• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

kızlar inşallah hepiniz pozitifleri görürsünüz🙏 bende geçen sene klomenle ikizlerime hamile kalmıştım biri kız biri erkekti🥰 inşallah sizede nasip olur. Gerçi erken doğumla kaybetdim ama inşallah siz pozitifi görür ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız 😍
Amin canım üzüldüm kaybetmene daha sonra oldumu? Peki benim bugün 9.gun iğne etkisi geçti mi? Diye 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor dün negatif bugün silik çıktı anlamadım ne demek

Amin canım üzüldüm kaybetmene daha sonra oldumu? Peki benim bugün 9.gun iğne etkisi geçti mi? Diye 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor dün negatif bugün silik çıktı anlamadım ne demek
hayır canım daha gebelik oluşmadı 7-8 aydır deniyorum. Canım benim iğnenin etkisinin gectiğini anlamak için hgc testi yapmalısın ovulasyon testi lh hormonu gösteriyor çatlatma iğnesinde hgc hormonu bulunuyor az miktarda 😇

hayır canım daha gebelik oluşmadı 7-8 aydır deniyorum. Canım benim iğnenin etkisinin gectiğini anlamak için hgc testi yapmalısın ovulasyon testi lh hormonu gösteriyor çatlatma iğnesinde hgc hormonu bulunuyor az miktarda 😇
LG da yüksek diye biliyorum canım ben ama söylemen iyi oldu öyle yapayım ozaman ben zaman geçmiyor bir kızım var 13 yaşında 6 yıldır olmuyor ikinci bu ayda olmazsa rahîm filmi çekilecek inşallah sende birgün buraya kocaman hamileyim yazarsın kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲

LG da yüksek diye biliyorum canım ben ama söylemen iyi oldu öyle yapayım ozaman ben zaman geçmiyor bir kızım var 13 yaşında 6 yıldır olmuyor ikinci bu ayda olmazsa rahîm filmi çekilecek inşallah sende birgün buraya kocaman hamileyim yazarsın kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲
evet lh de yüksek oluyor ama çatlatma iğnesinde hgc varya o yüzden☺️ Allah bağışlasın kızını canım daha önce olmuş bir daha olur inşallah hepimiz yazalim canım o güzel hamileyim kelimesini 🥰

evet lh de yüksek oluyor ama çatlatma iğnesinde hgc varya o yüzden☺️ Allah bağışlasın kızını canım daha önce olmuş bir daha olur inşallah hepimiz yazalim canım o güzel hamileyim kelimesini 🥰
İnşallah kuzum benim sen tedavi görüyor musun? Şuan peki

Canım ben yarından itibaren gebelik testi yapayım diyorum ilk negatif mı çıkması lazım iğnenin etkisi geçtiğini anlamam için

HERKESE SELAM EKİM AYINDA KLOMEN VE OWİTREL ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ GÖRENLER BU SÜRECİ BERABER TAKİP EDELİMMİ? BEN KLOMENDEN 2 GÜN SONRA 12.10.2023 SAAT ÖĞLEN 15.30 DA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULADIM. 2 HAFTA GEÇER Mİ? YAAA KAFAMDA DELİ SORULAR ÇOK KORKUYORUM
Merhaba bende 14. Ekimde saat 11 de vuruldum iğne 8-9 aydır ilaç iğne deniyoruz. Bu ikinci iğne vuruluşum olmazsa rahim filmi istedi doktorum Rabbim herkeze hayırlısı ile evlat nasip etsin.

Benimd epvulasyonlarım silik çıktı sonuncusu tammen tek çizgiydi

Kızlar bana iğneden sonra progestron hap verdi doktor her akşam yatmadan içiyorum.Sizden kullananlar varmı ?

Back