• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Senin kaçıncı gün oldu ben pazartesi gebelik testi yapmaya başlayacam
Ben direkt 15 gün gebelik testini yaptım sanırım 11. 12. Gün 13 . Gün yaptım ovulasyonları ilk ikisinde silik çizgi çıktı son ovulasyonda tamamen tek çizgi gibi çıktı ben zaten gebelik oluştuğunu düşünmüyordum üstüne ovulasyonalrda negatif olunca kesin yoktur dedim öylesine test yaptım sabah erken kalkıyorum bir haftadır saat yedi gibi gittim yaptım hemen çıktı ikinci çizgi

Ben direkt 15 gün gebelik testini yaptım sanırım 11. 12. Gün 13 . Gün yaptım ovulasyonları ilk ikisinde silik çizgi çıktı son ovulasyonda tamamen tek çizgi gibi çıktı ben zaten gebelik oluştuğunu düşünmüyordum üstüne ovulasyonalrda negatif olunca kesin yoktur dedim öylesine test yaptım sabah erken kalkıyorum bir haftadır saat yedi gibi gittim yaptım hemen çıktı ikinci çizgi
Maşallah ne güzel rabbim devamını getirsin inşallah 🤲 bizede nasip olsun beklemek zor ama benimde pek ümidim yok olursa sürpriz olur ancak nasip

IMG_1708.jpeg
2 gün önce erken gebelik testim negatifti bugün hayalet bir çizgi daha çıktı daha erken ama ne olduğunu anlayamadı im

Son adet tarihiniz nedir? Yani adete kac gün kala başlayacaksınız test yapmaya. Bende çok heyecanlıyım
2 Ekim cnm 12 ekimdede çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10.gün 8 .gün ovulasyon testi negatif çıkmaya başladı iğne geçti diye düşünüyorum yarın başlayacam test yapmaya hayırlısıyla

2 Ekim cnm 12 ekimdede çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10.gün 8 .gün ovulasyon testi negatif çıkmaya başladı iğne geçti diye düşünüyorum yarın başlayacam test yapmaya hayırlısıyla
Adetime 9 gün kala başlayacağım zaten yarın iğnenin 11.gunu

Bende iğnenin etkisi geçmiş kızlar emin oldum 3 gündür negatif çıkıyor 8 günde geçmiş iğnenin etkisi artık pozitif çıkmasını bekliyecem eğer pozitifi görürsem olumlu mu? Demek olacak bu acaba

hayır canım daha gebelik oluşmadı 7-8 aydır deniyorum. Canım benim iğnenin etkisinin gectiğini anlamak için hgc testi yapmalısın ovulasyon testi lh hormonu gösteriyor çatlatma iğnesinde hgc hormonu bulunuyor az miktarda 😇
Canım selam gebelik testi yaptım bugün negatife döndü 10.gun iğne gectimi demek oluyor bu şimdi

Benimde 4 ekim. Sizi merakla takip edecem. Cunku adet günlerimiz cok yakin:)İnşallah hepimiz hayırlıysa sağlıkla evlat sahibi oluruz.

Amin kuzum inşallah senin iğne günü ne zaman kaç gün oldu peki
Ben iğne kullanmadım. Doktorum şuan klomen yeterli dedi. Benim 2 kaybım var. Bir bebeğimi doğumdan sonra diğer bebeğimi de 8 haftalıkken kaybettim. İnşallah bu ay sağlıkla güzel haberler alırız

Ben iğne kullanmadım. Doktorum şuan klomen yeterli dedi. Benim 2 kaybım var. Bir bebeğimi doğumdan sonra diğer bebeğimi de 8 haftalıkken kaybettim. İnşallah bu ay sağlıkla güzel haberler alırız
Ya kuzum üzüldüm gerçekten senin içinde dua edicem rabbim kucağını tez zamanda doldurdursun inşallah sende bana dua et lütfen 🙏 haberleşelim olurmu

Ya kuzum üzüldüm gerçekten senin içinde dua edicem rabbim kucağını tez zamanda doldurdursun inşallah sende bana dua et lütfen 🙏 haberleşelim olurmu
Amin hayirlisiyla... Çok teşekkür ederim. Ederim tabi...Rabbım size de ve bizim gibi bekleyenlerin sonunu güzel eylesin...❤️

Back