EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Kızlar bende aylardır çatlatma iğnesi femara kullanıyorum 2 kez gebe kaldım düştü.Bu gün 14.gün ve hala iğne etkisi gitmedi.Normalde 12.gün giderdi.ilk kez uzuyor bu kadar.dün de kan verdim 12 çıktı niye böyle ya..İğne etkisi böyle geç giden varmı içinizde

Son düzenleme:
İğne etkisi olduğuna emin misiniz ? Genelde 14. Gün kan testi verin diyor doktorlar. Bence yarın tekrar verin kan. Bence gebesiniz

Canım naptın çekildin mi hsg
Kavitede sineşi
Blitarel tubal oklüzyon ve parsiyel hidrosalpenks yazıyor sineşi yapışıklık demekmiş diğeride tüpler orta kısımdan tıkalı olunca sıvı birikmesiymis HİDROSALPENKS olanlarda tüp Bebek bile tutmuyormuş çünkü içinde biriken sıvı embriyoyu zehirleyip rahime tutunmasını engellermis bilmiyorum ya bakalım dr ne dicek çok kötüyüm ben

Yaa üzüldüm canım. Ama doktorla konuşmadan bozma moralini Google felaket tellalı gibi. İlla ki bir yoku çözümü vardır

selam,
dün regli oldum bu ay olmadı sende güzel haberler olsun inşaalah :))

Haber ver olur mu inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah canım sabah 11 de randevu var bakalım artıkYaa üzüldüm canım. Ama doktorla konuşmadan bozma moralini Google felaket tellalı gibi. İlla ki bir yoku çözümü vardır

4 gün vsr o önemli değil 14 gün geçti çatlama üstünden
Benim doktorum geçen ay 14. Günde kan testi yaptır demişti. O yüzden öyle söyledim. Bence 2-3 güne bir kan verip artacak mı azalacak mı takip edin. Doktorunuza danıştınız mı ne dedi acaba?

Geçmiş olsun canm. İnşallah hersey gönlünce olur.. Bu grup benim için çok ayrı...

Benim doktorum geçen ay 14. Günde kan testi yaptır demişti. O yüzden öyle söyledim. Bence 2-3 güne bir kan verip artacak mı azalacak mı takip edin. Doktorunuza danıştınız mı ne dedi acaba?
O bana çatlatma iğnesi vermedi ben her ay kendi. Yapıyorum yumkomtroşünden sonra femara dan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…