Ekim 2024 transfer olacaklar

Bugün kese kontrolüne gittim. Keseyi gördük şükür. Tek keseymiş. Diğeri tutmamış. Tek embriyo o kadar yüksek beta hcg vermiş :)
Maşallah canım sağlıklı olsun bir tane olsun sağlıkla gelsin inşallah kan testinden kaç gün sonra kese gördün kuzum

Merhaba, tebrij ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nasıl bir kanamaydı acaba? Ne kadar sürdü?
benimde dün tüm gün kasık be bel ağrısı vardı, gece de hafif koyu kahve kanamam oldu. Bugün de açık kahve azar azar geliyor. Çok korkuyorum. Umarım kötü bişey değildir.

Benim çok hafif kahverengi leke gelmişti tek seferlik. Sonra hiç olmadı. Umarım sizin ki de yerleşme kanamasıdır

Merhaba bugün test sonucum 200
Umut olsun diye yazıyorum
10.gün 10
12.gün 26
15.gün 200
Yaş 42
Merhaba, nasılsınız? HCG’nizin 26’dan 200’e çıktığı o 3 gün boyunca belirtileriniz olmuş muydu? Ben iki kere kan verdim, değerlerim biraz düşük, yarın üçüncüyü vereceğim ama bu arada belirtilerim kayboldu…

Benim bel ağrım dışında hiç belirtim olmadı hala da uok

Merhaba kızlar bende başlığı yeni görüp geldim :)
21 Ekim pazartesi 2 embriyo transferi yapıldı, transfer günüm hariç 5. Gundeyim dayanamadım test yaptım çok çok silik çizgi gördüm bugün inanılmaz bel ağrısı yaşadım ve sol kasığımda batma gibi birsey yaşıyorum acaba tutunmuşmudur yoksa kendimce psikolojik olarak öyle mi düşünüyorum emin değilim. Buradaki arkadaşlarım içinde hayırlı güzel sonuçlar almanızı diliyorum

Bugün kese kontrolüne gittim. Keseyi gördük şükür. Tek keseymiş. Diğeri tutmamış. Tek embriyo o kadar yüksek beta hcg vermiş :)
Merhaba canım benim kahverengi sulu şekilde lekelenmem başladı yerleşme kanaması olabilir mi? Transferin 14 günü

Merhaba bende transfer hazırlığına başlıcam reglime 5gün kaldı.2 tane 6.gün embriyosu transfer edilecek inşallah. 2 tane 5. Gün 2 tane de 3. Gün embriyom var. 28 yaşındayım ilk denemem olcak.
benimde aynı 2 tane 6.gün embriyosu olacak veilk deneme. ama transfer günüm 31 ekim. umarım güzel sonuçlar alırsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…