Aşılama Ekim ayı aşılama sonucu bekleyenler gelin beraber bekleyelimm 🥰🥰🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu iki ay kendiniz deneyin yuksek dozda ilac aldığın için kendiliğinden de hamile kalabilirsin dediler tekrar aşılama raporu cıkartıcam aralığa gün verdiler aralikta 2. Aşılamam olcak
ben sanırım bir aşılama tutmazsa birkaç ay ara verip tüpbebeğe başvuracağım. her ay umut edip o kadar ilaç kullanıp olmayınca tekrar tekrar denemek gelmiyor içimden.

Merhaba Ben aşılama tedavisine başladım fshbyuksek amh düşük aslanpençesi çayı içiyorum acaba gonal f iğnesi kulanirken içmemde bı sakınca olur mu kulananlar var mi

Merhaba Ben aşılama tedavisine başladım fshbyuksek amh düşük aslanpençesi çayı içiyorum acaba gonal f iğnesi kulanirken içmemde bı sakınca olur mu kulananlar var mi
O tür bitkiler hic kullanmadim bilmiyorum ama kullanan arkadaslar yorum yapacaktir fakat şahşi fikrimi söylemem gerekirse kullandigin igne zaten yüksek dozlu bir ilac yani bitkisel birsey kullanilirsa yaninda kötü sonuclar dogurabilir bence kullanma tedavi sürecindeyken

ben sanırım bir aşılama tutmazsa birkaç ay ara verip tüpbebeğe başvuracağım. her ay umut edip o kadar ilaç kullanıp olmayınca tekrar tekrar denemek gelmiyor içimden.
Bn devlete gittigim için mecbur 2 kere aşılama yaptirmak zorundayım diger asilamadan sonra tüp bebek icin rapor cıkartıcam ozele gücümüz yetmez ama rapor alirsam ozelde indirimli tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum

Rapor içinde 3 yıllık evli olma ve 2 kez aşılama şartı var seneye nisanda 3. Yilimiz olucak o yüzden ağırdan alıyorum nisan ayına kadar
acelem yok zaten gec olsun güç olmasın hayırlısıyla herşey bu ay cok yıprandım olmayınca cok ağladım biraz ara vermek aralık ayına kadar iyi gelicek

Cok tesekur ederim cevabın icin

benim aşılamam özel hastanede olduğu için sanırım rapor da bir işe yaramaz devlet olması lazım ama ben devlet hastanesinde çalışmama rağmen ordaki doktorun pkos olduğumu görmemesinden dolayı özele gittim. önyargılı oldum o yüzden.

Bende ozelde oldum asilamayi ama doktorum devlette yapilabilcegini soyledi tüp bebegin

Birde sigortada 5 yıllık prim istiyorlar ve 23 yaşın ustunde olması gerekiyor kadının
onlar uyuyor :) neyse bakalım onu sonra düşünürüz yarın aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım inş tutar bu sefer :)

Bakabilir misiniz kızlar? Bugün iğneden sonraki 12, aşılamadan sonraki 10. günüm. Sizce pozitif mi? Yoksa iğnenin etkileri hala devam ediyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2928334
Bakabilir misiniz kızlar? Bugün iğneden sonraki 12, aşılamadan sonraki 10. günüm. Sizce pozitif mi? Yoksa iğnenin etkileri hala devam ediyor olabilir mi?
Tam ignenin etkisinin gcme zamani ama gebelik olabilir olmayadabilir cok arada kaldim meselabenim gecen ay 8. Gun fln igneetkisi gecmisti bilemedim valla kanda netcikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…