- 1 Ekim 2021
- 56
- 39
- 3
- 34
- Konu Sahibi Flowers001
-
Asilamadan sonra mı 8 iğneden sonra mı 8Tam ignenin etkisinin gcme zamani ama gebelik olabilir olmayadabilir cok arada kaldim meselabenim gecen ay 8. Gun fln igneetkisi gecmisti bilemedim valla kanda netcikar
Onu tam bilmiyorum ama her halükarda erken oluyor zaten senin ignenin etkisi kalmisda olsbilir suan hamilede olabilirsin net birsey demek dogru olmaz kuzum ama ins gebesindirAsilamadan sonra mı 8 iğneden sonra mı 8
İlk. InsallahOnu tam bilmiyorum ama her halükarda erken oluyor zaten senin ignenin etkisi kalmisda olsbilir suan hamilede olabilirsin net birsey demek dogru olmaz kuzum ama ins gebesindirkacinci asilamandi ilkmi
Hadi bakalim canim zaten uc gune kanda tam sonucun cikar artik sen sona yaklasmissinİlk. Insallah
ayyy bir an nasıl. heyecan yaptım sanki kendimkini görmüş gibi :) bence şimdiye ilaç etkisi kalmamıştır basbayaa pozitif:))) tebrik ederim umarım gebeliktir yarın hemen kan ver canım :)Eki Görüntüle 2928334
Bakabilir misiniz kızlar? Bugün iğneden sonraki 12, aşılamadan sonraki 10. günüm. Sizce pozitif mi? Yoksa iğnenin etkileri hala devam ediyor olabilir mi?
Ay inşallahhh...Tatildeyim kan verebileceğim bir yer de yok. Teknedeyim hattaayyy bir an nasıl. heyecan yaptım sanki kendimkini görmüş gibi :) bence şimdiye ilaç etkisi kalmamıştır basbayaa pozitif:))) tebrik ederim umarım gebeliktir yarın hemen kan ver canım :)
ahah baya denizin ortasında kalmışsın hastane lazımken tatilinin tadını çıkar canım :) testi tekrar edersen atarsın yine. ben de bugün aşılama olucam heyecanlıyım :)Ay inşallahhh...Tatildeyim kan verebileceğim bir yer de yok. Teknedeyim hattabi test daha yapicam bakalim koyulasmis mi diye..
Hayirli olsun şimdiden :) testi tekrarladı sabah yine aynısı çıktı. Bugün 11. Günü.ahah baya denizin ortasında kalmışsın hastane lazımken tatilinin tadını çıkar canım :) testi tekrar edersen atarsın yine. ben de bugün aşılama olucam heyecanlıyım :)
Aynısı çıktıysa bnce vardır çünkü igne etkisiyle cok silik bi cizgi çıkıyor seninki baya belli bi çizgiHayirli olsun şimdiden :) testi tekrarladı sabah yine aynısı çıktı. Bugün 11. Günü
Aynısı çıktıysa bnce vardır çünkü igne etkisiyle cok silik bi cizgi çıkıyor seninki baya belli bi çizgi
Dünküne bakarak koyulasma olmadı mı
Bence de aynı ve bence tuttu çünkü ben daha önce çatlatma iğnesi yapıp 9-10. Gün gibi test yapmıştım hiçbir şekilde çizgi falan yoktu. Yarın bir daha yap inş vardır bebiş
Insallah GumycimBence de aynı ve bence tuttu çünkü ben daha önce çatlatma iğnesi yapıp 9-10. Gün gibi test yapmıştım hiçbir şekilde çizgi falan yoktu. Yarın bir daha yap inş vardır bebiş
aaa harika ben de bugün 11 de oldum ve ayın 20 sinde bakıcam kanda. bana iğne başlamıştı gonal f ve aynı gün estrofem e de başladım günde 2 tane içiyorum rahmin kalınlaşıp bebeğin tutunmasını sağlayacak :) bende hiç yan etki yapmadı :) beraber beklicez bakalım sonucu :))Merhaba arkadaşlar bugün hayırlısıyla ilk asilamami oldum yıkanmış sperm sonucumuz 18 milyon sizce nasıl tutma olasılığı var mı ? Aşılaması tutanlar kaç milyonla tutmuş bilgi verir misiniz acaba ? Bide aşılamadan sonra prolotex diye bir iğne estofrem diye bir hap verildi kullanan oldu mu bu ilaçları yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden hepinize20 Ekim'de test günüm hayırlısıyla
Bende menapur 75 iğne ve letrol diye bir hap kullandim salı günü saat 8 de iki tane çatlatma iğnesi yaptım bugün de aşılama oldum işte bakalım hayırlısı ilaclara başladım bugün estofrem günde 3 tane prolotex iğne günde bi tane göbek çevresinde yapacağım işte hayırlısı olsun hepimizin hakkındaaaa harika ben de bugün 11 de oldum ve ayın 20 sinde bakıcam kanda. bana iğne başlamıştı gonal f ve aynı gün estrofem e de başladım günde 2 tane içiyorum rahmin kalınlaşıp bebeğin tutunmasını sağlayacak :) bende hiç yan etki yapmadı :) beraber beklicez bakalım sonucu :))
Bnde progestan fitil kullandım aşılamadan sonra 10 günBende menapur 75 iğne ve letrol diye bir hap kullandim salı günü saat 8 de iki tane çatlatma iğnesi yaptım bugün de aşılama oldum işte bakalım hayırlısı ilaclara başladım bugün estofrem günde 3 tane prolotex iğne günde bi tane göbek çevresinde yapacağım işte hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Senden haber bekliyoruz canımInsallah Gumycimyarin da yapayım bakalim ne olacak. Doktoruma yazdim ignenon etkileri uzayabiliyor daha acele etme dedi. Yarin da yapayım bakalim rengi açılmamış gidip kan vereyim. Tesekkurler.
Bu yaptığım iğne de progesteron hormonu içeriyor sanırım ondan verdiBnde progestan fitil kullandım aşılamadan sonra 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?