• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Kist olusmus olsa kahverengi lekelenme olmazdi diye düşünüyorum, gectigimiz aylarda bende de oldukca büyük bir kist oluşmuştu böyle bir şey yaşamadım ama net olarak bilgi sahibi de değilim
Kanamam açıldı adettime daha 3 gun vardı 😔

Kızlar merhabaa . 16 sında iğne vurdum saat 13te o gece ve 17 si geceyi değerlendirdim. Dün gece bişey olmadı bu akşamıda değerlendirmeyi düşünüyorum. Aslında isteğim 3 gün üst üste değerlendirmekti ama olmadı 🥲 siz nasıl yaptınız

Kızlar merhabaa . 16 sında iğne vurdum saat 13te o gece ve 17 si geceyi değerlendirdim. Dün gece bişey olmadı bu akşamıda değerlendirmeyi düşünüyorum. Aslında isteğim 3 gün üst üste değerlendirmekti ama olmadı 🥲 siz nasıl yaptınız
Ben iğneden bir gün sonra üst üste iki gün birgün ara sonra gün aşırı ilişki oldu sperm kalitesi için birgün ara vermek iyi dedi dr

Kızlar günaydın iğne günü hariç bugün 8.günüm ilk idrarla ovulasyon testi yaptım bugün negatife döndü sanırım iğne etkisi geçti aşırı bel ağrım var umarım gebelikwtesti pozitif çıkar sizcede iğne etkisini yitirdiği?Ben inanılmaz su tüketiyorum

9279E0A0-2139-4F28-8B04-5C8187C95AEE.jpeg

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah, süreci anlatabilir misiniz, ilk denemeniz miydi, belirtiler oldu mu, bir rahatsızlığınız var miydi vs
Ay çok teşekkür edeirm Allah razı olsun. Polikistik over var 17 aylık evliyim. Devlet hastanelerinde süründüm ilk aydan itibaren inofolic verip yolladılar her seferinde. Bende bu sürecte sogan kürğ hayıt otları incirler havuçlar nar suşarı neler yapmadımki. En son özele gititm doktor kilo al dedi. Klomen verdi. İnternette bele yakı ykaıldıgını gördüm bir haftada üç kilo aldım sonra iğneden iki gün önce belime yakıyı yapıştırdım iğne günü açtım. İlk ilişkinin ertesi günü benim göğüsler birden bi agrı sızı ama asla kondurmadım ikinci günü belim ağrıdı ve hala o agrı var. Çok ümitsizdim. Dün bi yerde adet sancısının gelip kısa bir süre hemen geçtiğini okudum 4 5 gündür böyle ara ara sancım oluyordu sabahta kalktım test yaptım.

Back