki doktorun kim? Ben de eskişehirdeyim.
Bn devlete gittigim için mecbur 2 kere aşılama yaptirmak zorundayım diger asilamadan sonra tüp bebek icin rapor cıkartıcam ozele gücümüz yetmez ama rapor alirsam ozelde indirimli tüp bebek yaptırmayı düşünüyorumben sanırım bir aşılama tutmazsa birkaç ay ara verip tüpbebeğe başvuracağım. her ay umut edip o kadar ilaç kullanıp olmayınca tekrar tekrar denemek gelmiyor içimden.
Kontrolün ne zaman ilk aşılaman mıArkadaşlar merhaba, Ben de aranızda çok yeniyim :) 27 Eylülde aşılamam oldu, bugün 9. günüm.
Flowers Eskişehirdeki doktorun kim? Ben de eskişehirdeyim.
Cok tesekur ederim cevabın icinO tür bitkiler hic kullanmadim bilmiyorum ama kullanan arkadaslar yorum yapacaktir fakat şahşi fikrimi söylemem gerekirse kullandigin igne zaten yüksek dozlu bir ilac yani bitkisel birsey kullanilirsa yaninda kötü sonuclar dogurabilir bence kullanma tedavi sürecindeyken
Ne demek canımCok tesekur ederim cevabın icin
benim aşılamam özel hastanede olduğu için sanırım rapor da bir işe yaramaz devlet olması lazım ama ben devlet hastanesinde çalışmama rağmen ordaki doktorun pkos olduğumu görmemesinden dolayı özele gittim. önyargılı oldum o yüzden.Bn devlete gittigim için mecbur 2 kere aşılama yaptirmak zorundayım diger asilamadan sonra tüp bebek icin rapor cıkartıcam ozele gücümüz yetmez ama rapor alirsam ozelde indirimli tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum
Bende ozelde oldum asilamayi ama doktorum devlette yapilabilcegini soyledi tüp bebeginbenim aşılamam özel hastanede olduğu için sanırım rapor da bir işe yaramaz devlet olması lazım ama ben devlet hastanesinde çalışmama rağmen ordaki doktorun pkos olduğumu görmemesinden dolayı özele gittim. önyargılı oldum o yüzden.
aa öyle mi bunu bilmiyordum sorarım ben de. ama daha 2 yıllık evliyim 3 ü bekler miyim bilemiyorumBende ozelde oldum asilamayi ama doktorum devlette yapilabilcegini soyledi tüp bebegin
Birde sigortada 5 yıllık prim istiyorlar ve 23 yaşın ustunde olması gerekiyor kadınınaa öyle mi bunu bilmiyordum sorarım ben de. ama daha 2 yıllık evliyim 3 ü bekler miyim bilemiyorum
onlar uyuyor :) neyse bakalım onu sonra düşünürüz yarın aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım inş tutar bu sefer :)Birde sigortada 5 yıllık prim istiyorlar ve 23 yaşın ustunde olması gerekiyor kadının
Aa evet 3 yıl sarti var demistiaa öyle mi bunu bilmiyordum sorarım ben de. ama daha 2 yıllık evliyim 3 ü bekler miyim bilemiyorum
Benimki de Ahmet Cantuğ :)Özel ümit dilek Ulusoy canim senin doktorun kim
Tam ignenin etkisinin gcme zamani ama gebelik olabilir olmayadabilir cok arada kaldim meselabenim gecen ay 8. Gun fln igneetkisi gecmisti bilemedim valla kanda netcikarEki Görüntüle 2928334
Bakabilir misiniz kızlar? Bugün iğneden sonraki 12, aşılamadan sonraki 10. günüm. Sizce pozitif mi? Yoksa iğnenin etkileri hala devam ediyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?