Amin inşallah Benim bu ay 3 yumurtam gelişti sağda. 2si 21 mm diğeri daha küçüktü cumartesi iğnemi vurdum yarın kontrole gideceğim çatlayıp çatlamadığına bakacakAmin canm. Darısı sana inşallah. Sen naptin nasıl gidiyor tedavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Benim bu ay 3 yumurtam gelişti sağda. 2si 21 mm diğeri daha küçüktü cumartesi iğnemi vurdum yarın kontrole gideceğim çatlayıp çatlamadığına bakacakAmin canm. Darısı sana inşallah. Sen naptin nasıl gidiyor tedavi
Çok güzel canm. Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorumAmin inşallah Benim bu ay 3 yumurtam gelişti sağda. 2si 21 mm diğeri daha küçüktü cumartesi iğnemi vurdum yarın kontrole gideceğim çatlayıp çatlamadığına bakacak
Benimde öyleydi canım küçük bı kese gördük benim doktorumda 10 gün sonra bı daha gel kalp atışı için dedi ilk bebeğimi kaybettiğim için ilaç verdi bideKeseyi ve minicik bişey göründü çok şükür. Ama kalp atışı çok önemli dedi 11 gün sonra tekrar çağırdı... inşallah hersey herkesin gönlüne göre olur
Hayırlıysa Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün. Tüm herkesin inşallah. Ne ilacı verdi canmBenimde öyleydi canım küçük bı kese gördük benim doktorumda 10 gün sonra bı daha gel kalp atışı için dedi ilk bebeğimi kaybettiğim için ilaç verdi bide
İnşallah canım benim progesteron ve kan sulandırıcı pıhtılaşma olmasın diyeHayırlıysa Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün. Tüm herkesin inşallah. Ne ilacı verdi canm
Kan sulandırıcı aspirin sanırım.İnşallah canım benim progesteron ve kan sulandırıcı pıhtılaşma olmasın diye
Hoşbuldum inşallah bekliyoruz heyecanlaHoşgeldin, inşallah hepimiz alırız güzel haberleri
Napiyim canım valla çok halsizim sürekli uyuyorum kafam hiç kalkmiyor siz napiyosunuzKızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz
Bunlar güzel halsizlikler bende iğnemi oldum 1 hafta oldu haftaya kan vericem onu bekliyorumNapiyim canım valla çok halsizim sürekli uyuyorum kafam hiç kalkmiyor siz napiyosunuz
Bende halsizlik baş dönmesi. İdare ediyorum canm. Senden de güzel haberler alicaz inşallahKızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz
İnşallah sizde çatla iğnesiyle hamile kalmıştınız dimi? Belirtileriniz neydi ?Bende halsizlik baş dönmesi. İdare ediyorum canm. Senden de güzel haberler alicaz inşallah
Yok ben iğne kullanmadım.İnşallah sizde çatla iğnesiyle hamile kalmıştınız dimi? Belirtileriniz neydi ?
Allahim inşallah sanada nasip eder canım dualarım seninle rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahBunlar güzel halsizlikler bende iğnemi oldum 1 hafta oldu haftaya kan vericem onu bekliyorum
Aminnn hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bu yıl bitmeden bende güzel haberi alırımAllahim inşallah sanada nasip eder canım dualarım seninle rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Benimde dualarimdasin canm.Aminnn hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bu yıl bitmeden bende güzel haberi alırım
Bende yazdım ama cevap vermedi.insallah iyidir