Ay ne güzel gözünüz aydın rabbim bizlerede nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah iğnenin kaçıncı günü yaptınız testiacaba birde regl geciktim?Ay çok teşekkür edeirm Allah razı olsun. Polikistik over var 17 aylık evliyim. Devlet hastanelerinde süründüm ilk aydan itibaren inofolic verip yolladılar her seferinde. Bende bu sürecte sogan kürğ hayıt otları incirler havuçlar nar suşarı neler yapmadımki. En son özele gititm doktor kilo al dedi. Klomen verdi. İnternette bele yakı ykaıldıgını gördüm bir haftada üç kilo aldım sonra iğneden iki gün önce belime yakıyı yapıştırdım iğne günü açtım. İlk ilişkinin ertesi günü benim göğüsler birden bi agrı sızı ama asla kondurmadım ikinci günü belim ağrıdı ve hala o agrı var. Çok ümitsizdim. Dün bi yerde adet sancısının gelip kısa bir süre hemen geçtiğini okudum 4 5 gündür böyle ara ara sancım oluyordu sabahta kalktım test yaptım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ
- Konu Sahibi ADAKutay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mayıs 2019
- 1.389
- 546
- 123
- 25
İğnenin 15. Günü yani hala şoktayım asla beklemiyordum ve ümitsizdim ümitsizliğe kapılmayın allah razı olsun Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Çok yalancı belirtiler görüp hastanelerde test verdim. Dediğim gibi ufacık belirtiler ve normaldede olan belirtilerdis adece snacı beş on saniyelik gelip geçince şaşırdımAy ne güzel gözünüz aydın rabbim bizlerede nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah iğnenin kaçıncı günü yaptınız testiacaba birde regl geciktim?
Catlatma ignesini ilk kez mi denemistinizİğnenin 15. Günü yani hala şoktayım asla beklemiyordum ve ümitsizdim ümitsizliğe kapılmayın allah razı olsun Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Çok yalancı belirtiler görüp hastanelerde test verdim. Dediğim gibi ufacık belirtiler ve normaldede olan belirtilerdis adece snacı beş on saniyelik gelip geçince şaşırdım
Yemin ederim kendim gibi gülümseyipwcok sevindim sağlıkla kese ve kalp atışını dya duymayı nasip etsin rabbim ihmdal etme hemen Dr git cdanim bizede dua et lütfenİğnenin 15. Günü yani hala şoktayım asla beklemiyordum ve ümitsizdim ümitsizliğe kapılmayın allah razı olsun Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Çok yalancı belirtiler görüp hastanelerde test verdim. Dediğim gibi ufacık belirtiler ve normaldede olan belirtilerdis adece snacı beş on saniyelik gelip geçince şaşırdım
- 24 Mayıs 2019
- 1.389
- 546
- 123
- 25
Evet ilk denememCatlatma ignesini ilk kez mi denemistiniz
Çok teşekkür ederim ne kadar temiz kalplisiniz çok dua ediceğim aynı yollardan geçtik sonuçta en iyi biz birbrimizi anlarızYemin ederim kendim gibi gülümseyipwcok sevindim sağlıkla kese ve kalp atışını dya duymayı nasip etsin rabbim ihmdal etme hemen Dr git cdanim bizede dua et lütfen
Ben teşekkür ederim valla sanki benim sonucum gibi kahkaha ile eşime söyledim oda şaşırdı rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah ama sen hemen Dr git cnm ihmal etme lütfenEvet ilk denemem
Çok teşekkür ederim ne kadar temiz kalplisiniz çok dua ediceğim aynı yollardan geçtik sonuçta en iyi biz birbrimizi anlarız
