Aşılama Ekim ayı aşılama sonucu bekleyenler gelin beraber bekleyelimm 🥰🥰🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim zaten asilama sirasinda kanama olmustu doktor bekledi durmasini cok kolay geçti ama sanirim o takilan seyden dolayi minik biyer kanadi asilamadan sonrada cok az kahve renk leke oldu suan bisey yok ama kasik agrilari bendede var cok nadir doktor olmasi olagan Korkmana gerek yok demisti

Canim yasadigin süreç cok zorlu fakat hep iyi dusün en azindan senin hamile kalmanda bi problem yok kalabiliyosun en azindan bence asilamaylada isin dahada kolaylasicak allahim ugraslarini boşa cikarmasin insallah

Progestan kullaniyorum kuzum ben. Tutunmasi icin ki rahim kalinligimda iyiydi ama doktor kullan dedi her aksamda bir tane ecopirin yutuyorum covit asisindan sonra verdi onuda pihtilasma olmasin diye

Canim yasadigin süreç cok zorlu fakat hep iyi dusün en azindan senin hamile kalmanda bi problem yok kalabiliyosun en azindan bence asilamaylada isin dahada kolaylasicak allahim ugraslarini boşa cikarmasin insallah
Ayy inşallah canım ya Allah razı olsun inşallah Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz evet çok şükür iki defa yumurta takibi ile hamile kalabildim ama sonra ki süreçte bir o kadar dediğiniz gibi zorlu oldu maalesef doktorum da hamile kalmanda bir problem yok diyor ama embriyonun genetigi anarmol olabilir belki de tüp bebeğe genetik ayıklamali tüp bebeğe ihtiyacıniz olabilir dedi moralim o yüzden bozuldu ama yine de Rabbim büyüktür umudum var eşimin sperm sonucu da iyiydi yani ne çok iyi ne çok kötü normal çıkmıştı ki o spermle iki defa hamile kaldım sadece morfoloji %2 çıkmıştı onun için aşılama yapalım dedi doktorum bizde kabul ettik bakalım hayırlısı en azından sperm yıkanıp ayiklanacak spermin ne durumda olduğunu bileceğiz dedi bizde el mahkum doktor ne diyorsa yapıyoruz sperm testini de nerdeyse 1 yıl olacak vereli ilk tedaviye başladığımızda şuan ne durumda bilmiyoruz tabiki belki de 3. Yumurta takibi sperm kaynaklı tutmadı bilemiyoruz ki

Düsüklerin buyük ihtimalle sperm kaynakli kuzum morfoloji en az 4 olmasi lazim ki bence oda dusuk benim esimin %3 tü varikosel kaynakli bir sene oluyor ameliyat olali iyikide olmus eger morfoloji varikoselden dolayiysa ameliyat iyi bi secenek cunku bizimki cok duzeldi %26 falandi en son proxeed plus la duzelttik bu arada takviye olarak eger olurda asilama tutmazsa tupe gecmeden iki ay once kullandiricam tekrar morfoloji onemli bu yolda ne kadar sayin cok olursa olsun o sayidan 100 tanesini ele aldigimizda sizin iki tane saglam sperminiz var demek oluyor ama bunla gebelik olusmus en azindan bizim bu asamada hicbisekilde tutunmadi bebek

Evet muhtemelen buda bı sebepti farkındayız doktor aşılama da en azından spermin ne olduğunu biliriz dedi ona göre hareket ederiz dedi eşimde şuan keçiboynuzu özü sabah akşam yiyor bide vitamin kullanıyor promenk diye bakalım hayırlısı artık yaşayıp göreceğiz inşallah

Bu arada sizin son durumunuz ne acaba ? Bide sanki daha önce başka bir postta falan sizinle konuşmuştuk yine isminiz yabancı gelmedi bi an

İllaki duzelir kuzum ya bizde korkmustuk şükür düzeldi

Bu arada sizin son durumunuz ne acaba ? Bide sanki daha önce başka bir postta falan sizinle konuşmuştuk yine isminiz yabancı gelmedi bi an
Dün asilamayi oldum bebegim artik tek beklemek kaldi isim degiskligi yapmistim ama konusmus olabiliriz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…