2024 Ekim-Kasım dondurulmuş transfer olacaklar burda merak ettiklerimizi ve süreci paylaşalım.

Merhaba benimde 3. Gün 2 dondurulmuş emriyom vardı 2 kasımda transferim oldu 3 gün yatmamı söyledi doktorum bugün transferin 3. Günü ayın 12 sinde kan vericem umarım pozitif olur başka emriyom yok şuan. Burda yazılanları görmek insana umut veriyor ve rahatlatıyor . Çünkü etrafımda bu konuları dertleşebileceğim bu yollardan geçmiş kimse yok hepimiz aynı yoldan geçiyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız gibi geliyo. Biraz içimi dökmüş gibi oldum :) rabbim en yakın zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Beklemelerle dolu heyecanlı bir süreç , inşallah her şey çok güzel olur 🙏🏻

Merhaba benimde 3. Gün 2 dondurulmuş emriyom vardı 2 kasımda transferim oldu 3 gün yatmamı söyledi doktorum bugün transferin 3. Günü ayın 12 sinde kan vericem umarım pozitif olur başka emriyom yok şuan. Burda yazılanları görmek insana umut veriyor ve rahatlatıyor . Çünkü etrafımda bu konuları dertleşebileceğim bu yollardan geçmiş kimse yok hepimiz aynı yoldan geçiyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız gibi geliyo. Biraz içimi dökmüş gibi oldum :) rabbim en yakın zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Merhaba bir belirtiniz varmı şuana kadar

Merhaba benimde 3. Gün 2 dondurulmuş emriyom vardı 2 kasımda transferim oldu 3 gün yatmamı söyledi doktorum bugün transferin 3. Günü ayın 12 sinde kan vericem umarım pozitif olur başka emriyom yok şuan. Burda yazılanları görmek insana umut veriyor ve rahatlatıyor . Çünkü etrafımda bu konuları dertleşebileceğim bu yollardan geçmiş kimse yok hepimiz aynı yoldan geçiyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız gibi geliyo. Biraz içimi dökmüş gibi oldum :) rabbim en yakın zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip

Yani belirti aramayın diyolar açıkcası kendimi çok dinlememeye çalışıyorum o da ne kadar mümkünse :) bence bi belirtim yok ya siz :)
O kadar çok taktım ki belirti olmamasına akşama doğru kaşıklarımda ara ara batmalar oldu şimdide karnım ağrıyor regl ağrısı gibi. Umarım tutunma ağrısıdır. Beklemek zor geliyor ilk 5 gün sıkıntı yoktu bende nötr ilerliyordum ne olduysa bugün 6. Gün oldu neden bir belirti hala yok diye kafamı kurcaladım durdum inşallah hayırlısı kolaylıkla hepimize nasip olur 🤲🤲

O kadar çok taktım ki belirti olmamasına akşama doğru kaşıklarımda ara ara batmalar oldu şimdide karnım ağrıyor regl ağrısı gibi. Umarım tutunma ağrısıdır. Beklemek zor geliyor ilk 5 gün sıkıntı yoktu bende nötr ilerliyordum ne olduysa bugün 6. Gün oldu neden bir belirti hala yok diye kafamı kurcaladım durdum inşallah hayırlısı kolaylıkla hepimize nasip olur 🤲🤲
Amin aminn aminn hepimiz aynı yollardan geçiyoruz seni çok iyi anlıyorum böyle hissetmen çok normal ben de bi ağrım olsa önce seviniyorum sonra canım sıkılıyo acaba regli ağrısı mı diye bu sefer hayatı zindan ediyorum. Ama olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah test günü gelip çattığında güzel haberleri veririz birbirimizee pozitifi görürüz dualarımdasın :) dualarımdasınız 💖

Selam kızlar, benim de bugun transfer sonrasi 6.gunum artık.
2 gundur test yapiyorum cook silik bisi varla yok arasi cikiyo. Ama ilaclar da yapabiliyodur belki. Bende 3 gundur karin agrisi ve bel agrisi oluyo regl olucakmisim gibi, dün ve bu sabah baya siddetlendi.
Atesimi olctim 37 belki fikir verir diye:) herseyi deniyorum. Bu siteye gunde kac kere giriyorum belli degil:) belki bisey bulurum diye ama etkilesim biraz az:)
Sizlerde durum nedir?

