Amin inşallah, sonucu yazarimİnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ
- Konu Sahibi ADAKutay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlısı olur inşallah cnmKızlar merhaba bende bugün saat 1 de iğnemi vurdum. Hepimiz için hayırlısı olsun
Bana doktorum 14 gün sonra kan ver dedi. Ama okuduğum kadarıyla daha erkende öğrenenlerde olmuşMerhaba hanımlar ayın 10 unda catlatma ignesi vuruldum gece 23 de reglim 22 ekimde sizce testi ne zaman yapmalıyım
Arada fazla zaman yok zaten bende reglini bekle cnm 12 günde iğne etkisi devam ediyor yalancı pozitif çıkabilir üzülme garanti olsun bekle bir gün sonra direk kan ver benceMerhaba hanımlar ayın 10 unda catlatma ignesi vuruldum gece 23 de reglim 22 ekimde sizce testi ne zaman yapmalıyım
Cnm bende 12 sinde vuruldum iğne senin belirtilerin ne oluyor acaba bende pek birşey yokMerhaba hanımlar ayın 10 unda catlatma ignesi vuruldum gece 23 de reglim 22 ekimde sizce testi ne zaman yapmalıyım
Benim bugün 11. Günüm doldu, koyu sarı renk oldu sabah simdi yok, dün biraz bacağım agridi, bunlar dışında bir belirtim yok, evde kaset test yapmaya devam ediyorum, orda da bir değişiklik yok hala negatif, sizin nasılNaptınız kızlar var mı? Bir gelişme belirtileriniz neler paylaşır mısınız?
Bende göğüs ağrısı ve akıntı olmadı hiç kasık ağrısı var karnında şişlik bel ağrısı ve afedersiniz kabızlık var sizin az kalmış benim daha 6. Günüm stres yapıyorum çok ya cnmBenim bugün 11. Günüm doldu, koyu sarı renk oldu sabah simdi yok, dün biraz bacağım agridi, bunlar dışında bir belirtim yok, evde kaset test yapmaya devam ediyorum, orda da bir değişiklik yok hala negatif, sizin nasıl
- 17 Mart 2023
- 58
- 23
- 8
- 26
Merhaba, benim çatlatma iğnemin 4. Günü iki yumurtam 19 mm di pkoluyum maalesef. İlk gün 36 saat içinde sağ kasık ağrısı çok hissettim ve dün gece yani iğneden sonra 3. Gün iğne batar gibi sağ kasık ağrım oldu ve kabızlığım var. Bunlar iğnenin etkisinden dolayımı sizdede oluyor mu?
Aynen cnm ben o durumdayım iğne günü hariç 5. Günüm benimde karnım çok şiş kasıklarımda batma oluyor hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba, benim çatlatma iğnemin 4. Günü iki yumurtam 19 mm di pkoluyum maalesef. İlk gün 36 saat içinde sağ kasık ağrısı çok hissettim ve dün gece yani iğneden sonra 3. Gün iğne batar gibi sağ kasık ağrım oldu ve kabızlığım var. Bunlar iğnenin etkisinden dolayımı sizdede oluyor mu?
Kaçıncı gününüz iğne vurulaliBenim bugün beyaz akıntım oldu yoğun bir şekilde ara ara kaşık ağrım devam ediyor. Birde ovülasyon testi yaptım sonra araştırınca iğneden dolayı yanılıyormuş testler
- 17 Mart 2023
- 58
- 23
- 8
- 26
Sizin ilk denemeniz miAynen cnm ben o durumdayım iğne günü hariç 5. Günüm benimde karnım çok şiş kasıklarımda batma oluyor hakkımızda hayırlısı olsun
Evet sebepsiz yere olmuyor maalesef eğer bu ay olmazsa tekrar rahim filmi çekilecekSizin ilk denemeniz mi
- 4 Kasım 2022
- 249
- 95
- 18
Merhaba bende sizinle aynı gün aynı saatte iğne vuruldum inşallah beraber pozitifi görürüzKızlar merhaba bende bugün saat 1 de iğnemi vurdum. Hepimiz için hayırlısı olsun
- 4 Kasım 2022
- 249
- 95
- 18
Benimde aynı oldu ama daha sonra geçti korkmayın iğnenin etkisinden oluyor benim ilk denememde de aynısını olduBelirtileriniz oldumu ? Bende yan etkiden falan korkuyorum. Vuralı daha 1 saat olmadı ama hafif hafif kasık ağrım var. Vurduğum yerdede minik bi şişlik
Burada bir çok yorum okudum idrar testi negatif çıkıp kan testi pozitif olan 2 3 gün daha bekleyip kan testi ver benceKızlar moralim bozuldu, bugün 12. Günüm, evde yaptığım test yine negatif, kan testi versem de sonuç ayni çıkacak muhtemelen, gitmeye korkuyorum