Cnm benimde 8. Gün ovulasyon testi yaptım bugün negatife döndü sanırım iğne etkisi geçti birde bende daha hiç akıntı olmadı göğüs ağrısı da olmadı sadece belim çok ağrıyor arada kasıklarıma batma gibi ağrı giriyor sende nasıldı akıntı tabi herkesin farklı olur ama insan acaba catlamadı mı diye kafayı yiyor korkuyorİğnenin 15. Günü yani hala şoktayım asla beklemiyordum ve ümitsizdim ümitsizliğe kapılmayın allah razı olsun Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Çok yalancı belirtiler görüp hastanelerde test verdim. Dediğim gibi ufacık belirtiler ve normaldede olan belirtilerdis adece snacı beş on saniyelik gelip geçince şaşırdım
- 26 Aralık 2022
- 231
- 306
- 23
İğneden sonra doktor kontrole çağırmadı mı sizi acaba? Ben cumartesi vuruldum Salı kontrole çağırdı çatlamış dedi bi de duphaston hap verdi sabah akşam 10 günlük bi hap tutunmaya yardımcı olurmuşCnm benimde 8. Gün ovulasyon testi yaptım bugün negatife döndü sanırım iğne etkisi geçti birde bende daha hiç akıntı olmadı göğüs ağrısı da olmadı sadece belim çok ağrıyor arada kasıklarıma batma gibi ağrı giriyor sende nasıldı akıntı tabi herkesin farklı olur ama insan acaba catlamadı mı diye kafayı yiyor korkuyor
- 24 Mayıs 2019
- 1.389
- 546
- 123
- 25
Cnm benimde 8. Gün ovulasyon testi yaptım bugün negatife döndü sanırım iğne etkisi geçti birde bende daha hiç akıntı olmadı göğüs ağrısı da olmadı sadece belim çok ağrıyor arada kasıklarıma batma gibi ağrı giriyor sende nasıldı akıntı tabi herkesin farklı olur ama insan acaba catlamadı mı diye kafayı yiyor korkuyor
Ay böyle yazınca heyecenalandım. Evet bendede alıntı yoktu çok çok az sarı akıntı oldu oda renkli iç çamaşeıında belli bile olmuyo klomen kuruluk yaptı sanırım. Çatlama günü zaten su gibi bişey geldi. Ben hemen anladım çatladıgını. Ve ovulasyon yaptım bu son hafta bi kaç defa hep silik çıktı adet olucma sandım ama benim testlerim bozulmuşta olabilir. İlk iki gün silik çıktı iki gün önce ovulasyonum tamamen tek çizgiydi.Cnm benimde 8. Gün ovulasyon testi yaptım bugün negatife döndü sanırım iğne etkisi geçti birde bende daha hiç akıntı olmadı göğüs ağrısı da olmadı sadece belim çok ağrıyor arada kasıklarıma batma gibi ağrı giriyor sende nasıldı akıntı tabi herkesin farklı olur ama insan acaba catlamadı mı diye kafayı yiyor korkuyor
- 26 Aralık 2022
- 231
- 306
- 23
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
- 24 Mayıs 2019
- 1.389
- 546
- 123
- 25
Amin teşekkür ederiimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hayır çağırmadı iğneden birgün sonra gün aşırı ilişki dedi duphaston verdi 5 gün sonra başla hapa dedi cnmİğneden sonra doktor kontrole çağırmadı mı sizi acaba? Ben cumartesi vuruldum Salı kontrole çağırdı çatlamış dedi bi de duphaston hap verdi sabah akşam 10 günlük bi hap tutunmaya yardımcı olurmuş
Ozaman nenimde çatlamış tır ya çünkü yaklaşık 40 saat sonra falan sabah ve akşam bir defa su gibi akıntı geldi idrar kaçırdım sandım sonra kesildi şuan kuru ama iç çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum anlamadım normal zamanlarda baya akıntı olur bende bu dönemlerde hep şuan yokAy böyle yazınca heyecenalandım. Evet bendede alıntı yoktu çok çok az sarı akıntı oldu oda renkli iç çamaşeıında belli bile olmuyo klomen kuruluk yaptı sanırım. Çatlama günü zaten su gibi bişey geldi. Ben hemen anladım çatladıgını. Ve ovulasyon yaptım bu son hafta bi kaç defa hep silik çıktı adet olucma sandım ama benim testlerim bozulmuşta olabilir. İlk iki gün silik çıktı iki gün önce ovulasyonum tamamen tek çizgiydi.
