EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

merhaba,
yapmama gerek kalmadan regli oldum dün sabah yani iğneden sonra 15. günde sanırım iğne kaynaklı olabilir leke leke geliyo 2. gün olmasına rağmen henüz sökülemedi (
Yaa uzuldum ama yerlesme kanamasi falan olamaz mi cok kanama yoksa

merhaba,
yapmama gerek kalmadan regli oldum dün sabah yani iğneden sonra 15. günde sanırım iğne kaynaklı olabilir leke leke geliyo 2. gün olmasına rağmen henüz sökülemedi (
Peki birsey sorucam siz catlatma ignesinden sonra progestan kullandiniz mi

Yaa uzuldum ama yerlesme kanamasi falan olamaz mi cok kanama yoksa
yani yerleşme kanaması olması için regli tarihinden önce olması gerekir diye biliyorum iğneden sonraki 15. gün artık regli tarihi gelmiş oluyor ya o yüzden hiç sanmıyorum reglidir de hala sökülmedi ağrıda var test yapmıştım dün sabah negatifti zaten sonra leke leke olunca geçmiş olsun dedim durumlar böyle..

BBenim bi cocugum var onda iki gun kanama bi hafta kahverengi lekelenme gordum full ama adet sandim dra gittim doktor adet degil gebesin dusuk tehliken var demisti bence sen yarin sabah bi test daha yap

KIZLAR HSG SONUÇLARINI GÖSTERMEK İÇİN HASTANEYE GİDİYORUM LÜTFEN BANA BANA EDİN SONUÇLAR HİÇ İÇ AÇICI GÖZÜKMÜYOR ÇOK KORKUYORUM

KIZLAR maalesef hem yapışıklık var hemde iki tüp birden tıkalı çıktı ameliyat dedi gün alıcam bekliyorum sonrada tüp bebek tedavisine başlıyacam

merhaba,
Ben de 17 . Gün oldum ilk iki gün silince geldi sonra birden parçalı geldi inşallah ağrısız geçer sizinde

KIZLAR HSG SONUÇLARINI GÖSTERMEK İÇİN HASTANEYE GİDİYORUM LÜTFEN BANA BANA EDİN SONUÇLAR HİÇ İÇ AÇICI GÖZÜKMÜYOR ÇOK KORKUYORUM
Çok üzüldüm canım hiç moralini bozma buda senin sınavın rabbimin yapamayacağı hiç bir şey yok içini rahat tut bol bol dua et bence tüp bebekten önce dr.mfk diye bı doktor var ilaçları var instadan bakabilirsin yayınlar açıyor Ankara muayene yeri tüp bebek kadar maliyetli de değil doğal yolla gebe olan bir sürü insan var araştır bence kuzum bı

KIZLAR maalesef hem yapışıklık var hemde iki tüp birden tıkalı çıktı ameliyat dedi gün alıcam bekliyorum sonrada tüp bebek tedavisine başlıyacam
Ah canım. Allah yardımcın olsun. İmtihan... bak bende 2 yavrumu kaybettim. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.

Ah canım. Allah yardımcın olsun. İmtihan... bak bende 2 yavrumu kaybettim. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
Bu ay sonu 29. Yatış yapacam 30 u ameliyat birde smearda kanserden şüphelendiler hpv örneği aldı alttan oda 45 güne çıkarmış darbe üzerine darbe yedim öyle bir şey varsa tüp bebek te olamaz dediler hücre değişikliği varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…