• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Canım benim 2 tüpüm kapalı çıktı birinde hidropenks varmış sıvı birikimi bu ay sonu ameliyat olacağım tüplerim alınacak ondan sonra tüp bebekten başka bir çarem yok

CANIM BENIM TEŞEKKÜREDERM. evet bende öyle yapacağım akrabam doktor ama bu ay ımkansız çünkü suan regl 4. günü yarın yada öbürgün çekilmesi gerekiyor. Bursadayım ben. adetin son günü olması gerekiyormuş haliyle suan randevu bulamam bidahaki aya nasıbse. belki hamıle kalırım gerek kalmaz :) kürtajımı yapan doktor tertemız demişti. zaten korunmayı bıraktıktan sonra 2.ay ıkızlerime kaldım. ikizlerden sonra kalamadım daha bılmıyorum belkıde rahım kendını dınlendiriyor çünkü 6 ay içinde 2 kez kürtaj oldum 1 sende 3 gebelik geçirdim. biri kimyasal biri 10 haftalık kaybett,m arkasına ıkızler 7.haftada kaybettim... klomen de 3 ay kullanılabiliyomuş sanırım ben ılk defa kullandım daha bu ay ikinci olucak. kürtajımı yapan doktorumda tekrar bı kullan olmassa rahım filmi çektirebilirsin dedi.
( doktor değiştirdimde oyüzden ıkı görüş almış oldum )
Allah gönlüne göre versin canım İnşallah bu ay hamile kalırsın da başka hiçbir şeye gerek kalmaz

Merhaba kızlar bende cuma günü iğne vuruldum iki tane yumurtam oluştu biri 18 digeri 19 bana lütfen dua edin hayırlısıyla olur inşallah 🥲

Kızlar moralim bozuldu, bugün 12. Günüm, evde yaptığım test yine negatif, kan testi versem de sonuç ayni çıkacak muhtemelen, gitmeye korkuyorum 🥺
Canım korkma ve üzme kendini hayırlısı olsun ama vazgeçmek yok biliyorsun konuştuk bunları bak bana ne hale geldim

Kızlar trendyol dan oncomed marka test aldım 10 tane 😁 bugünden başlıyım test yapmaya dedim adetime 8 gün var. Ama ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz çok tuhaf bi görüntü bence test bozuk... sizcee

Eklentiler

• 20231120_125452.jpg
    20231120_125452.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 20231120_125411.jpg
    20231120_125411.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 36
Hayırlısı😊 benimde geçen ay 2 gün gecikti. Klomene bağladım🤷‍♀️ hiç test yaptın mı bu arada
Evet evet iğnede gecikme yapıyormuş galiba 😇 ben iğnenin vücudumdan ne zaman çıktığını anlamak için geçen ayda bu ayda 7. Günden beri test yapıyorum 😇 bu ay 10. Günüm bugün negatifi gördüm. Sen yaptın mı

Kızlar trendyol dan oncomed marka test aldım 10 tane 😁 bugünden başlıyım test yapmaya dedim adetime 8 gün var. Ama ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz çok tuhaf bi görüntü bence test bozuk... sizcee
İğnenin kaçıncı günü. Sanki hayalet çizgi gibi

İğnenin kaçıncı günü. Sanki hayalet çizgi gibi
Ben iğne kullanmadım. Yumurta çatlamış igneye gerek yok dedi doktorum. Bilmiyorum kafam karıştı. 8 gün var daha adetime bu kadar erken olamaz diye düşündüm. Bu test markasını hiç kullanmadım görüntü böyle olunca bozuk mu dedim

Back