- 21 Mart 2021
- 627
- 678
- 53
- 33
- Konu Sahibi Flowers001
Yaaa inş pozitif olurVerdim 4 gibi sonuç cikar dediler iki tane idrar testi yaptim ikisi de negatif çıktı. Umidin yok. Büyük ihtimal kan da negatif cikacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa inş pozitif olurVerdim 4 gibi sonuç cikar dediler iki tane idrar testi yaptim ikisi de negatif çıktı. Umidin yok. Büyük ihtimal kan da negatif cikacak
Malesef negatif. 0.34 cıktıYaaa inş pozitif olur
Tühh çok üzücü ben de hala toparlayamadım. Regl de oldum bugün hiç umut kalmadı.Malesef negatif. 0.34 cıktı
Merhabalar inşallah olumlu sonuc almissinizdir idrar testini kacinci gun yaptiniz acabaVerdim 4 gibi sonuç cikar dediler iki tane idrar testi yaptim ikisi de negatif çıktı. Umidin yok. Büyük ihtimal kan da negatif cikacak
Malesef negatif . Idrar testini asilamadan 14.gün sabah yaptim negatif çıktı. Öğlen kan verdim oda negatif.Merhabalar inşallah olumlu sonuc almissinizdir idrar testini kacinci gun yaptiniz acaba
Kızlar bugün aşılamamın 5.günü 21 i akşam olmuştum belimin sol tarafında beni çok rahatsız eden bir ağrı var aynı durumla karşılaşan var mı yumurtalıkların çatlayamayıpta kiste dönüşüp kist olmasından çok korkuyorum
Gülerken yada hareket ederken kasığıma kramp giriyor. Bugünde bel ağrım vardı yumurtlama gibi değildi sankiBende 22 Ekim sabahı oldum.
Benimde sol kasıkta bir kaç kez ağrım oldu yumurtlama ağrısı gibiydi sonra geçti gitti. Sizin ağrınız nasıldı ?geçti mi acaba ?
Gülerken yada hareket ederken kasığıma kramp giriyor. Bugünde bel ağrım vardı yumurtlama gibi değildi sanki
Amin inşallahDinlediğimiz için mı bilemedim bende ,inşallah güzel olur bu ağrıların sonucu . iyi şeyler oluyordur umarım.
Amin inşallah
Negatif canımCanım naptın sonucun ne oldu merak ettim?
Negatif canım
Ocakta tüp bebek canım, ona karar verdikNeyse sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay nasip olur