- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
- Konu Sahibi Flowers001
-
Benim zaten asilama sirasinda kanama olmustu doktor bekledi durmasini cok kolay geçti ama sanirim o takilan seyden dolayi minik biyer kanadi asilamadan sonrada cok az kahve renk leke oldu suan bisey yok ama kasik agrilari bendede var cok nadir doktor olmasi olagan Korkmana gerek yok demistiİnşallahnasılsınız? Benim aşılamadan sonra biraz çok hafif kanama gibi akıntı oldu. Bugün de sanki kasıklarım sızlıyor gibi. 3.kez oluyorum ama böyle olmamıştı umarım ters giden birşeyler değildir.
Canim yasadigin süreç cok zorlu fakat hep iyi dusün en azindan senin hamile kalmanda bi problem yok kalabiliyosun en azindan bence asilamaylada isin dahada kolaylasicak allahim ugraslarini boşa cikarmasin insallahMerhaba arkadaşlar bende aranıza katilayim istedimpolikistik overliyim bende 2 yıldır evliyim adam akıllı tedaviye bu yıl başladım tedaviye başlamadan önce rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti doktorum bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa düzeltiriz histereskopi ile demişti neyse ilk yumurta takibine başladık Ocak ayında hamile kaldım ama düşük oldu neyse bi iki ay verdik Nisan ayında tekrar yumurta takibi yaptık yine hamile kaldım oda düştü maalesef iki gebeliğimde de kürtaj olmadım çok şükür kendiliğinden düşüyorlar keseyi görüyoruz bi haftaya kanamam başlıyor ve düşüyor neyse genetik testi yaptık temiz çıktı herşey normal rahimle alakalı sıkıntıyı da düzelttik Haziran ayında histereskopi oldum. Histereskopi den sonra da yumurta takibi yaptık bu sefer olumsuz oldu çatlatma iğnesinin 14 günü adet oldum maalesef bı ay verdik . Bu ay aşılamaya başladık işte geçtiğimiz pazartesi günü başladık 5 gün letrol diye bir hap kullandim aynı zamanda menopur 75 iğne de kullanmaya başladım pazartesi kontrole gideceğim yumurtaliklara bakacak ona göre çatlatma iğnesi ve aşılama yapacağız bende heyacanli ve sabırsızlanıyorum ilk defa aşılama yapacağız tecrübeli arkadaşlardan yardım destek tavsiye bekliyoruz o yüzden burdayım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah biraz uzun oldu hikayem kbkmayin
Progestan kullaniyorum kuzum ben. Tutunmasi icin ki rahim kalinligimda iyiydi ama doktor kullan dedi her aksamda bir tane ecopirin yutuyorum covit asisindan sonra verdi onuda pihtilasma olmasin diyeMerhabalar bende Eylül basindam beri klomen ve gonal f 450 iki kutu kullandım ve sağda yumurtam 21 mm oluştu pazartesi çatlatma iğnesi oldum Çarşamba yani 29 Eylül'de aşılama yapıldı aşılama sonrası hiç ilaç vermedi bakalım inşallah tutar hepimizin ki güzel haberler veiririz
Yaaa ne yapicam ben yaa kullanma dedi sizler kullaniyorsunuzProgestan kullaniyorum kuzum ben. Tutunmasi icin ki rahim kalinligimda iyiydi ama doktor kullan dedi her aksamda bir tane ecopirin yutuyorum covit asisindan sonra verdi onuda pihtilasma olmasin diye
Belki bildigi bisey vardir kuzum ya rahim kalinligin kacti son muayenendeYaaa ne yapicam ben yaa kullanma dedi sizler kullaniyorsunuz
Aaa valla bilmiyorum ki yani benim normal bir şekilde bir kızım var 3 yaşında ama hiç bilmiyorum kalınlık felanBelki bildigi bisey vardir kuzum ya rahim kalinligin kacti son muayenende
Ayy inşallah canım ya Allah razı olsunCanim yasadigin süreç cok zorlu fakat hep iyi dusün en azindan senin hamile kalmanda bi problem yok kalabiliyosun en azindan bence asilamaylada isin dahada kolaylasicak allahim ugraslarini boşa cikarmasin insallah
Anladim canim demekki normalki bisey dmemis doktorun bisey olsa dersi zaten bakalim belki tutunduktan sonra baslatir belli olmazAaa valla bilmiyorum ki yani benim normal bir şekilde bir kızım var 3 yaşında ama hiç bilmiyorum kalınlık felan
Yaaa inşallah öyledir tedirgin oldum şimdi benAnladim canim demekki normalki bisey dmemis doktorun bisey olsa dersi zaten bakalim belki tutunduktan sonra baslatir belli olmaz
