Amin canım benim İnşallahAmin hayirlisiyla... Çok teşekkür ederim. Ederim tabi...Rabbım size de ve bizim gibi bekleyenlerin sonunu güzel eylesin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim İnşallahAmin hayirlisiyla... Çok teşekkür ederim. Ederim tabi...Rabbım size de ve bizim gibi bekleyenlerin sonunu güzel eylesin...
Bekle canım o zaman benim yarın 11. Gün başlayacam test yapmaya sabah iğne etkisi geçmiş 3 gündür negatife döndü dua et banada pozitif göreyimO zaman 9. Gün bugün
İnşallah pozitife döner haber ver yaptığın testleriBekle canım o zaman benim yarın 11. Gün başlayacam test yapmaya sabah iğne etkisi geçmiş 3 gündür negatife döndü dua et banada pozitif göreyim
Tamam canım veririm isteyen herkes görür o çift çizgiyi inşallahİnşallah pozitife döner haber ver yaptığın testleri
selam negatife döndüyse etkisi geçmiştir canım inşallah birkaç gün sonra pozitife dönerCanım selam gebelik testi yaptım bugün negatife döndü 10.gun iğne gectimi demek oluyor bu şimdi
Amin canım inşallah duanı eksik etme sende olurmu?selam negatife döndüyse etkisi geçmiştir canım inşallah birkaç gün sonra pozitife döner
Tabi ki canın dularım seninle inşallah pozitifi görür sağlıkla kucağına alısınAmin canım inşallah duanı eksik etme sende olurmu?
Tabi ki canın dularım seninle inşallah pozitifi görür sağlıkla kucağına alısınamin canım inşallah
Gebelik testi mi negatif. Ovulasyon testi mi? Ben hiç bilmiyorum Ovulasyon testi hiç yapmadım.Bugün 11.günüm testim yine negatif göğüslerim dünden bugüne yeni acımaya başladı
Artık gebelik testine başladım iğne etkisi geçmiş pozitif çıkarsa inşallah olumlu demek olacak pek ümidim yok ama adet olacak gibi görünüyorGebelik testi mi negatif. Ovulasyon testi mi? Ben hiç bilmiyorum Ovulasyon testi hiç yapmadım.
Daha idrarda çıkması için çok erken. Burdayım okumuştum adete 2 gün kala silik çizgi çıkmış. Umudunuzu kaybetmeyinArtık gebelik testine başladım iğne etkisi geçmiş pozitif çıkarsa inşallah olumlu demek olacak pek ümidim yok ama adet olacak gibi görünüyor
Canım birşeyi merak ettim bende 14 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 9.günüm normalde ilk zamanlar gebelik testi pozitif çıkar iğnenin etkisiyle sonra her insanda farklılık göstererek örneğin 8. Yada 9. Gün negatife döner yani artık iğne etkisi geçmiş oluyor bunu anlıyoruz ve pozitife dönmesini bekliyoruz değil mi ? Yani illa negatife dönmesi lazım mı iğnenin etkisinin geçtiğini anlamak için çok bilmiyorum da merak ettimBugün 11.günüm testim yine negatif göğüslerim dünden bugüne yeni acımaya başladı
İnşallah canım çok sağolDaha idrarda çıkması için çok erken. Burdayım okumuştum adete 2 gün kala silik çizgi çıkmış. Umudunuzu kaybetmeyin
Canım işte o hiç belli olmaz kiminde 12. Gün bile pozitif devam ediyor iğne etkisi sonra hamileliğini öğreniyor pozif devam edebiliyor çoğu yerde bu şekilde gördüm okudum bünyeden bünyeye değişiyor yaniCanım birşeyi merak ettim bende 14 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 9.günüm normalde ilk zamanlar gebelik testi pozitif çıkar iğnenin etkisiyle sonra her insanda farklılık göstererek örneğin 8. Yada 9. Gün negatife döner yani artık iğne etkisi geçmiş oluyor bunu anlıyoruz ve pozitife dönmesini bekliyoruz değil mi ? Yani illa negatife dönmesi lazım mı iğnenin etkisinin geçtiğini anlamak için çok bilmiyorum da merak ettim
Anladım canım ama negatife dönmesi de normal değil mi ?Canım işte o hiç belli olmaz kiminde 12. Gün bile pozitif devam ediyor iğne etkisi sonra hamileliğini öğreniyor pozif devam edebiliyor çoğu yerde bu şekilde gördüm okudum bünyeden bünyeye değişiyor yani
Tabiki iğne etkisi geçmiş oluyor sadece ignedede HCG hormonu olduğu için zaten pozitif çıkıyor buda yanıltıcı oluyor negatiften pozitife dönerse işte o zaman hamilelik var demek oluyormuşAnladım canım ama negatife dönmesi de normal değil mi ?
Canım arkadaşının sanırım ne iğnesi yaptırdığı dan haberi yok yada bilgisi çatlatma iğnesi zaten HCG hormonu içeriyor yani hamilelik hormonu o yüzden belli bir zamana kadar iğne etkisi ile yalancı pozitif çıkabilir herkesin bünyesi farklı benimde 8 ve 9. Gün silik 10. ve 11.gun negatif çıktı halada ümidim var 11.gundeyim iğne etkisi geçeli 3 gün oldu mesela pozitifi görürsem artık olumlu demek olacak artıkKızlar merhaba ben 16 ekim pazartesi günü catlatma ignesi vuruldum karından
Doktorum 1 gun ara ile ilişki saati verdi 16 gün sonra gel dedi yani 1 kasimda doktora gitmem gerekiyordu. Benden vajinal akıntı ve kahve leke geldi adet oldum sandim ama değildim az geldi bel agrisi olunca da test yapmak istedim
16 ekim pazartesi günü iğne vuruldum
21 ekim cumartesi gecesi erken gebelik testi ve normal test yaptırdım hafif çizgi vardi 1 saat sonrada belirginlesti 2 cizgi gözüküyordu ama silikti 2 testte de
22 sinde pazar günü kan testi verdim catlatma ignesinden 7 gün geçmişti sonuç kan testi pozitif çıktı
Ve bugün doktora gittim içeri girmeden sekreter ile konuştum 16 gün sonra gel igne etkilemiştir dedi kafam çok karıştı fikriniz nedir kan testimde pozitif çıktı 7. Gün bel ağrım da var arkadaşımda Ayni iğneyi olmuştu klomende kullanmıştı benim gibi ama onun negatifti kan sonucu ve onun doktoru kanda sonuç pozitif çıkmaz iğne etkilemez diyor ne yapmam Lazım kan sonucuna bu arada ayrıntılı baktirmadim direk pozitif negatif Mi diye baktırdım oda pozitif çıktı kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz fikir