Al benden de o kadar vallahi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ben de ama yapmayacağım zaten üçüncü gun embriyosu sanki adet olacak gibi ağrıların başladı yarın adet günüm belki de ondandır o yüzden tutmadı diye düşünüyorum herkes de kasık ağrısı bel ağrısı oluyormuş ben de hiçbir şey yok sadece göğüs ağrısı varBugün bende psikolojik olarak hiç iyi değilim, sürekli gözlerim doluyor. Hiç belirtim olmadı zaten bende tutmamış gibi hissediyorum. Tutarsa genelde 5. Gün çift çizgi çıkıyormuş. Cuma gününe kadar ilaçları mecburen kullanacağım doktora diyemem şimdi test yaptım diye.
Canım benim hiçbirisi olmasaydı bu kadar negatif düşünmezdim olup da bitmesi beni negatifliğe itti bütün belirtiler bitti ya ona tedirgin oldum biraz üçüncüsü 4 günde kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu hepsi geçti bitek göğüs ağrısı var bir de ara sıra adet olacakmış gibi karnıma ağrı giriyor geçiyor. Hiç belirti olmaması da iyi benim arkadaşım 0 belirti ile hamile olduğunu kanda öğrendi olup da geçmesi sanki tutmamış ki hissiyatı veriyorBende göğüs ağrısı bile yok o kadar vahim durumumbir de regl dönemlerimde de ağrım sızım olmaz sadece göğüslerim biraz şişer
İnşallah tutmuştur içini ferahVallahi Rabbim ol diyorsa olacak ne kadar pozitif de düşünsek negatifi de düşünsek olmayınca olmuyor bazen hayırlısı olsun ne diyelim adet olacak gibi karın ağrılarım başladı ve erken başladı o yüzden tutmadı diye endişelendim
Hayırlısı olsun cnm kanda da katlanarak devam etsin inşallah göğüs ağrısı oldu mu kasık ağrısı bel ağrısı gibiMerhabalar. Transferimin 12. Günü bugün. Yarın kan vereceğim. 6. Günden itibaren yapmaya başladım. Çift embriyo konuldu. 7. Günden itibaren hep koyu çıktı. Sizce ikisi de tutmuşmudur? Bu arada bende de hiç belirti yok. İlk günlerde ilaçların etkisiyle belirtiler yaşadım. Ama şu an hepsi geçti.
İlk beş gün oldu bu belirtiler. Sonra hepsi gitti. Şu an belirti yok hiç. Sadece iştahım arttı.Hayırlısı olsun cnm kanda da katlanarak devam etsin inşallah göğüs ağrısı oldu mu kasık ağrısı bel ağrısı gibi
Bende de canım ilk 5 gün karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı vardı göğüs ağrısı çoktu bugün göğüs ağrım biraz azaldı ama adet olacak gibi karnım ağrıyor vücudunda öyle bir huzursuzluk varİlk beş gün oldu bu belirtiler. Sonra hepsi gitti. Şu an belirti yok hiç. Sadece iştahım arttı.
İnş güzel sonuçlar alırız hepimizBende de canım ilk 5 gün karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı vardı göğüs ağrısı çoktu bugün göğüs ağrım biraz azaldı ama adet olacak gibi karnım ağrıyor vücudunda öyle bir huzursuzluk var
Evet silik çizgi var, sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah. kaçıncı gününüz?Selam arkadaşlar, benim cumartesi günü evde yaptığım testte çok silik bir çizgi çıkmıştı, pazar günü yaptığım testte ikinci çizgiyi göremedim, bugün (pazartesi) yine silik bir çizgi çıktı. Ben hayal görmüyorum, değil mi, burada silik bir çizgi var, değil mi? (Flaşla çektim, numuneyi damlattıktan 5 dk sonra)
Çok teşekkür ederim, darısı başınızaEvet silik çizgi var, sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah. kaçıncı gününüz?
merhaba, sonucunuz nedir? bir de idrar testi ne zaman pozitife döndüEvet canım idrar testleeim pozitif kan testinin sonucunu bekliyorum
merhaba canım, test yaptın mı?İnşallah tutmuştur içini ferah
Merhaba canım benim, evet yaptım 6 ve 7 günde 6 günde silik çıktı 7 günde koyulaştı hafif daha yapmadım, sen yaptın mımerhaba canım, test yaptın mı?
Merhaba canım, benim transferin 8 günü transfer günü dahil, transfer günü dahil 6 günde yaptım silik ama belirgin 7 günde belirdi, cuma günü kan vereceğim test günüm 2 embriyo transferi oldum sizin testler nasıldı ben kendi testimi bırakıyorum, bide kan değeriniz kaç çıktı?Merhabalar. Transferimin 12. Günü bugün. Yarın kan vereceğim. 6. Günden itibaren yapmaya başladım. Çift embriyo konuldu. 7. Günden itibaren hep koyu çıktı. Sizce ikisi de tutmuşmudur? Bu arada bende de hiç belirti yok. İlk günlerde ilaçların etkisiyle belirtiler yaşadım. Ama şu an hepsi geçti.
Maşallah cnm benimMerhaba canım, benim transferin 8 günü transfer günü dahil, transfer günü dahil 6 günde yaptım silik ama belirgin 7 günde belirdi, cuma günü kan vereceğim test günüm 2 embriyo transferi oldum sizin testler nasıldı ben kendi testimi bırakıyorum, bide kan değeriniz kaç çıktı?
harika inşallah kanda da görürsün. :) 5 ve 6. günler erken gebelik testi yaptım, 7. günde kaset test yaptım çıkmadı, yarın aksam kan vereceğim. Tutmadı üzgünümMerhaba canım benim, evet yaptım 6 ve 7 günde 6 günde silik çıktı 7 günde koyulaştı hafif daha yapmadım, sen yaptın mı