- Konu Sahibi Flowers001
-
Bize de aşılama dan sonra ki gün ilişki ondan sonrada gün aşırı ilişki dedi doktor istanbuldayım zaynep kamile gidiyorum bnBana cuma ve Pazar ilişki dedi
Sizin spermleriniz iyimis bnm umidimin olmaması esimin sperm sayısı düşük normalde zaten 5 milyon spermi vardı artık asilamada yıkamadan sonra kac kaldı bilmiyorum devlet hastanesi ya spermin sonucunu istedim vermediler halbu ki verseler belki icim rahatlicakOlsun birtane kiziniz var en azindan oyle dusunup kafanizi rahatlatin biraz benim hic yokbitane olsa gerisini dusunmuyorum bile olursa olur tedaviyle falan hic ugrasmam cok yoruldum artik benim her ay gelisti buyudu catladi bir senedir hersey olabilmesi gerekenden daha guzel ama olmuyor hsg cekindim normal oda birsey yok doktor artik anlam veremiyor bize bende veremiyorum valla ben dikkat etmedim sperme bizimde 23 milyon falan galiba yikamadan sonra 33 mü neydi
Burda gebelik elde edenlere sahit oldum daaha dusuklerle lutfen icini ferah tut allah nasip edince 1 taneyle bile ediyor belki asilama icin dusuk olabilir ama tüp icin yeterde artar o deger esiniz takviye kullansin benimde umidim yok bu asilamada tup bebek raporu icin yaptirdim ozelde oldugu icin farkli labavatuarla anlasmalilar oyuzden ayri verdiler testi bizeSizin spermleriniz iyimis bnm umidimin olmaması esimin sperm sayısı düşük normalde zaten 5 milyon spermi vardı artık asilamada yıkamadan sonra kac kaldı bilmiyorum devlet hastanesi ya spermin sonucunu istedim vermediler halbu ki verseler belki icim rahatlicak
İleri hızlı hareketlinin en az 3 milyon olmasını istiyorlar ama o kadar yoktur eşimde umitlenemiyorum sirf tüp bebek raporu için yaptırdım aşılamayı
Farklılık var ilaçta vermedi sadece myfol vitamin verdi ben ananas çerez avakado kabak çekirdekleri yiyorum bilmiyorum inşallah tutar Antep'te yaşam hastahanesinde oldumBize de aşılama dan sonra ki gün ilişki ondan sonrada gün aşırı ilişki dedi doktor istanbuldayım zaynep kamile gidiyorum bn
Bana da fostimon 75 mg igne verdiler 7 gün kullandım bi tane yumurtam vardı 8. Günde catlatma ignesini yaptim 20 eylülde aşılamam olduFarklılık var ilaçta vermedi sadece myfol vitamin verdi ben ananas çerez avakado kabak çekirdekleri yiyorum bilmiyorum inşallah tutar Antep'te yaşam hastahanesinde oldum
Yok ben tedavide kulladim vitamin folik asit sonra klomen baktık yumurta büyümüyor gonal f450 iğne iki kutu kullandım yumurtam sağda 21 olmuştu pazartesi çatlatma iğnesi Çarşamba 29 Eylül'de aşılama oldum sonrası için hiç ilaç verilmedi myfol sadece kullanıyorumBana da fostimon 75 mg igne verdiler 7 gün kullandım bi tane yumurtam vardı 8. Günde catlatma ignesini yaptim 20 eylülde aşılamam oldu
İnşallahAy hadi kuzum bende bugun oldum sonuclarimizi paylasalim birbirimizle umarim hersey guzel olur bukez
Öyle düşünmeyin bence yumurtayı sadece 1 sperm döllüyor tek 1 sperm bile şanstır benceSizin spermleriniz iyimis bnm umidimin olmaması esimin sperm sayısı düşük normalde zaten 5 milyon spermi vardı artık asilamada yıkamadan sonra kac kaldı bilmiyorum devlet hastanesi ya spermin sonucunu istedim vermediler halbu ki verseler belki icim rahatlicak
İleri hızlı hareketlinin en az 3 milyon olmasını istiyorlar ama o kadar yoktur eşimde umitlenemiyorum sirf tüp bebek raporu için yaptırdım aşılamayı
Bnde folik asit kullanıyordum zaten aşılama dan sonra da progesteron verdi doktorum 10 günde progesteron aldım vajinadan fitil olarakYok ben tedavide kulladim vitamin folik asit sonra klomen baktık yumurta büyümüyor gonal f450 iğne iki kutu kullandım yumurtam sağda 21 olmuştu pazartesi çatlatma iğnesi Çarşamba 29 Eylül'de aşılama oldum sonrası için hiç ilaç verilmedi myfol sadece kullanıyorum
İşte bana fitil felan vermedi yaaa herkes kullanmışBnde folik asit kullanıyordum zaten aşılama dan sonra da progesteron verdi doktorum 10 günde progesteron aldım vajinadan fitil olarak
İşte bana fitil felan vermedi yaaa herkes kullanmış
Sağlık ocagina da yazdırıp alabiliyormuşsun bnm ki progestan 200 mg dıİşte bana fitil felan vermedi yaaa herkes kullanmış
Ben sordum doktora gerek yok sanaa dedi kendiliğinden mi alayım yani. Çarşamba oldum asilamayiProgesteronun faydası varmış ya hem yumurtlama döneminde rahmi hazırlıyormuş gebelige hemde gebelik oluşursa bebeğin daha iyi tutunmasını ve gebeligin devamı için Rahim kasılmalarını önlüyormuş
Bi zarari yok bnm sadece beyaz akıntım oldu çok eczacı kadın sağlık ocaginda da yazdirabilicegimi söylemişti
Valla sen bilirsin gene de bu gruptan haric bi grupta daha konusuyorduk orda da aşılama olanlara hep vermisler progesteronBen sordum doktora gerek yok sanaa dedi kendiliğinden mi alayım yani. Çarşamba oldum asilamayi
Evet evet bende okudum da sordum da yok demişti doktor ben progesteron diyorlar dediki sana gerekmiyor bilemedim yaaa valla alsam mı kendiligimden yoksa almasam miValla sen bilirsin gene de bu gruptan haric bi grupta daha konusuyorduk orda da aşılama olanlara hep vermisler progesteron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?