Ekim 2024 transfer olacaklar

Bugün bende psikolojik olarak hiç iyi değilim, sürekli gözlerim doluyor. Hiç belirtim olmadı zaten bende tutmamış gibi hissediyorum. Tutarsa genelde 5. Gün çift çizgi çıkıyormuş. Cuma gününe kadar ilaçları mecburen kullanacağım doktora diyemem şimdi test yaptım diye.
Al benden de o kadar vallahi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ben de ama yapmayacağım zaten üçüncü gun embriyosu sanki adet olacak gibi ağrıların başladı yarın adet günüm belki de ondandır o yüzden tutmadı diye düşünüyorum herkes de kasık ağrısı bel ağrısı oluyormuş ben de hiçbir şey yok sadece göğüs ağrısı var

Bende göğüs ağrısı bile yok o kadar vahim durumum😅 bir de regl dönemlerimde de ağrım sızım olmaz sadece göğüslerim biraz şişer

Bende göğüs ağrısı bile yok o kadar vahim durumum😅 bir de regl dönemlerimde de ağrım sızım olmaz sadece göğüslerim biraz şişer
Canım benim hiçbirisi olmasaydı bu kadar negatif düşünmezdim olup da bitmesi beni negatifliğe itti bütün belirtiler bitti ya ona tedirgin oldum biraz üçüncüsü 4 günde kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu hepsi geçti bitek göğüs ağrısı var bir de ara sıra adet olacakmış gibi karnıma ağrı giriyor geçiyor. Hiç belirti olmaması da iyi benim arkadaşım 0 belirti ile hamile olduğunu kanda öğrendi olup da geçmesi sanki tutmamış ki hissiyatı veriyor

Merhabalar. Transferimin 12. Günü bugün. Yarın kan vereceğim. 6. Günden itibaren yapmaya başladım. Çift embriyo konuldu. 7. Günden itibaren hep koyu çıktı. Sizce ikisi de tutmuşmudur? Bu arada bende de hiç belirti yok. İlk günlerde ilaçların etkisiyle belirtiler yaşadım. Ama şu an hepsi geçti.

Merhabalar. Transferimin 12. Günü bugün. Yarın kan vereceğim. 6. Günden itibaren yapmaya başladım. Çift embriyo konuldu. 7. Günden itibaren hep koyu çıktı. Sizce ikisi de tutmuşmudur? Bu arada bende de hiç belirti yok. İlk günlerde ilaçların etkisiyle belirtiler yaşadım. Ama şu an hepsi geçti.
Hayırlısı olsun cnm kanda da katlanarak devam etsin inşallah göğüs ağrısı oldu mu kasık ağrısı bel ağrısı gibi

İlk beş gün oldu bu belirtiler. Sonra hepsi gitti. Şu an belirti yok hiç. Sadece iştahım arttı.
Bende de canım ilk 5 gün karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı vardı göğüs ağrısı çoktu bugün göğüs ağrım biraz azaldı ama adet olacak gibi karnım ağrıyor vücudunda öyle bir huzursuzluk var

Selam arkadaşlar, benim cumartesi günü evde yaptığım testte çok silik bir çizgi çıkmıştı, pazar günü yaptığım testte ikinci çizgiyi göremedim, bugün (pazartesi) yine silik bir çizgi çıktı. Ben hayal görmüyorum, değil mi, burada silik bir çizgi var, değil mi? (Flaşla çektim, numuneyi damlattıktan 5 dk sonra)

Eklentiler

• IMG_3108.jpeg
    IMG_3108.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 44
Selam arkadaşlar, benim cumartesi günü evde yaptığım testte çok silik bir çizgi çıkmıştı, pazar günü yaptığım testte ikinci çizgiyi göremedim, bugün (pazartesi) yine silik bir çizgi çıktı. Ben hayal görmüyorum, değil mi, burada silik bir çizgi var, değil mi? (Flaşla çektim, numuneyi damlattıktan 5 dk sonra)
Evet silik çizgi var, sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah. kaçıncı gününüz?

Merhaba canım, benim transferin 8 günü transfer günü dahil, transfer günü dahil 6 günde yaptım silik ama belirgin 7 günde belirdi, cuma günü kan vereceğim test günüm 2 embriyo transferi oldum sizin testler nasıldı ben kendi testimi bırakıyorum, bide kan değeriniz kaç çıktı?

Eklentiler

• IMG_20241022_225934.jpg
    IMG_20241022_225934.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20241022_225911.jpg
    IMG_20241022_225911.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba canım, benim transferin 8 günü transfer günü dahil, transfer günü dahil 6 günde yaptım silik ama belirgin 7 günde belirdi, cuma günü kan vereceğim test günüm 2 embriyo transferi oldum sizin testler nasıldı ben kendi testimi bırakıyorum, bide kan değeriniz kaç çıktı?
Maşallah cnm benim 🧿 sağlıklı artsın inşallah bende yapmaya korkuyorum bugün 9. Gün 3. Gün embriyosu. Biraz umutsuzum inanamıyorum olacağına bazen. O kadar alışmışım ki negatife. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba canım benim, evet yaptım 6 ve 7 günde 6 günde silik çıktı 7 günde koyulaştı hafif daha yapmadım, sen yaptın mı
harika inşallah kanda da görürsün. :) 5 ve 6. günler erken gebelik testi yaptım, 7. günde kaset test yaptım çıkmadı, yarın aksam kan vereceğim. Tutmadı üzgünüm

X