• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Merhaba kızlar
Bugün iğne sonrası 4. Günüm zaman geçmiyor 😕
Ben Gonal f kullandım 1350 lik doz sonra Cmt çatlatma iğnesi vuruldum
göğüslerimde inanılmaz şişkinlik ve kasıklarımda ağrı var sizde aynı durum var mı 😕

Kızlar merhaba nasıl durumlar benim bugün iğne günü hariç 6.günüm karında şişkinlik ve bel ağrısı var birde 3 gündür afedersiniz kabızlık var onun haricinde akıntı ve göğüs ağrısı yok hala benim gibi olan var mı? Acaba yumurta catlamadı mı? Korkuyorum gün aşırı ilişki oldu yardımcı olur musunuz?

Kızlar merhaba nasıl durumlar benim bugün iğne günü hariç 6.günüm karında şişkinlik ve bel ağrısı var birde 3 gündür afedersiniz kabızlık var onun haricinde akıntı ve göğüs ağrısı yok hala benim gibi olan var mı? Acaba yumurta catlamadı mı? Korkuyorum gün aşırı ilişki oldu yardımcı olur musunuz?
Benimde ara ara kasık ağrım oluyor, akıntım az ama hala var. Göğüs ağrısı bendede yok. Ama biz ilişki günlerini çok değerlendiremedik ben çok olacağını sanmıyorum bu ay sonraki aya artık 🙏🏼

Yarın igneden sonraki 13. Gunum ve kan vericem inşallah, ama evde yaptığım testlerin hepsi negatif, ayrıca hiçbir belirtim de yok, üzüldüm 🥺
15 günde negatif sonra pozitif çıkabilir kuzum iyi düşün lütfen rabbim nasip etsin inşallah 🤲 bizede sonuçtan haber ver olur mu? Ama stres yapma

Kızlar merhaba bu gün iğnenin 10 günü ve kahverengi lekelenmem var ve adet olacak gibi ağrım var sizce kist oluşmuş olabilir mi

Kızlar merhaba bu gün iğnenin 10 günü ve kahverengi lekelenmem var ve adet olacak gibi ağrım var sizce kist oluşmuş olabilir mi
Kist olusmus olsa kahverengi lekelenme olmazdi diye düşünüyorum, gectigimiz aylarda bende de oldukca büyük bir kist oluşmuştu böyle bir şey yaşamadım ama net olarak bilgi sahibi de değilim

Back