- 7 Aralık 2023
- 401
- 112
Merhaba sonucunuz nasıl çıktıKızlar ben de bugün transfer oldum ama orta kalite dediler biraz moralim bozuldu
Pozitif çıktı canım kese için gün bekliyorumMerhaba sonucunuz nasıl çıktı
Hayırlı olsunPozitif çıktı canım kese için gün bekliyorum
Hayırlı olsun
Sağlıkla gelsin bebişiniz
Merhaba benim adetim bugün başladı çok gecikti 31 ekimde ilk randevum var. İlaçlar kaç gün sürüyor yani döngünün kaçıncı günü transfer oluyor acaba. İnşallah hayırlısıyla ilkte pozitifi görürüz haber bekliyorum sizdenbenimde aynı 2 tane 6.gün embriyosu olacak veilk deneme. ama transfer günüm 31 ekim. umarım güzel sonuçlar alırsınız
Olabilir.. doktor ne zaman çağırdı kese için ?Merhaba canım benim kahverengi sulu şekilde lekelenmem başladı yerleşme kanaması olabilir mi? Transferin 14 günü
28 ekim de çift embriyo transferim oldu.2024 Ekim transfer olacaklar gelin toplanalım
7 kasımda çağırdı canımOlabilir.. doktor ne zaman çağırdı kese için ?
Umarım rabbim bize de mucizelerini yaşatsın28 ekim de çift embriyo transferim oldu.
34 yaşındayım. Tüp bebekle 2.5 yaşında bi oğlum var. Çift rahimliyim, polikistik over var ve 2 embriyo da tek rahme verildi. Oğlum 2. Trensferde oldu ilkinde tutmamıştı. Hikayem bu şekilde.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Güzel sonuçlar almak ümidiyle..
Amiiinn amiiin inşallahUmarım rabbim bize de mucizelerini yaşatsın
Ben döngünün 3.gününde başladım işte 14ekimde transfer için ilaç kullanmaya başladım yarın yani 31 ekimde transferim var. Benim döngüye göre tam adetin 21.günü transfer oluyor.Merhaba benim adetim bugün başladı çok gecikti 31 ekimde ilk randevum var. İlaçlar kaç gün sürüyor yani döngünün kaçıncı günü transfer oluyor acaba. İnşallah hayırlısıyla ilkte pozitifi görürüz haber bekliyorum sizden
Merhabalar nerede tedavi oldunuz doktorunuz kimdi acabaMerhaba canım pozitif aldım kan değerim 419senin ilk kaç çıkmıştı
Doktorunuz kim acabaBugün kese kontrolüne gittim. Keseyi gördük şükür. Tek keseymiş. Diğeri tutmamış. Tek embriyo o kadar yüksek beta hcg vermiş :)
Merhaba , ankara novaart tüp bebek merkezî Mehmet erdem doktorumMerhabalar nerede tedavi oldunuz doktorunuz kimdi acaba
Sonuç ne oldu merak ettimBana çok güzel umut oldunuz 8. Gün 10.5 hcg yükselmez diye öyle çok korkuyorum ki bugün yine kan verdim 9. Gün sonucu bekliyorum şuan sağlıkla gelsinler inşallah
Ne oldu son durum ?Bana çok güzel umut oldunuz 8. Gün 10.5 hcg yükselmez diye öyle çok korkuyorum ki bugün yine kan verdim 9. Gün sonucu bekliyorum şuan sağlıkla gelsinler inşallah
Bugün transferim gerçekleşti. Bugün sayılmıyor sanırım yarından itibaren gün başlıyor doktorum 11 kasımda test ver dedi bakalım o güne kadar dayanamadan bekleyecebilecek miyim?2024 Ekim transfer olacaklar gelin toplanalım
Canım sana tavsiyem sakın erken test yapmaBugün transferim gerçekleşti. Bugün sayılmıyor sanırım yarından itibaren gün başlıyor doktorum 11 kasımda test ver dedi bakalım o güne kadar dayanamadan bekleyecebilecek miyim?
Dayanırım umarımCanım sana tavsiyem sakın erken test yapma