Benim daha yeni 3. Günüm ama hiç akıntım yok şişkinlik ve bel ağrısı var arada kasık ağrısı yumurta çatladı mı bilmiyorum sadece dün sabah sulu bir akıntı gelip kesildi iki defa ilişki oldu bugün ara vericez kısmet artıkİnşallah, sizin kaçıncı gündü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ
- Konu Sahibi ADAKutay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?9.gününse neden 29 unu bekliyorsun cnm 5 gün sonra belli olması lazım6 sinda iğne yaptim, igne gününu saymazsam 9. Günüm
Cuma günü kan vericem inşallah9.gününse neden 29 unu bekliyorsun cnm 5 gün sonra belli olması lazım
- 25 Ağustos 2022
- 619
- 261
- 33
Amin. Hepimiz için inşallah. Doktorum igneye gerek duymadı. Ama nasipHayırlısı olur inşallah nezaaman iğne yaptınız acaba
Bi etkisi oldu mu iğnenin, ne durumdasinizMerhaba bende cuma günü iğne vuruldum. Bekliyorum
Perşembe günü de ben hemen hemen aynı zaman canm hayırlısıMerhaba bende cuma günü iğne vuruldum. Bekliyorum
Femara dışında aynı belirtileri bende yaşıyorum ben KLOMEN kullandım ilk iki gün hep uyudum bir defa sulu akıntı geldi 40 saat sonra onun dışında şuan şişkinlik ve ara ara kasık ağrısı var 13 ve 14 ü ilişki oldu dün ara verdim bendeÇok halsizleştim ben ilk 2 gün sadece. Onun dışında dün gece kasıklarımda çok rahatsız eden ağrım oldu. Birde akıntım hiç yok. Sadece dün 1 kere akıntım oldu. Bende ki etkileri bunlardı. Birde ben ilaç olarak klomen değil femara kullandım
Kaç yumurta gelişti sizdeFemara dışında aynı belirtileri bende yaşıyorum ben KLOMEN kullandım ilk iki gün hep uyudum bir defa sulu akıntı geldi 40 saat sonra onun dışında şuan şişkinlik ve ara ara kasık ağrısı var 13 ve 14 ü ilişki oldu dün ara verdim bende
Bende 1 tane malesef sizdeKaç yumurta gelişti sizde
Bende 2 tane oluştu bir 20 diğeri 21 mm iğne vuruldumBende 1 tane malesef sizde
Umarım rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder peki canım sende sabah idrardan sonra bitiminde kasık ağrısı oluyormu? Wc de bende Sabah ilk idrarda oluyorBende 2 tane oluştu bir 20 diğeri 21 mm iğne vuruldum
Sizin bir sorununuz var mi, ilk denemeniz miKızlar merhaba bende bugün saat 1 de iğnemi vurdum. Hepimiz için hayırlısı olsun
- 15 Mayıs 2022
- 3.458
- 2.858
- 63
- 28
İlk denemem 1 tane doğal gebeliğim oldu. Doktor tek taraflı hafif pco görünümü var diyor hormonlar normalSizin bir sorununuz var mi, ilk denemeniz mi
- 15 Mayıs 2022
- 3.458
- 2.858
- 63
- 28
Belirtileriniz oldumu ? Bende yan etkiden falan korkuyorum. Vuralı daha 1 saat olmadı ama hafif hafif kasık ağrım var. Vurduğum yerdede minik bi şişlikSizin bir sorununuz var mi, ilk denemeniz mi
Bende su ana kadar pek bi belirti olmadı, ara ara ve hafif sekilde kasıkta batmalar oldu sadeceBelirtileriniz oldumu ? Bende yan etkiden falan korkuyorum. Vuralı daha 1 saat olmadı ama hafif hafif kasık ağrım var. Vurduğum yerdede minik bi şişlik
- 15 Mayıs 2022
- 3.458
- 2.858
- 63
- 28
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızBende su ana kadar pek bi belirti olmadı, ara ara ve hafif sekilde kasıkta batmalar oldu sadece