• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Çok üzüldüm canım hiç moralini bozma buda senin sınavın rabbimin yapamayacağı hiç bir şey yok içini rahat tut bol bol dua et bence tüp bebekten önce dr.mfk diye bı doktor var ilaçları var instadan bakabilirsin yayınlar açıyor Ankara muayene yeri tüp bebek kadar maliyetli de değil doğal yolla gebe olan bir sürü insan var araştır bence kuzum bı
Tamam canım bakarım iyi değilim belki tüp bebek te olmaz kanser başlangıcı var diye şüphe ediyorlar snear testinden dolayı 😭

Tamam canım bakarım iyi değilim belki tüp bebek te olmaz kanser başlangıcı var diye şüphe ediyorlar snear testinden dolayı 😭
Hiç moralini bozma bir gecede her şey değişir kalbini ferah tut canım o doktora yaz herşeyi söyle çok ilgileniyor canlı yayınlarina gir çok iyi bı doktor

Çok üzüldüm canım hiç moralini bozma buda senin sınavın rabbimin yapamayacağı hiç bir şey yok içini rahat tut bol bol dua et bence tüp bebekten önce dr.mfk diye bı doktor var ilaçları var instadan bakabilirsin yayınlar açıyor Ankara muayene yeri tüp bebek kadar maliyetli de değil doğal yolla gebe olan bir sürü insan var araştır bence kuzum bı
Bana profil ekran resmi atar mısın canım

Merhaba kızlar en baştan sona kadar tüm yazdıklarınızı okudum Rabbim tüm sıkıntılarımızı giderip hepimizi Anne yapar inşallah, eşimle bende bir sorun yok ama 1 yildir cocugumuz olmuyordu bende ilk kez 28 ekimde ovitrelle vuruldum bekliyorum bakalim beni sizin ümidiniz ayakta tutuyor Rabbim hepimize şafi adıyla şifa versin insallah

Merhaba kızlar en baştan sona kadar tüm yazdıklarınızı okudum Rabbim tüm sıkıntılarımızı giderip hepimizi Anne yapar inşallah, eşimle bende bir sorun yok ama 1 yildir cocugumuz olmuyordu bende ilk kez 28 ekimde ovitrelle vuruldum bekliyorum bakalim beni sizin ümidiniz ayakta tutuyor Rabbim hepimize şafi adıyla şifa versin insallah
Amin. Sizinde gönlünüzden gecenler olsun hayırlısıyla.

Eklentiler

• IMG_20231111_040825.jpg
    IMG_20231111_040825.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 42
Selam kızlar bende salı günü rahim filmi çektirdim . Sonuç temiz dedi doktor bu ay ilaçsiz normal ilişki devam regli olursan gel dedi
İnşallah olmam tabi 🤲🏻

Kızlar bende aylardır çatlatma iğnesi femara kullanıyorum 2 kez gebe kaldım düştü.Bu gün 14.gün ve hala iğne etkisi gitmedi.Normalde 12.gün giderdi.ilk kez uzuyor bu kadar.dün de kan verdim 12 çıktı niye böyle ya..İğne etkisi böyle geç giden varmı içinizde
Merhaba regl oldunuz mu ? Ya da test yaptınız mı ?

Kızlar aranızda laparoskopi ameliyatı olan var mı? Ayın 30 u ben olucam hidrosalpenks ve iki tüpüm tıkalı çıktı alınacak sonra tüp bebek tedavisine başlıyacam

Kızlar aranızda laparoskopi ameliyatı olan var mı? Ayın 30 u ben olucam hidrosalpenks ve iki tüpüm tıkalı çıktı alınacak sonra tüp bebek tedavisine başlıyacam
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatınız güzel geçer, tüp bebek tedavisindende güzel sonuçlar alırsınız canım 🙏🏼

Back