Tüp Bebek Merkezleri 30 ekim embriyo transfer olanlar belirtiler

Kızlar merhaba 14 Kasımda transferim gerçekleşti 5. Gün embriyosu çift transfer oldu bugün 6. Günüm dayanamadım kaset test yaptım sonucum bu şekilde çıktı 🥲🥲🥲 sizce tuttu mu yoksa çok mu erken 🙄
IMG_6610.png
IMG_6609.jpeg

Selam canım, bugün çok şükür kese gördük. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz. Senin nasıl gidiyor?
Hayırlı olsun canım 😊 bizde bugün gördük tek keseydi diğeri tutunamamış haftaya cuma kalp atışını duyacağız inşallah ❤

Merhaba sizin son durumunuz ne? İnşallah iyi gidiyordur 😊
Kötü canım keseyi göremedik doktor bi tık erken haftaya tekrar bakalım dedi ama aynı zamanda kan da aldılar. Sonra aradılar beta hcg geriye düşmüş ilacı keselim 3-4 güne düşük olacak dedi… çok üzgünüm herşey yolundayken ….

Kötü canım keseyi göremedik doktor bi tık erken haftaya tekrar bakalım dedi ama aynı zamanda kan da aldılar. Sonra aradılar beta hcg geriye düşmüş ilacı keselim 3-4 güne düşük olacak dedi… çok üzgünüm herşey yolundayken ….
Çok üzüldüm canım 😞 çok geçmiş olsun. Senin ilk denemen miydi ve tek embriyo mu transfer olmuştun? Ümidini yitirme canım tekrar deneyin inşallah hayırlısı olsun ❤️

Çok üzüldüm canım 😞 çok geçmiş olsun. Senin ilk denemen miydi ve tek embriyo mu transfer olmuştun? Ümidini yitirme canım tekrar deneyin inşallah hayırlısı olsun ❤️
Amin canım teşekkür ederimm. Evet ilk denemeydi tek embriyo 5.gün dü, zaten yedekte başka yok en baştan başlayacağız mecbur olsun nasip Allah büyüktür biz üzerimize düşeni yapıyoruz Rabbim bu sefer nasip eder inşallah .

Amin canım teşekkür ederimm. Evet ilk denemeydi tek embriyo 5.gün dü, zaten yedekte başka yok en baştan başlayacağız mecbur olsun nasip Allah büyüktür biz üzerimize düşeni yapıyoruz Rabbim bu sefer nasip eder inşallah .
Olacaktır canım inşallah fazla embriyonuz çıkar çift transfer olabilirse onu da sorun doktorunuza tutma ihtimali artar ozaman 🤲🏼 sen tedavine odaklan dikkat et olacaktır inşallah hayırlısıyla

Bana dua edin lütfen bende yarın gideceğim 🤲🏻 çok korkuyorum 🥺🥺
Sonuç ne oldu canım? Benim lekelenmelerim başladı bugün doktora gittim kese büyümüş ama düşük riskin var dedi kanama vs yok halbuki lekeyi de görünce normal dedi. Tanıdığımda şey dedi düşük riskini her doktor söylüyor diye, çok tedirgin oldum haftaya cumaya kadar beklicez kalp atışını 😞
V vera93 sen nasılsın ne durumdasın?

Kızlarr kan verdim bugün sonuç 194 çıktı 🙏🏻 doktor şuan çok iyi dedi. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️
MaşAllah inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Bugün itibariyle tüp bebek tedavisine başladım bende. Size bir şey sormak istiyorum elinizde acaba Gonal f 900lük iğne var mi?

MaşAllah inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Bugün itibariyle tüp bebek tedavisine başladım bende. Size bir şey sormak istiyorum elinizde acaba Gonal f 900lük iğne var mi?
Amin insallah 🤲🏼 sizde inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız tedaviden. malesef benim iğnelerimin hepsi bitmişti

Sonuç ne oldu canım? Benim lekelenmelerim başladı bugün doktora gittim kese büyümüş ama düşük riskin var dedi kanama vs yok halbuki lekeyi de görünce normal dedi. Tanıdığımda şey dedi düşük riskini her doktor söylüyor diye, çok tedirgin oldum haftaya cumaya kadar beklicez kalp atışını 😞
Benim aynı canım bir değişiklik yok şuan için. Cuma gününü bekliyoruz.
Hiç canını sıkma, bu süreç çok normal. İnşallah sağlıkla devam edecek 🙏🏻🥹

Canım nasıl gidiyor herşey yolunda mı merak ettim seni

X