Tamam canım bakarım iyi değilim belki tüp bebek te olmaz kanser başlangıcı var diye şüphe ediyorlar snear testinden dolayıÇok üzüldüm canım hiç moralini bozma buda senin sınavın rabbimin yapamayacağı hiç bir şey yok içini rahat tut bol bol dua et bence tüp bebekten önce dr.mfk diye bı doktor var ilaçları var instadan bakabilirsin yayınlar açıyor Ankara muayene yeri tüp bebek kadar maliyetli de değil doğal yolla gebe olan bir sürü insan var araştır bence kuzum bı
Hiç moralini bozma bir gecede her şey değişir kalbini ferah tut canım o doktora yaz herşeyi söyle çok ilgileniyor canlı yayınlarina gir çok iyi bı doktorTamam canım bakarım iyi değilim belki tüp bebek te olmaz kanser başlangıcı var diye şüphe ediyorlar snear testinden dolayı
Tamam canım sağolasınHiç moralini bozma bir gecede her şey değişir kalbini ferah tut canım o doktora yaz herşeyi söyle çok ilgileniyor canlı yayınlarina gir çok iyi bı doktor
Bana profil ekran resmi atar mısın canımÇok üzüldüm canım hiç moralini bozma buda senin sınavın rabbimin yapamayacağı hiç bir şey yok içini rahat tut bol bol dua et bence tüp bebekten önce dr.mfk diye bı doktor var ilaçları var instadan bakabilirsin yayınlar açıyor Ankara muayene yeri tüp bebek kadar maliyetli de değil doğal yolla gebe olan bir sürü insan var araştır bence kuzum bı
Amin. Sizinde gönlünüzden gecenler olsun hayırlısıyla.Merhaba kızlar en baştan sona kadar tüm yazdıklarınızı okudum Rabbim tüm sıkıntılarımızı giderip hepimizi Anne yapar inşallah, eşimle bende bir sorun yok ama 1 yildir cocugumuz olmuyordu bende ilk kez 28 ekimde ovitrelle vuruldum bekliyorum bakalim beni sizin ümidiniz ayakta tutuyor Rabbim hepimize şafi adıyla şifa versin insallah
Canım benim üzülme. Moral çok önemli. İnşallah kötü bisey çıkmaz. Sıkılırsan bunalirsan konuşuruz bu grup çok farkliBirde kanser başlangıcı çıktı ben hangisine yanacan şimdi
Amin insallah guzel haberlerle gelebilirim bi nebze olsa hepimiz mutlu oluruzAmin. Sizinde gönlünüzden gecenler olsun hayırlısıyla.
Cok gecmis olsun cnm guclu kadinlar herseyi basarirlar insallah hersey yoluna girerKIZLAR maalesef hem yapışıklık var hemde iki tüp birden tıkalı çıktı ameliyat dedi gün alıcam bekliyorum sonrada tüp bebek tedavisine başlıyacam
Aynen kuzum dediğim gibi sizi tanıdığıma çok sevinddim iyiki açtım burada konuda sizi tanıdımCanım benim üzülme. Moral çok önemli. İnşallah kötü bisey çıkmaz. Sıkılırsan bunalirsan konuşuruz bu grup çok farkli
Amin canım benim İnşallahCok gecmis olsun cnm guclu kadinlar herseyi basarirlar insallah hersey yoluna girer
Bu canımBana profil ekran resmi atar mısın canım
Merhaba regl oldunuz mu ? Ya da test yaptınız mı ?Kızlar bende aylardır çatlatma iğnesi femara kullanıyorum 2 kez gebe kaldım düştü.Bu gün 14.gün ve hala iğne etkisi gitmedi.Normalde 12.gün giderdi.ilk kez uzuyor bu kadar.dün de kan verdim 12 çıktı niye böyle ya..İğne etkisi böyle geç giden varmı içinizde
Merhaba 15.gün iğne etkisi gitt gebe değilim.çok geç gitt bua y.Merhaba regl oldunuz mu ? Ya da test yaptınız mı ?
Allah rast getirsin canmKızlar aranızda laparoskopi ameliyatı olan var mı? Ayın 30 u ben olucam hidrosalpenks ve iki tüpüm tıkalı çıktı alınacak sonra tüp bebek tedavisine başlıyacam
Amin çok sağol canım benim İnşallahAllah rast getirsin canm
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatınız güzel geçer, tüp bebek tedavisindende güzel sonuçlar alırsınız canımKızlar aranızda laparoskopi ameliyatı olan var mı? Ayın 30 u ben olucam hidrosalpenks ve iki tüpüm tıkalı çıktı alınacak sonra tüp bebek tedavisine başlıyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?