- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
- Konu Sahibi Flowers001
-
İns guzel sonuclarla gelirsin bebegim bende yarin 12:30 da asilama olucam bakalim hakkimizda en hayirlisi neyse o yönde olsun herseyMerhabalar benim de sat 25 eylülde. 3 gündür gonal f ve estrofem kullanıyorum doktorum aşılama yapabiliriz dedi bu ay :) benim de ilk deneme olacak
hadi bol şans diliyorumm :) aşılamadan sonra süreci paylaş bakalım neler olacak heyecanlı mısın canım :)İns guzel sonuclarla gelirsin bebegim bende yarin 12:30 da asilama olucam bakalim hakkimizda en hayirlisi neyse o yönde olsun hersey
İkinci asilamam bebegim ondan rahatim ilke göre zor birsey degil zaten bes dk surmuyor bakalim sonrasi güzel olur insallahhadi bol şans diliyorumm :) aşılamadan sonra süreci paylaş bakalım neler olacak heyecanlı mısın canım :)
Ay hadi kuzum bende bugun oldum sonuclarimizi paylasalim birbirimizle umarim hersey guzel olur bukezBen de bu sabah 3.kez aşılamamı oldum. Güzel haberler alırız inşallah
O umitsizlik bendede var bugun oldum ama hep bi olmayacakmis hissiBnm aşılama dan sonra 12 gun geçti adet olucakmış gibi ağrım var ama insallah olmam pazartesi kontrolum var bekliyorum ama hiç umidim yok niyeyse test yapmaya da elim varmıyor
Ende femarayla buyuttum kuzum iki yumurta bakalim hakkimizda hayirlisi artik her iki yumurtada ayni taraftami benimkiler sagdaMerhabalar benim ilk asilamam.klomen ve gonalf iki kutu kulland bir yumurtam 21mm pazartesi çatlatma iğnesi oldum Çarşamba da aşılama sperm 24 milyon hareketlilik %60yaziyordu inşallah tutar yaa dualarınıza talibim güzel haberler veririz inşallah
Benimkiler sağda yaa inşallah tutar güzel haberler veririzEnde femarayla buyuttum kuzum iki yumurta bakalim hakkimizda hayirlisi artik her iki yumurtada ayni taraftami benimkiler sagda
Sagli sollu olmasi daha isime gelirdi ama ins bu sekildede olur sonrasi icin tup bebek raporu cikarticaz ama bakalim ne olucak ins gerek kalmadan guzel haberler alirizBenimkiler sağda yaa inşallah tutar güzel haberler veririz
Carsamba demissin kuzum pardon gozumden kacti agir islere girisme hep yat ben bukez hic birsey yapmiycam 3 4 gun ilkinde cok ayakta kaldim cunkuBenimkiler sağda yaa inşallah tutar güzel haberler veririz
Carsamba günü oldum ama bugün sol tarafında ağrı var acaba oradaki yumurta küçüktü büyüyüp çatlamış olabilir mi bilemedim .Sagli sollu olmasi daha isime gelirdi ama ins bu sekildede olur sonrasi icin tup bebek raporu cikarticaz ama bakalim ne olucak ins gerek kalmadan guzel haberler alirizasilamayi hangi gun oldun
Olabilir canim doktor gun asiri iliski onermedimi mesela ben bugün oldum yarin iliski sonra gun asiri beraberlige devam dedi olasi bir yumurtlama olursa kacirmamk icinCarsamba günü oldum ama bugün sol tarafında ağrı var acaba oradaki yumurta küçüktü büyüyüp çatlamış olabilir mi bilemedim .
Bana cuma ve Pazar ilişki dediOlabilir canim doktor gun asiri iliski onermedimi mesela ben bugün oldum yarin iliski sonra gun asiri beraberlige devam dedi olasi bir yumurtlama olursa kacirmamk icin
Belkide diger yumurtaya gore hesap yapmistir agrin varsa degerlendirin ins ona gerek kalmadan asilaman tutmusturBana cuma ve Pazar ilişki dedi
Ayyy insallahh yaa tutsundaBelkide diger yumurtaya gore hesap yapmistir agrin varsa degerlendirin ins ona gerek kalmadan asilaman tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?