Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokmu bilgisi olan?Kızlar bugün 9.gün ovulasyon testi dünden beri negatif iğne etkisi geçmiş mi? Oluyor sizce ne demek anlamadım ya
inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin AllahımOlabilir canım neden olmasın sen ilişkiye gün aşırı devam et hakkında hayırlısı olur inşallah
Evet galiba geçmiş. Bende dün gebelik testi yaptım negatif çıktı benimde iğnenin etkisi geçmiş sanırım. Biraz erken gibi geldi banada amaKızlar bugün 9.gün ovulasyon testi dünden beri negatif iğne etkisi geçmiş mi? Oluyor sizce ne demek anlamadım ya
Ben de ilk testimi 8.gun yaptim, testim negatiftiEvet galiba geçmiş. Bende dün gebelik testi yaptım negatif çıktı benimde iğnenin etkisi geçmiş sanırım. Biraz erken gibi geldi banada ama
O zaman bugünden itibaren koyulasmasını beklicez iğne etkisi geçtiğine göre koyu çıkarsa artık olumlu demektir inşallah rabbim senin kaçıncı günün belirtilerin nelerEvet galiba geçmiş. Bende dün gebelik testi yaptım negatif çıktı benimde iğnenin etkisi geçmiş sanırım. Biraz erken gibi geldi banada ama
Benim 8. Günüm. Ya aslında çok belirtim yok. Göğüslerim hafif acıyor kasık ağrım arada bir oluyor çok kısa sürüyor. Birde dünden beri tansiyonum düşüyor sürekli anlam veremedim. Senin belirtilerin neler canımO zaman bugünden itibaren koyulasmasını beklicez iğne etkisi geçtiğine göre koyu çıkarsa artık olumlu demektir inşallah rabbim senin kaçıncı günün belirtilerin neler
Benim 3 . Testim diğerleri pozitifti. İlacın etkisi ne zaman geçecek diye merak edip takip ettimBen de ilk testimi 8.gun yaptim, testim negatifti
Benimde 9.günüm ilk 7 gün aşırı derece karnım şişti iğneden 70saat sonra falan sabah ve akşam birer defa su gibi akıntı oldu kesildi belim çok ağrıyor göğüslerim de pek bir değişiklik yok sol kasığımda özellikle batma şeklinde kısa süreli ağrı girip geçiyor 2 gündür çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum 4 gündür de duphaston kullanıyorum iğneden 5gun sonra başlamamı söyledi Dr bebeğin tutunması için canımBenim 8. Günüm. Ya aslında çok belirtim yok. Göğüslerim hafif acıyor kasık ağrım arada bir oluyor çok kısa sürüyor. Birde dünden beri tansiyonum düşüyor sürekli anlam veremedim. Senin belirtilerin neler canım
Pardon iğneden 40saat sonra su gibi akıntı oldu kesildi 70 değil yanlış yazmışımBenimde 9.günüm ilk 7 gün aşırı derece karnım şişti iğneden 70saat sonra falan sabah ve akşam birer defa su gibi akıntı oldu kesildi belim çok ağrıyor göğüslerim de pek bir değişiklik yok sol kasığımda özellikle batma şeklinde kısa süreli ağrı girip geçiyor 2 gündür çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum 4 gündür de duphaston kullanıyorum iğneden 5gun sonra başlamamı söyledi Dr bebeğin tutunması için canım
İğneden 40 saat sonra akıntım başladı benim şu gibi değildi amaBenimde 9.günüm ilk 7 gün aşırı derece karnım şişti iğneden 70saat sonra falan sabah ve akşam birer defa su gibi akıntı oldu kesildi belim çok ağrıyor göğüslerim de pek bir değişiklik yok sol kasığımda özellikle batma şeklinde kısa süreli ağrı girip geçiyor 2 gündür çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum 4 gündür de duphaston kullanıyorum iğneden 5gun sonra başlamamı söyledi Dr bebeğin tutunması için canım
İnşallah bebiş vardır tutunur hayırlı haberi verirsinBenimde 9.günüm ilk 7 gün aşırı derece karnım şişti iğneden 70saat sonra falan sabah ve akşam birer defa su gibi akıntı oldu kesildi belim çok ağrıyor göğüslerim de pek bir değişiklik yok sol kasığımda özellikle batma şeklinde kısa süreli ağrı girip geçiyor 2 gündür çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum 4 gündür de duphaston kullanıyorum iğneden 5gun sonra başlamamı söyledi Dr bebeğin tutunması için canım
İnşallah canım sende öyle istediğine kavuşursun bir gün var aramızda haberleşelim olur mu yaz arada cnmİnşallah bebiş vardır tutunur hayırlı haberi verirsin
Benim 9. Gün 2gündür ovulasyon testi yapıyorum negatif iğne etkisi geçti sanırım artıkbel ağrısı var arada kasık ağrısı yokluyor özellikle sol tarfı birde kuru ama çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum başkada belirtim kalmadı sen e nabiza girip bakıyor musun canımKızlar bugün iğneden sonraki 15. Günüm, ama hala hiç bir belirtim yok, kan testi p.tesi belli olacak, bekliyorum, siz naptiniz
Evet kontrol ediyorum ama sonuç çıkmadı halaBenim 9. Gün 2gündür ovulasyon testi yapıyorum negatif iğne etkisi geçti sanırım artıkbel ağrısı var arada kasık ağrısı yokluyor özellikle sol tarfı birde kuru ama çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum başkada belirtim kalmadı sen e nabiza girip bakıyor musun canım
Amin inşallahkızlar inşallah hepiniz pozitifleri görürsünüz bende geçen sene klomenle ikizlerime hamile kalmıştım biri kız biri erkekti inşallah sizede nasip olur. Gerçi erken doğumla kaybetdim ama inşallah siz pozitifi görür ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Amin inşallah