EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Tamam canım bakarım iyi değilim belki tüp bebek te olmaz kanser başlangıcı var diye şüphe ediyorlar snear testinden dolayı

Tamam canım bakarım iyi değilim belki tüp bebek te olmaz kanser başlangıcı var diye şüphe ediyorlar snear testinden dolayı
Hiç moralini bozma bir gecede her şey değişir kalbini ferah tut canım o doktora yaz herşeyi söyle çok ilgileniyor canlı yayınlarina gir çok iyi bı doktor

Bana profil ekran resmi atar mısın canım

Merhaba kızlar en baştan sona kadar tüm yazdıklarınızı okudum Rabbim tüm sıkıntılarımızı giderip hepimizi Anne yapar inşallah, eşimle bende bir sorun yok ama 1 yildir cocugumuz olmuyordu bende ilk kez 28 ekimde ovitrelle vuruldum bekliyorum bakalim beni sizin ümidiniz ayakta tutuyor Rabbim hepimize şafi adıyla şifa versin insallah

Amin. Sizinde gönlünüzden gecenler olsun hayırlısıyla.

Selam kızlar bende salı günü rahim filmi çektirdim . Sonuç temiz dedi doktor bu ay ilaçsiz normal ilişki devam regli olursan gel dedi
İnşallah olmam tabi

Merhaba regl oldunuz mu ? Ya da test yaptınız mı ?

Kızlar aranızda laparoskopi ameliyatı olan var mı? Ayın 30 u ben olucam hidrosalpenks ve iki tüpüm tıkalı çıktı alınacak sonra tüp bebek tedavisine başlıyacam

Kızlar aranızda laparoskopi ameliyatı olan var mı? Ayın 30 u ben olucam hidrosalpenks ve iki tüpüm tıkalı çıktı alınacak sonra tüp bebek tedavisine başlıyacam
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatınız güzel geçer, tüp bebek tedavisindende güzel sonuçlar alırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…