Aşılama Ekim ayı aşılama sonucu bekleyenler gelin beraber bekleyelimm 🥰🥰🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizin spermleriniz iyimis bnm umidimin olmaması esimin sperm sayısı düşük normalde zaten 5 milyon spermi vardı artık asilamada yıkamadan sonra kac kaldı bilmiyorum devlet hastanesi ya spermin sonucunu istedim vermediler halbu ki verseler belki icim rahatlicak
İleri hızlı hareketlinin en az 3 milyon olmasını istiyorlar ama o kadar yoktur eşimde umitlenemiyorum sirf tüp bebek raporu için yaptırdım aşılamayı

Burda gebelik elde edenlere sahit oldum daaha dusuklerle lutfen icini ferah tut allah nasip edince 1 taneyle bile ediyor belki asilama icin dusuk olabilir ama tüp icin yeterde artar o deger esiniz takviye kullansin benimde umidim yok bu asilamada tup bebek raporu icin yaptirdim ozelde oldugu icin farkli labavatuarla anlasmalilar oyuzden ayri verdiler testi bize

Bize de aşılama dan sonra ki gün ilişki ondan sonrada gün aşırı ilişki dedi doktor istanbuldayım zaynep kamile gidiyorum bn
Farklılık var ilaçta vermedi sadece myfol vitamin verdi ben ananas çerez avakado kabak çekirdekleri yiyorum bilmiyorum inşallah tutar Antep'te yaşam hastahanesinde oldum

Insallah bugun catlatma ignesinden sonra 15. Günüm adet olmadım da bakalım ne kadar umidim yok desemde bi umit bekliyorum

Farklılık var ilaçta vermedi sadece myfol vitamin verdi ben ananas çerez avakado kabak çekirdekleri yiyorum bilmiyorum inşallah tutar Antep'te yaşam hastahanesinde oldum
Bana da fostimon 75 mg igne verdiler 7 gün kullandım bi tane yumurtam vardı 8. Günde catlatma ignesini yaptim 20 eylülde aşılamam oldu

Bana da fostimon 75 mg igne verdiler 7 gün kullandım bi tane yumurtam vardı 8. Günde catlatma ignesini yaptim 20 eylülde aşılamam oldu
Yok ben tedavide kulladim vitamin folik asit sonra klomen baktık yumurta büyümüyor gonal f450 iğne iki kutu kullandım yumurtam sağda 21 olmuştu pazartesi çatlatma iğnesi Çarşamba 29 Eylül'de aşılama oldum sonrası için hiç ilaç verilmedi myfol sadece kullanıyorum

Ay hadi kuzum bende bugun oldum sonuclarimizi paylasalim birbirimizle umarim hersey guzel olur bukez
İnşallah nasılsınız? Benim aşılamadan sonra biraz çok hafif kanama gibi akıntı oldu. Bugün de sanki kasıklarım sızlıyor gibi. 3.kez oluyorum ama böyle olmamıştı umarım ters giden birşeyler değildir.

Öyle düşünmeyin bence yumurtayı sadece 1 sperm döllüyor tek 1 sperm bile şanstır bence

Bnde folik asit kullanıyordum zaten aşılama dan sonra da progesteron verdi doktorum 10 günde progesteron aldım vajinadan fitil olarak

İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bana da dua edin bende yakında doğum yapacağım, aşırı zor bir hamilelik yaşadım.. Biraz onun etkisiyle sanırm günlerce, defalarca hastanede yattım.. Şimdi doğum aklıma gelince korkuyorum sağ salim ekim ayında bebeğime kavuşayım

Progesteronun faydası varmış ya hem yumurtlama döneminde rahmi hazırlıyormuş gebelige hemde gebelik oluşursa bebeğin daha iyi tutunmasını ve gebeligin devamı için Rahim kasılmalarını önlüyormuş
Bi zarari yok bnm sadece beyaz akıntım oldu çok eczacı kadın sağlık ocaginda da yazdirabilicegimi söylemişti

Ben sordum doktora gerek yok sanaa dedi kendiliğinden mi alayım yani. Çarşamba oldum asilamayi

Valla sen bilirsin gene de bu gruptan haric bi grupta daha konusuyorduk orda da aşılama olanlara hep vermisler progesteron
Evet evet bende okudum da sordum da yok demişti doktor ben progesteron diyorlar dediki sana gerekmiyor bilemedim yaaa valla alsam mı kendiligimden yoksa almasam mi

Merhabalar bende Eylül basindam beri klomen ve gonal f 450 iki kutu kullandım ve sağda yumurtam 21 mm oluştu pazartesi çatlatma iğnesi oldum Çarşamba yani 29 Eylül'de aşılama yapıldı aşılama sonrası hiç ilaç vermedi bakalım inşallah tutar hepimizin ki güzel haberler veiririz

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katilayim istedim polikistik overliyim bende 2 yıldır evliyim adam akıllı tedaviye bu yıl başladım tedaviye başlamadan önce rahim filmi çekmiştim hafif sağa dönük demişti gebeliğe engel değil demişti doktorum bu şekilde deneyelim bakalım olmazsa düzeltiriz histereskopi ile demişti neyse ilk yumurta takibine başladık Ocak ayında hamile kaldım ama düşük oldu neyse bi iki ay verdik Nisan ayında tekrar yumurta takibi yaptık yine hamile kaldım oda düştü maalesef iki gebeliğimde de kürtaj olmadım çok şükür kendiliğinden düşüyorlar keseyi görüyoruz bi haftaya kanamam başlıyor ve düşüyor neyse genetik testi yaptık temiz çıktı herşey normal rahimle alakalı sıkıntıyı da düzelttik Haziran ayında histereskopi oldum. Histereskopi den sonra da yumurta takibi yaptık bu sefer olumsuz oldu çatlatma iğnesinin 14 günü adet oldum maalesef bı ay verdik . Bu ay aşılamaya başladık işte geçtiğimiz pazartesi günü başladık 5 gün letrol diye bir hap kullandim aynı zamanda menopur 75 iğne de kullanmaya başladım pazartesi kontrole gideceğim yumurtaliklara bakacak ona göre çatlatma iğnesi ve aşılama yapacağız bende heyacanli ve sabırsızlanıyorum ilk defa aşılama yapacağız tecrübeli arkadaşlardan yardım destek tavsiye bekliyoruz o yüzden burdayım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah biraz uzun oldu hikayem kbkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…