- 26 Aralık 2022
- 231
- 306
- 23
Bize de iğne günü yani cumartesi ve pazar ilişki dedi Salı da kontrole çağırdı çatlamış mı diye baktı duphastona başlattıHayır çağırmadı iğneden birgün sonra gün aşırı ilişki dedi duphaston verdi 5 gün sonra başla hapa dedi cnm
Belirtilerimiz çok benziyor heyecan yaptım valla inşallah bende sana güzel haber veririm cnm daha 8. Günüm ama ovulasyon testi tek çizgi çıktı bu sabahAy böyle yazınca heyecenalandım. Evet bendede alıntı yoktu çok çok az sarı akıntı oldu oda renkli iç çamaşeıında belli bile olmuyo klomen kuruluk yaptı sanırım. Çatlama günü zaten su gibi bişey geldi. Ben hemen anladım çatladıgını. Ve ovulasyon yaptım bu son hafta bi kaç defa hep silik çıktı adet olucma sandım ama benim testlerim bozulmuşta olabilir. İlk iki gün silik çıktı iki gün önce ovulasyonum tamamen tek çizgiydi.
- 24 Mayıs 2019
- 1.389
- 546
- 123
- 25
Benimde aynı şekilde oldu birebirOzaman nenimde çatlamış tır ya çünkü yaklaşık 40 saat sonra falan sabah ve akşam bir defa su gibi akıntı geldi idrar kaçırdım sandım sonra kesildi şuan kuru ama iç çamaşırımda beyaz lekeler görüyorum anlamadım normal zamanlarda baya akıntı olur bende bu dönemlerde hep şuan yok
- 24 Mayıs 2019
- 1.389
- 546
- 123
- 25
Bende ovulasyonal gebelik ögrendim diyenler varya sırf oraya adet önceside nasıl gözüküyor diye atacaktım baktım hiç pozitif çıkmıyo üç test yaptım 3. Tamamen silik çıktı evde birsürü ovulasyon testi vardı. Ama gebelik pozitif çıktı anlamadım yaniBelirtilerimiz çok benziyor heyecan yaptım valla inşallah bende sana güzel haber veririm cnm daha 8. Günüm ama ovulasyon testi tek çizgi çıktı bu sabah
İnşallah banada bulaştırır sın guzel kısmetini cnmBenimde aynı şekilde oldu birebir
- 14 Ekim 2023
- 22
- 4
- 1
- 19
Kızlar ben 16 ekimde çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam gelişmişti 36 saat sonra ilişki dedi doktorum o gün ilişki olmadı eşimin işi çıktı ayın 19 unda oldu sizce şansım varmıdır tutmuş olabilirmi lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın..HERKESE SELAM EKİM AYINDA KLOMEN VE OWİTREL ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ GÖRENLER BU SÜRECİ BERABER TAKİP EDELİMMİ? BEN KLOMENDEN 2 GÜN SONRA 12.10.2023 SAAT ÖĞLEN 15.30 DA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULADIM. 2 HAFTA GEÇER Mİ? YAAA KAFAMDA DELİ SORULAR ÇOK KORKUYORUM
Olabilir canım neden olmasın sen ilişkiye gün aşırı devam et hakkında hayırlısı olur inşallahKızlar ben 16 ekimde çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam gelişmişti 36 saat sonra ilişki dedi doktorum o gün ilişki olmadı eşimin işi çıktı ayın 19 unda oldu sizce şansım varmıdır tutmuş olabilirmi lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın..