Canımsın kuzum iyiki açtım burada konuda sizlerle tanışıp dert arkadaşı yoldaş olduk bakalım sabah Dr a gidicem ne dicek çok korkuyorumGeçmiş olsun canm. İnşallah hersey gönlünce olur.. Bu grup benim için çok ayrı...
Anladım. Bi kaç gün daha bekle o zaman. İnşallah hamilesindirO bana çatlatma iğnesi vermedi ben her ay kendi. Yapıyorum yumkomtroşünden sonra femara dan sonra
Yaa uzuldum ama yerlesme kanamasi falan olamaz mi cok kanama yoksamerhaba,
yapmama gerek kalmadan regli oldum dün sabah yani iğneden sonra 15. günde sanırım iğne kaynaklı olabilir leke leke geliyo 2. gün olmasına rağmen henüz sökülemedi(
Amin tesekkur ederim nasipten ote yol yok insallah ikimizde vebislerimize kvusuruzselam,
dün regli oldum bu ay olmadısende güzel haberler olsun inşaalah :))
Aynen canm aynen. İnşallah hersey güzel olur. Güzel haberlerini bekliyorum canmCanımsın kuzum iyiki açtım burada konuda sizlerle tanışıp dert arkadaşı yoldaş olduk bakalım sabah Dr a gidicem ne dicek çok korkuyorum
İnşallahAynen canm aynen. İnşallah hersey güzel olur. Güzel haberlerini bekliyorum canm
Peki birsey sorucam siz catlatma ignesinden sonra progestan kullandiniz mimerhaba,
yapmama gerek kalmadan regli oldum dün sabah yani iğneden sonra 15. günde sanırım iğne kaynaklı olabilir leke leke geliyo 2. gün olmasına rağmen henüz sökülemedi(
yani yerleşme kanaması olması için regli tarihinden önce olması gerekir diye biliyorum iğneden sonraki 15. gün artık regli tarihi gelmiş oluyor ya o yüzden hiç sanmıyorum reglidir de hala sökülmedi ağrıda var test yapmıştım dün sabah negatifti zaten sonra leke leke olunca geçmiş olsun dedim durumlar böyle..Yaa uzuldum ama yerlesme kanamasi falan olamaz mi cok kanama yoksa
hayır kullanmadımPeki birsey sorucam siz catlatma ignesinden sonra progestan kullandiniz mi
yani yerleşme kanaması olması için regli tarihinden önce olması gerekir diye biliyorum iğneden sonraki 15. gün artık regli tarihi gelmiş oluyor ya o yüzden hiç sanmıyorum reglidir de hala sökülmedi ağrıda var test yapmıştım dün sabah negatifti zaten sonra leke leke olunca geçmiş olsun dedim durumlar böyle..
BBenim bi cocugum var onda iki gun kanama bi hafta kahverengi lekelenme gordum full ama adet sandim dra gittim doktor adet degil gebesin dusuk tehliken var demisti bence sen yarin sabah bi test daha yapyani yerleşme kanaması olması için regli tarihinden önce olması gerekir diye biliyorum iğneden sonraki 15. gün artık regli tarihi gelmiş oluyor ya o yüzden hiç sanmıyorum reglidir de hala sökülmedi ağrıda var test yapmıştım dün sabah negatifti zaten sonra leke leke olunca geçmiş olsun dedim durumlar böyle..
yani yerleşme kanaması olması için regli tarihinden önce olması gerekir diye biliyorum iğneden sonraki 15. gün artık regli tarihi gelmiş oluyor ya o yüzden hiç sanmıyorum reglidir de hala sökülmedi ağrıda var test yapmıştım dün sabah negatifti zaten sonra leke leke olunca geçmiş olsun dedim durumlar böyle..
Yaa canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçektenKIZLAR maalesef hem yapışıklık var hemde iki tüp birden tıkalı çıktı ameliyat dedi gün alıcam bekliyorum sonrada tüp bebek tedavisine başlıyacam
Ben de 17 . Gün oldum ilk iki gün silince geldi sonra birden parçalı geldi inşallah ağrısız geçer sizindemerhaba,
Sağol canım benim alllah hepimizin yardımcısı olsunYaa canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten
Çok üzüldüm canım hiç moralini bozma buda senin sınavın rabbimin yapamayacağı hiç bir şey yok içini rahat tut bol bol dua et bence tüp bebekten önce dr.mfk diye bı doktor var ilaçları var instadan bakabilirsin yayınlar açıyor Ankara muayene yeri tüp bebek kadar maliyetli de değil doğal yolla gebe olan bir sürü insan var araştır bence kuzum bıKIZLAR HSG SONUÇLARINI GÖSTERMEK İÇİN HASTANEYE GİDİYORUM LÜTFEN BANA BANA EDİN SONUÇLAR HİÇ İÇ AÇICI GÖZÜKMÜYOR ÇOK KORKUYORUM
Ah canım. Allah yardımcın olsun. İmtihan... bak bende 2 yavrumu kaybettim. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.KIZLAR maalesef hem yapışıklık var hemde iki tüp birden tıkalı çıktı ameliyat dedi gün alıcam bekliyorum sonrada tüp bebek tedavisine başlıyacam
Bu ay sonu 29. Yatış yapacam 30 u ameliyat birde smearda kanserden şüphelendiler hpv örneği aldı alttan oda 45 güne çıkarmış darbe üzerine darbe yedim öyle bir şey varsa tüp bebek te olamaz dediler hücre değişikliği varmışAh canım. Allah yardımcın olsun. İmtihan... bak bende 2 yavrumu kaybettim. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
Birde kanser başlangıcı çıktı ben hangisine yanacan şimdiAh canım. Allah yardımcın olsun. İmtihan... bak bende 2 yavrumu kaybettim. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?