- 4 Kasım 2022
- 249
- 95
- 18
Allah iyilik versin canm. Kan verdin mi aldın mı güzel haberi
Gözün aydın canm. Son adet tarihin neydi? Yakınız senleKan verdim canım keseyi görmeyi bekliyo
3 Kasım senin ne zaman kuzumGözün aydın canm. Son adet tarihin neydi? Yakınız senle
Operasyon geçiren ben değilim canımSen nasılsın canım operasyondan sonra merak ettim öyle Rabbim insallah bu cefalarin sonunda sefasını süruceksin
1kasim canm keseyi görmek için ne zman çağırdı canm doktorun3 Kasım senin ne zaman kuzum
Aaa karıştırmisim kusura bakma canımOperasyon geçiren ben değilim canım
Pazartesi gidicem canım sana ne zaman dedi1kasim canm keseyi görmek için ne zman çağırdı canm doktorun
Salı Allah izin verirsePazartesi gidicem canım sana ne zaman dedi
İnşallah bebeklerimiz keselerini görürüz canımSalı Allah izin verirse
İnşallah bebeklerimiz keselerini görürüz can
Merhaba canm. Ben iyiyim çok şükür. Sen nasılsın canm.Merhaba napıyosunuz nasılsınız
Bende iyiyim doktora gittiniz mi keseyi gördünüz müMerhaba canm. Ben iyiyim çok şükür. Sen nasılsın canm.
Bugün gidecem İNŞALLAH hersey yolundadır canmBende iyiyim doktora gittiniz mi keseyi gördünüz mü
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinBugün gidecem İNŞALLAH hersey yolundadır canm
Keseyi ve minicik bişey göründü çok şükür. Ama kalp atışı çok önemli dedi 11 gün sonra tekrar çağırdı... inşallah hersey herkesin gönlüne göre olurHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Hoşgeldin, inşallah hepimiz alırız güzel haberleriMerhaba ben yeni katıldım siteye bende bugün çatlatma iğnesi oldum inşallah bende sizler gibi bu ay güzel haberleri alırım
Çok sevindim, inşallah kalp atışını duyarsın iyice rahatlarsınKeseyi ve minicik bişey göründü çok şükür. Ama kalp atışı çok önemli dedi 11 gün sonra tekrar çağırdı... inşallah hersey herkesin gönlüne göre olur
Amin canm. Darısı sana inşallah. Sen naptin nasıl gidiyor tedaviÇok sevindim, inşallah kalp atışını duyarsın iyice rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?