- 25 Ağustos 2022
- 619
- 261
- 33
Ben gebeligi öğrendim canm Allah a hamd olsunSenin kaçıncı günün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gebeligi öğrendim canm Allah a hamd olsunSenin kaçıncı günün canım
Aaa evet şimdi hatırladım canım yazmıştın insan unutuyorr valla çok mutlu oldum senin adına bakalım benimde yarın net belli olacakBen gebeligi öğrendim canm Allah a hamd olsun
Ben geçen ay 19 .gün oldum diye hatırlıyorum belki geç döllenme olmuştur yine bı test yap istersenKızlar selam çatlatma iğnesinde 2. Ayım geçen ay 15. Gün adetim başlamıştı. Ama bu ay 17. Günüm oldu hala gelem giden yok evde yaptığım idrar testi negatif. Siz kaçıncı gün adet olmuştunuz ?
Sabah tekrar bakıcam bakalımBen geçen ay 19 .gün oldum diye hatırlıyorum belki geç döllenme olmuştur yine bı test yap istersen
Çok güzel. Hayırlı olsunKızlar test yaptım pozitif
Yaa hayırlı olsun bu ay uğurlu geldi kaçıncı denemendi senin canımKızlar test yaptım pozitif
Sağol canım Allah razı olsunÇok güzel. Hayırlı olsun
Bu ikinci ayımdı canım teşekkür ederim valla görünce bı anda ağlamaya başladım hiç olmiycak sandım o çizgiyi bile görmiycem sandımYaa hayırlı olsun bu ay uğurlu geldi kaçıncı denemendi senin canım
İyi çok şükür. Sen napiyosun.Napiyosunuz kızlar
Merhaba bende iyiyim sen nasılsın napıyosunNapiyosunuz kızlar
Tekrar kan verdin mi canım arttı mı değerin nasıl gidiyor hamilelikİyi çok şükür. Sen napiyosun.
Canm yok kan vermedim bir daha. Kan sulandırıcı başladık hemen. Haftaya salı kontrolüm var. İğne çok canımı yakıyor. Bunun dışında iyiyim Hamdi olsun canm. Sen nasılsın. Gitti mi tekrar doktoraTekrar kan verdin mi canım arttı mı değerin nasıl gidiyor hamilelik
İnşallah bu cefaların sonu çok güzel olacak canım ben gittim hatta ilacım dün bitti yarın kontrolüm var bakalım yumurtlar ne durumdaCanm yok kan vermedim bir daha. Kan sulandırıcı başladık hemen. Haftaya salı kontrolüm var. İğne çok canımı yakıyor. Bunun dışında iyiyim Hamdi olsun canm. Sen nasılsın. Gitti mi tekrar doktora
Bende iyiyim çok şükür sizleri merak ettim öyle bı yazayım dedimİyi çok şükür. Sen napiyosun.
Sen nasılsın canım operasyondan sonra merak ettim öyle Rabbim insallah bu cefalarin sonunda sefasını süruceksinİnşallah bu cefaların sonu çok güzel olacak canım ben gittim hatta ilacım dün bitti yarın kontrolüm var bakalım yumurtlar ne durumda
Amin canm Allah razı olsun. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinİnşallah bu cefaların sonu çok güzel olacak canım ben gittim hatta ilacım dün bitti yarın kontrolüm var bakalım yumurtlar ne durumda
Allah iyilik versin canm. Kan verdin mi aldın mı güzel haberiBende iyiyim çok şükür sizleri merak ettim öyle bı yazayım dedim