- Konu Sahibi Flowers001
İnşallah canım bu arada nerede oturuyorsunuz ben İstanbul Beşiktaş taİllaki duzelir kuzum ya bizde korkmustuk şükür düzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bu arada nerede oturuyorsunuz ben İstanbul Beşiktaş taİllaki duzelir kuzum ya bizde korkmustuk şükür düzeldi
İns canim benim hayirlisi nasilsa öyle olsunHadi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için canım inşallah pozitif görürsün
Eskisehir bende canimİnşallah canım bu arada nerede oturuyorsunuz ben İstanbul Beşiktaş ta
Doktoruna gittigin zaman sorarsin yada msj at en kolayindan ben aklima takilan yerlerde mesaj atiyorum
İns canim benim hayirlisi nasilsa öyle olsun
Düsüklerin buyük ihtimalle sperm kaynakli kuzum morfoloji en az 4 olmasi lazim ki bence oda dusuk benim esimin %3 tü varikosel kaynakli bir sene oluyor ameliyat olali iyikide olmus eger morfoloji varikoselden dolayiysa ameliyat iyi bi secenek cunku bizimki cok duzeldi %26 falandi en son proxeed plus la duzelttik bu arada takviye olarak eger olurda asilama tutmazsa tupe gecmeden iki ay once kullandiricam tekrar morfoloji onemli bu yolda ne kadar sayin cok olursa olsun o sayidan 100 tanesini ele aldigimizda sizin iki tane saglam sperminiz var demek oluyor ama bunla gebelik olusmus en azindan bizim bu asamada hicbisekilde tutunmadi bebek
Bnde istanbul sancaktepedeyimİnşallah canım bu arada nerede oturuyorsunuz ben İstanbul Beşiktaş ta
Sonucunuz umarım olumlu olmuşturBnde istanbul sancaktepedeyim
Zeynep kamilde aşılama oldum
Takviyelerle duzelir ins kuzum iyi bi ürologa gözükün yinede nedensiz mi bu dusuklugün sebebi varikosel falan yok degilmiBnm esimin hem sperm sayisi düşük hemde morfoloji 3
Ya daha tam muayne olamadı isler güçler ama haftaya felan gidicek doktoraTakviyelerle duzelir ins kuzum iyi bi ürologa gözükün yinede nedensiz mi bu dusuklugün sebebi varikosel falan yok degilmi
Bnm 20 eylülde olmustu aşılama yarın da adet olmazsam pazartesi doktor kontrolum var gebelik testi yapılacak yazarım sonucumu size ama bugun baya belim tuttu sanki adet olcak gibiyim hafif lekelenme de var bakalım artıkSonucunuz umarım olumlu olmuştur
Aksatmayin eger bu dusuklugun sebebi varikoselse esim ameliyat oldu ve duzeldi herşeyi bizde korka korka yaptirmistik ama iyiki diyoruz suanYa daha tam muayne olamadı isler güçler ama haftaya felan gidicek doktora
Hadi hayırlısı inşallah canım hayırlı haberler verirsin umarımBnm 20 eylülde olmustu aşılama yarın da adet olmazsam pazartesi doktor kontrolum var gebelik testi yapılacak yazarım sonucumu size ama bugun baya belim tuttu sanki adet olcak gibiyim hafif lekelenme de var bakalım artık
selam canım naptın gittin mi doktora? benim de gonal f bitti bugün yada yarın kontrole gidicem.Bnm 20 eylülde olmustu aşılama yarın da adet olmazsam pazartesi doktor kontrolum var gebelik testi yapılacak yazarım sonucumu size ama bugun baya belim tuttu sanki adet olcak gibiyim hafif lekelenme de var bakalım artık
amin inşallah :)Merhaba kızlar. Ben de inşallah yarın doktora gidip basliycam. İnşallah hepimizin olumlu olur
Evet canım malesef negatif zaten gece de adet olmuşum insallah sizler olumlu sonuç alırsınızselam canım naptın gittin mi doktora? benim de gonal f bitti bugün yada yarın kontrole gidicem.
üzüldüm canım inşallahEvet canım malesef negatif zaten gece de adet olmuşum insallah sizler olumlu sonuç alırsınız