Canım aslında test yapsan cıkabilir 3 gün embriyolarıni 8.gün testte gorenler var yapsan belli olur negatif düşünme her zaman pozitif ol umudun olsun güzel şeyler düşün ki güzel olan hersey seni bulsun seni çok iyi anliyorumMaşallah cnm benimsağlıklı artsın inşallah bende yapmaya korkuyorum bugün 9. Gün 3. Gün embriyosu. Biraz umutsuzum inanamıyorum olacağına bazen. O kadar alışmışım ki negatife. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
6.günden itibaren her gün yaptım. Ama ilk idrar değildi. Gün içinde yaptım. Sonucum 1119 çıktı. Cumartesi kese görmeye gideceğim. Tekrar kan testi istenmedi.Merhaba canım, benim transferin 8 günü transfer günü dahil, transfer günü dahil 6 günde yaptım silik ama belirgin 7 günde belirdi, cuma günü kan vereceğim test günüm 2 embriyo transferi oldum sizin testler nasıldı ben kendi testimi bırakıyorum, bide kan değeriniz kaç çıktı?
Amin amin inşallah canımMaşallah cnm benimsağlıklı artsın inşallah bende yapmaya korkuyorum bugün 9. Gün 3. Gün embriyosu. Biraz umutsuzum inanamıyorum olacağına bazen. O kadar alışmışım ki negatife. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah canımharika inşallah kanda da görürsün. :) 5 ve 6. günler erken gebelik testi yaptım, 7. günde kaset test yaptım çıkmadı, yarın aksam kan vereceğim. Tutmadı üzgünüm
Maşallah maşallah6.günden itibaren her gün yaptım. Ama ilk idrar değildi. Gün içinde yaptım. Sonucum 1119 çıktı. Cumartesi kese görmeye gideceğim. Tekrar kan testi istenmedi.
İnşMaşallah maşallahbenim de cuma günü kan vereceğim inşallah pozitif çıkar
Olur canım haber veririm bende iki embriyo bıraktım acaba ikiz mi diye merak ediyorumİnşsonuçları haberdar et
Cumartesi belli olacakOlur canım haber veririm bende iki embriyo bıraktım acaba ikiz mi diye merak ediyorumbüyük ihtimalle senin ikiz gibi
merhaba, idrar kesti yaptınız mı?Merhaba herkese inşallah hepimiz pozitifi görürüz benimde 3. Denemem 16 ekimde taze transfer oldum cumartesi test günüm ama sanki günler yaklaştıkça geçmiyor ümit var ama korku da çok
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım cuma günü haber veririm inşallah ikisi de tutmuşturCumartesi belli olacak
Yok hiç belirtim. İlk başlarda iğnelerin etkisiyle batma oluyordu. Şu an yok. Bir de transferin 3. Günü lekelenme oldu. O an düşüyor sanmıştım. Ama yerleşme lekelenmesiymiş.:) inş hepimiz için hayırlı olurHadi hayırlısı olsun inşallah canım cuma günü haber veririm inşallah ikisi de tutmuşturbu arada belirtin vs varmı
Hayır yapmadım hiç olumsuzluk görürsem moralim bozulurdu çünkü çok acı tecrübelerim oldumerhaba, idrar kesti yaptınız mı?
Benim de sadece göğüs ağrısı oldu 4 günde bu aralarda kasık ağrısı oluyorYok hiç belirtim. İlk başlarda iğnelerin etkisiyle batma oluyordu. Şu an yok. Bir de transferin 3. Günü lekelenme oldu. O an düşüyor sanmıştım. Ama yerleşme lekelenmesiymiş.:) inş hepimiz için hayırlı olur
Estrofem mı şaşırdım doğrusu, ne alakasi var yumurta kalitesiyle doktorunuza sordunuz muKızlar Kasım ilk haftası tüp bebeğe başlayacağız yumurta büyütülecek vs. Başlamadan önce doktorunuz yumurta kalitesi için.sizlere ne verdi bana sadece estrofem yazmış yani neden başka bişey vermedi tuhaf geldi bana normal mi
Valla WhatsApp dan iletisimdeyim bigunde iki cümle yazdıkları için neden verdiğini anlamadım bu arada bu ay korunmadik hani hamilelik olursa ilacı kullanmam sorun mu onuda soramadım henüzEstrofem mı şaşırdım doğrusu, ne alakasi var yumurta kalitesiyle doktorunuza sordunuz mu
Bilmiyorum ki adet olunca tüp bebek tedavisine başlamayacak mısınızValla WhatsApp dan iletisimdeyim bigunde iki cümle yazdıkları için neden verdiğini anlamadım bu arada bu ay korunmadik hani hamilelik olursa ilacı kullanmam sorun mu onuda soramadım henüz
Merhaba canım nasılsın? Kan veya idrar testi yaptın mı? Yarın kan vereceğim seninde yarın günün kan verecek misin? Güzel pozitif haberler alalımmerhaba, idrar kesti yaptınız mı?