Düsüklerin buyük ihtimalle sperm kaynakli kuzum morfoloji en az 4 olmasi lazim ki bence oda dusuk benim esimin %3 tü varikosel kaynakli bir sene oluyor ameliyat olali iyikide olmus eger morfoloji varikoselden dolayiysa ameliyat iyi bi secenek cunku bizimki cok duzeldi %26 falandi en son proxeed plus la duzelttik bu arada takviye olarak eger olurda asilama tutmazsa tupe gecmeden iki ay once kullandiricam tekrar morfoloji onemli bu yolda ne kadar sayin cok olursa olsun o sayidan 100 tanesini ele aldigimizda sizin iki tane saglam sperminiz var demek oluyor ama bunla gebelik olusmus en azindan bizim bu asamada hicbisekilde tutunmadi bebekAyy inşallah canım ya Allah razı olsuninşallah Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz evet çok şükür iki defa yumurta takibi ile hamile kalabildim ama sonra ki süreçte bir o kadar dediğiniz gibi zorlu oldu maalesef doktorum da hamile kalmanda bir problem yok diyor ama embriyonun genetigi anarmol olabilir belki de tüp bebeğe genetik ayıklamali tüp bebeğe ihtiyacıniz olabilir dedi moralim o yüzden bozuldu ama yine de Rabbim büyüktür umudum var eşimin sperm sonucu da iyiydi yani ne çok iyi ne çok kötü normal çıkmıştı ki o spermle iki defa hamile kaldım sadece morfoloji %2 çıkmıştı onun için aşılama yapalım dedi doktorum bizde kabul ettik bakalım hayırlısı en azından sperm yıkanıp ayiklanacak spermin ne durumda olduğunu bileceğiz dedi bizde el mahkum doktor ne diyorsa yapıyoruz sperm testini de nerdeyse 1 yıl olacak vereli ilk tedaviye başladığımızda şuan ne durumda bilmiyoruz tabiki belki de 3. Yumurta takibi sperm kaynaklı tutmadı bilemiyoruz ki
Olma canim her dokyor farkli bi taktik deniyor iste benimkide folik asit kullandirtmiyo bana. Hamile kalmadan vucüduma yüklenmek istemiyormusYaaa inşallah öyledir tedirgin oldum şimdi ben
Ne bileyim herkes kullanıyor çok gördüm de ondanOlma canim her dokyor farkli bi taktik deniyor iste benimkide folik asit kullandirtmiyo bana. Hamile kalmadan vucüduma yüklenmek istemiyormus
Doktoruna gittigin zaman sorarsin yada msj at en kolayindan ben aklima takilan yerlerde mesaj atiyorumNe bileyim herkes kullanıyor çok gördüm de ondan
Tamam teşekkür ederim çok sağolDoktoruna gittigin zaman sorarsin yada msj at en kolayindan ben aklima takilan yerlerde mesaj atiyorum
Rica ederim canimTamam teşekkür ederim çok sağol
Evet muhtemelen buda bı sebepti farkındayız doktor aşılama da en azından spermin ne olduğunu biliriz dedi ona göre hareket ederiz dedi eşimde şuan keçiboynuzu özü sabah akşam yiyor bide vitamin kullanıyor promenk diye bakalım hayırlısı artık yaşayıp göreceğiz inşallahDüsüklerin buyük ihtimalle sperm kaynakli kuzum morfoloji en az 4 olmasi lazim ki bence oda dusuk benim esimin %3 tü varikosel kaynakli bir sene oluyor ameliyat olali iyikide olmus eger morfoloji varikoselden dolayiysa ameliyat iyi bi secenek cunku bizimki cok duzeldi %26 falandi en son proxeed plus la duzelttik bu arada takviye olarak eger olurda asilama tutmazsa tupe gecmeden iki ay once kullandiricam tekrar morfoloji onemli bu yolda ne kadar sayin cok olursa olsun o sayidan 100 tanesini ele aldigimizda sizin iki tane saglam sperminiz var demek oluyor ama bunla gebelik olusmus en azindan bizim bu asamada hicbisekilde tutunmadi bebek
Bu arada sizin son durumunuz ne acaba ? Bide sanki daha önce başka bir postta falan sizinle konuşmuştuk yine isminiz yabancı gelmedi bi anDüsüklerin buyük ihtimalle sperm kaynakli kuzum morfoloji en az 4 olmasi lazim ki bence oda dusuk benim esimin %3 tü varikosel kaynakli bir sene oluyor ameliyat olali iyikide olmus eger morfoloji varikoselden dolayiysa ameliyat iyi bi secenek cunku bizimki cok duzeldi %26 falandi en son proxeed plus la duzelttik bu arada takviye olarak eger olurda asilama tutmazsa tupe gecmeden iki ay once kullandiricam tekrar morfoloji onemli bu yolda ne kadar sayin cok olursa olsun o sayidan 100 tanesini ele aldigimizda sizin iki tane saglam sperminiz var demek oluyor ama bunla gebelik olusmus en azindan bizim bu asamada hicbisekilde tutunmadi bebek
İllaki duzelir kuzum ya bizde korkmustuk şükür düzeldiEvet muhtemelen buda bı sebepti farkındayız doktor aşılama da en azından spermin ne olduğunu biliriz dedi ona göre hareket ederiz dedi eşimde şuan keçiboynuzu özü sabah akşam yiyor bide vitamin kullanıyor promenk diye bakalım hayırlısı artık yaşayıp göreceğiz inşallah
Dün asilamayi oldum bebegim artik tek beklemek kaldiBu arada sizin son durumunuz ne acaba ? Bide sanki daha önce başka bir postta falan sizinle konuşmuştuk yine isminiz yabancı gelmedi bi an
Hadi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için canım inşallah pozitif görürsünDün asilamayi oldum bebegim artik tek beklemek kaldiisim degiskligi yapmistim ama konusmus olabiliriz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?