• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

İnşallah, sizin kaçıncı gündü
Benim daha yeni 3. Günüm ama hiç akıntım yok şişkinlik ve bel ağrısı var arada kasık ağrısı yumurta çatladı mı bilmiyorum sadece dün sabah sulu bir akıntı gelip kesildi iki defa ilişki oldu bugün ara vericez kısmet artık

Çok halsizleştim ben ilk 2 gün sadece. Onun dışında dün gece kasıklarımda çok rahatsız eden ağrım oldu. Birde akıntım hiç yok. Sadece dün 1 kere akıntım oldu. Bende ki etkileri bunlardı. Birde ben ilaç olarak klomen değil femara kullandım

Çok halsizleştim ben ilk 2 gün sadece. Onun dışında dün gece kasıklarımda çok rahatsız eden ağrım oldu. Birde akıntım hiç yok. Sadece dün 1 kere akıntım oldu. Bende ki etkileri bunlardı. Birde ben ilaç olarak klomen değil femara kullandım
Femara dışında aynı belirtileri bende yaşıyorum ben KLOMEN kullandım ilk iki gün hep uyudum bir defa sulu akıntı geldi 40 saat sonra onun dışında şuan şişkinlik ve ara ara kasık ağrısı var 13 ve 14 ü ilişki oldu dün ara verdim bende

Femara dışında aynı belirtileri bende yaşıyorum ben KLOMEN kullandım ilk iki gün hep uyudum bir defa sulu akıntı geldi 40 saat sonra onun dışında şuan şişkinlik ve ara ara kasık ağrısı var 13 ve 14 ü ilişki oldu dün ara verdim bende
Kaç yumurta gelişti sizde

Amin. Valla hiç dikkat etmedim. Zaten iğneden sonra sürekli bir sızım olduğu içi o dikkatimi çekmedi açıkcası

Kızlar merhaba bende bugün saat 1 de iğnemi vurdum. Hepimiz için hayırlısı olsun 🙏🏻💕

Belirtileriniz oldumu ? Bende yan etkiden falan korkuyorum. Vuralı daha 1 saat olmadı ama hafif hafif kasık ağrım var. Vurduğum yerdede minik bi şişlik
Bende su ana kadar pek bi belirti olmadı, ara ara ve hafif sekilde kasıkta batmalar oldu sadece

Back