Ben 2. Adeti bekliyorum 😊 bu süreç hep beklemeyle stres ve heyecanla geçiyor .
Belirti hiç yaşamayan da var , kasıklarda batma göğüs ağrısı olan da var . Herkesin süreci farklı ilerliyor anladığım kadarıyla

Kan verdim benim ikinci transferimde tutmamış çok üzüldüm geri de başka embriyomda kalmadı o kadar üzgünüm ki herşey Allahtan biliyorum ama hiçbir zaman annelik duygusunu yaşayamayacağım ona üzülüyorum galiba ben doktor seçiminde yanlış karar verdim bana önerebileceğiniz İstanbul’da iyi bir doktor varmı acaba 😢😢

Kan verdim benim ikinci transferimde tutmamış çok üzüldüm geri de başka embriyomda kalmadı o kadar üzgünüm ki herşey Allahtan biliyorum ama hiçbir zaman annelik duygusunu yaşayamayacağım ona üzülüyorum galiba ben doktor seçiminde yanlış karar verdim bana önerebileceğiniz İstanbul’da iyi bir doktor varmı acaba 😢😢
Özelden yazdım size , hakkımızda hayırlısı kolaylıkla nasip olsun 🙏🏻

Bence Kıbrıs’a gidin. Ben çok pişmanım Kıbrıs’a gitmediğim için. 5 kez transfer yaptım 3 de transfere gitmeyen Oppu M var. Ankara ve İstanbul’da hepsi profesör vs dünya para aldılar. Doktorların hemen hepsi kuaförler gibi bir önceki doktoru kötülüyor. Havalı havalı konuşuyorlar sonuç negatif çıkınca dansöz gibi kıvırıyorlar. Doktor dindarsa Kadere bağlıyor dindar değilse de psikolojik diyor psikoloğa yolluyor. Bir sürü paramız gitti bu kadar uğraşacağıma Kıbrıs’a giderdim. Çünkü nerdeyse aynı para gidiyor.

Bence Kıbrıs’a gidin. Ben çok pişmanım Kıbrıs’a gitmediğim için. 5 kez transfer yaptım 3 de transfere gitmeyen Oppu M var. Ankara ve İstanbul’da hepsi profesör vs dünya para aldılar. Doktorların hemen hepsi kuaförler gibi bir önceki doktoru kötülüyor. Havalı havalı konuşuyorlar sonuç negatif çıkınca dansöz gibi kıvırıyorlar. Doktor dindarsa Kadere bağlıyor dindar değilse de psikolojik diyor psikoloğa yolluyor. Bir sürü paramız gitti bu kadar uğraşacağıma Kıbrıs’a giderdim. Çünkü nerdeyse aynı para gidiyor.
Daha dün eşimle bu konuyu konuştuk bizim 2 tedavide 500 bine yakın paramız gitti 3. Tedavi içinde 300 bin fiyat çıkardılar bana kıbrısa gitseydik keşke dedik ama bir yandan da oraya güvenemiyorum belki saçma bir düşünce olacak ama yanlış kişinin embriyosunu transfer ederler felan diye aklıma gelmiyor değil ☺️ doktorlar paraya bakıyorlar o net kimse hastanın cebini düşünmez önce kendi ceplerini doldurma peşindeler Allah görüyor helal değil sonuçta ilk 2 de süründürüyorlar sonralarında asıl yapılmasını gerekeni yapıyorlar ne yazık ki

Daha dün eşimle bu konuyu konuştuk bizim 2 tedavide 500 bine yakın paramız gitti 3. Tedavi içinde 300 bin fiyat çıkardılar bana kıbrısa gitseydik keşke dedik ama bir yandan da oraya güvenemiyorum belki saçma bir düşünce olacak ama yanlış kişinin embriyosunu transfer ederler felan diye aklıma gelmiyor değil ☺️ doktorlar paraya bakıyorlar o net kimse hastanın cebini düşünmez önce kendi ceplerini doldurma peşindeler Allah görüyor helal değil sonuçta ilk 2 de süründürüyorlar sonralarında asıl yapılmasını gerekeni yapıyorlar ne yazık

Yanlış embriyo olayı burda da oluyor maalesef. Spermleri karıştırıyorlar bazen de. Orada isteğe bağlı ki başkasının yumurtası spermi ya da embriyosunu yerleştirmek. Cinsiyet belirlemek vs .

Merhabalar, selamlar,
Transferin 6. ve 8. gününde test yapan yani erkenden kan testi yapan var mı?
7 Kasım'da trasfer oldum, bugün 10. günüm

Merhabalar, selamlar,
Transferin 6. ve 8. gününde test yapan yani erkenden kan testi yapan var mı?
7 Kasım'da trasfer oldum, bugün 10. günüm
Merhaba ben 8. Günde kan testi verdim negatif sonuç aldım test günümde de kan verdim sonuç yine negatif ti maalesef

X