Kanamam açıldı adettime daha 3 gun vardıKist olusmus olsa kahverengi lekelenme olmazdi diye düşünüyorum, gectigimiz aylarda bende de oldukca büyük bir kist oluşmuştu böyle bir şey yaşamadım ama net olarak bilgi sahibi de değilim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ
- Konu Sahibi ADAKutay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktorunuzla konustunuz mu, neden erken oldu acabaKanamam açıldı adettime daha 3 gun vardı
Yarin gidecem hastaneye hayırlısı bakalımDoktorunuzla konustunuz mu, neden erken oldu acaba
Al
Ala nerede verdinmi kan bu kadar uzun sürecek saçma sağlık ocağı ertesi günü hastane birkaç saate çıkıyorEveet sabah verdim ancak sonucu iki üç güne çıkar dediler bekliyorum bakalim
İğneden 14 gün sonra regl olması normal yani normal döngüsünden önce olabiliyor ben sormuştumDoktorunuzla konustunuz mu, neden erken oldu acaba
Sağlık ocağında verdimAl
Ala nerede verdinmi kan bu kadar uzun sürecek saçma sağlık ocağı ertesi günü hastane birkaç saate çıkıyor
- 15 Mayıs 2022
- 3.458
- 2.858
- 63
- 28
Canım elden sonuç sürebilir sen sürekli enabız dan kontrol et önce enabıza düşüyor bilgin olsunSağlık ocağında verdim
Tamamdır teşekkür ederimCanım elden sonuç sürebilir sen sürekli enabız dan kontrol et önce enabıza düşüyor bilgin olsun
Siz ne durumdasiniz, var mi bir değişiklikCanım elden sonuç sürebilir sen sürekli enabız dan kontrol et önce enabıza düşüyor bilgin olsun
Ben iğneden bir gün sonra üst üste iki gün birgün ara sonra gün aşırı ilişki oldu sperm kalitesi için birgün ara vermek iyi dedi drKızlar merhabaa . 16 sında iğne vurdum saat 13te o gece ve 17 si geceyi değerlendirdim. Dün gece bişey olmadı bu akşamıda değerlendirmeyi düşünüyorum. Aslında isteğim 3 gün üst üste değerlendirmekti ama olmadı siz nasıl yaptınız
Rica ederim cnm ben bile heyecan yaptım inşallah güzel haber verirsin bize hepimizin güzel haberlerini nasip etsin rabbimTamamdır teşekkür ederim
Amin inşallahRica ederim cnm ben bile heyecan yaptım inşallah güzel haber verirsin bize hepimizin güzel haberlerini nasip etsin rabbim
Yalniz bu gün iğne gününü sayarsam 10 gun yani 14 günlük döngü olmadiİğneden 14 gün sonra regl olması normal yani normal döngüsünden önce olabiliyor ben sormuştum
10 ila 14 gün arası zaten diyor drYalniz bu gün iğne gününü sayarsam 10 gun yani 14 günlük döngü olmadi
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah, süreci anlatabilir misiniz, ilk denemeniz miydi, belirtiler oldu mu, bir rahatsızlığınız var miydi vs
Hamile misiniz? Çatlatma iğnesi kullandınızmı?
- 24 Mayıs 2019
- 1.389
- 546
- 123
- 25
Ay çok teşekkür edeirm Allah razı olsun. Polikistik over var 17 aylık evliyim. Devlet hastanelerinde süründüm ilk aydan itibaren inofolic verip yolladılar her seferinde. Bende bu sürecte sogan kürğ hayıt otları incirler havuçlar nar suşarı neler yapmadımki. En son özele gititm doktor kilo al dedi. Klomen verdi. İnternette bele yakı ykaıldıgını gördüm bir haftada üç kilo aldım sonra iğneden iki gün önce belime yakıyı yapıştırdım iğne günü açtım. İlk ilişkinin ertesi günü benim göğüsler birden bi agrı sızı ama asla kondurmadım ikinci günü belim ağrıdı ve hala o agrı var. Çok ümitsizdim. Dün bi yerde adet sancısının gelip kısa bir süre hemen geçtiğini okudum 4 5 gündür böyle ara ara sancım oluyordu sabahta kalktım test yaptım.Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah, süreci anlatabilir misiniz, ilk denemeniz miydi, belirtiler oldu mu, bir rahatsızlığınız var miydi vs