Ekim 2024 transfer olacaklar

Canım aslında test yapsan cıkabilir 3 gün embriyolarıni 8.gün testte gorenler var yapsan belli olur negatif düşünme her zaman pozitif ol umudun olsun güzel şeyler düşün ki güzel olan hersey seni bulsun seni çok iyi anliyorum

6.günden itibaren her gün yaptım. Ama ilk idrar değildi. Gün içinde yaptım. Sonucum 1119 çıktı. Cumartesi kese görmeye gideceğim. Tekrar kan testi istenmedi.

Eklentiler

• IMG_6096.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 46
Günaydinlar,
Bende pazartesi günü transfer oldum.
Sabirsizlikla bekliyorum.
Allahim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Amin amin inşallah canım korkma içini ferah tut allahın izniyle olacak öyle düşünme

6.günden itibaren her gün yaptım. Ama ilk idrar değildi. Gün içinde yaptım. Sonucum 1119 çıktı. Cumartesi kese görmeye gideceğim. Tekrar kan testi istenmedi.
Maşallah maşallah benim de cuma günü kan vereceğim inşallah pozitif çıkar

Merhaba herkese inşallah hepimiz pozitifi görürüz benimde 3. Denemem 16 ekimde taze transfer oldum cumartesi test günüm ama sanki günler yaklaştıkça geçmiyor ümit var ama korku da çok

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım cuma günü haber veririm inşallah ikisi de tutmuştur bu arada belirtin vs varmı
Yok hiç belirtim. İlk başlarda iğnelerin etkisiyle batma oluyordu. Şu an yok. Bir de transferin 3. Günü lekelenme oldu. O an düşüyor sanmıştım. Ama yerleşme lekelenmesiymiş.:) inş hepimiz için hayırlı olur

Benim de sadece göğüs ağrısı oldu 4 günde bu aralarda kasık ağrısı oluyor amin inşallah

Kızlar Kasım ilk haftası tüp bebeğe başlayacağız yumurta büyütülecek vs. Başlamadan önce doktorunuz yumurta kalitesi için.sizlere ne verdi bana sadece estrofem yazmış yani neden başka bişey vermedi tuhaf geldi bana normal mi

Estrofem mı şaşırdım doğrusu, ne alakasi var yumurta kalitesiyle doktorunuza sordunuz mu

Estrofem mı şaşırdım doğrusu, ne alakasi var yumurta kalitesiyle doktorunuza sordunuz mu
Valla WhatsApp dan iletisimdeyim bigunde iki cümle yazdıkları için neden verdiğini anlamadım bu arada bu ay korunmadik hani hamilelik olursa ilacı kullanmam sorun mu onuda soramadım henüz

Valla WhatsApp dan iletisimdeyim bigunde iki cümle yazdıkları için neden verdiğini anlamadım bu arada bu ay korunmadik hani hamilelik olursa ilacı kullanmam sorun mu onuda soramadım henüz
Bilmiyorum ki adet olunca tüp bebek tedavisine başlamayacak mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…