EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Benimde yarın yumurta kontrolüm var. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin

Aminn inşallah. Bende cuma kontrole gideceğim tekrar niye çağırdı bilmiyorum ama
Genelde 14 gün çağırıyor sizde bilirsiniz. Neden 2. Kez çağırdı benimde bi fikrim yok. Bakalım Rabbım hakkımızda hayırlısı nasip etsin. Çok heyecanlı umutlu bi surec

Genelde 14 gün çağırıyor sizde bilirsiniz. Neden 2. Kez çağırdı benimde bi fikrim yok. Bakalım Rabbım hakkımızda hayırlısı nasip etsin. Çok heyecanlı umutlu bi surec
Geçen ay çatlatma iğnesi yaptıktan sonra çağırmadı 14. Gün test yap hamileysen gel regl olursanda 3. Günü gel demişti. Bu ay yumurtam geç büyüdü 3. Kontrolde iğneyi yaptı ve cuma gel dedi bakalım merak içinde bekliyorum bende, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Aminnnnnn

Suan 14. Gun surekli adet agrisi cektim halada devam ediyor bugun acilde kan verdim 21 cikti hcg acil doktoruda cok dusuk ne var diyebilirim ne yok dedi
Ayy inşallah hanilesindir canım, 2 gün sonra tekrarla yükselmeye başlarsa hamilesin anlamına geliyor diye biliyorum

Suan 14. Gun surekli adet agrisi cektim halada devam ediyor bugun acilde kan verdim 21 cikti hcg acil doktoruda cok dusuk ne var diyebilirim ne yok dedi
ya birde bu ağrılar iğneden kaç gün sonra başladı. Benim 2. Ayım tedavide geçen ay kasık ağrım olmuştu evet ama bu ay daha farklı bir ağrım var. Böyle regl ağrısı gibi değişik bir ağrı anlamadım ne olduğunu. İğne günüyle beraber 4. Günüm bugün. Belirtiler için falan bayağı erken benim için ama bu ağrı biraz farklı geldi bana

Evet bende oyleydim ignenin ilk gunu cok kotuydum mide bulantisi bas agrisi bide grip olmustum tabi sonra agri ve gogus hassasiyeti gitti ama adet gunum dundu normalde adet gunumden 3 gun oncesine kadar asiri adet agrisi yasadim diyodum simdi adet oldum ilk baslarda oyle oluyor normal

Ayy inşallah hanilesindir canım, 2 gün sonra tekrarla yükselmeye başlarsa hamilesin anlamına geliyor diye biliyorum
Insallah ama gogus hassasiyetim gitti bide adet agrim var korkuyorum acildeki d bi haftalik gebelik icin bile degerin az dedi anlamadim yarin yine kan vermem lazim nasil vericem bilmiyorum acil normalde yapmiyor karnim agriyor diyince yapti

Insallah ama gogus hassasiyetim gitti bide adet agrim var korkuyorum acildeki d bi haftalik gebelik icin bile degerin az dedi anlamadim yarin yine kan vermem lazim nasil vericem bilmiyorum acil normalde yapmiyor karnim agriyor diyince yapti
Kadın Doğumdan randevu al direkt anlat durumu. Bende normalde acilden yaptırıyordum ama geçen devlet hastanesinde kadın doğuma gittim anlattım hemen istedi testi

Gerçekten değeriniz çok düşük çıkmış geç döllenme olabilir benim 14.gun 98 çıkmisti ilk gebeliğim de mutlaka iki gün sonra tekrarlayın

Canım herkeste belirti farklı oluyor bende hiç belirti olmamıştı mesela belirtelere fazla takılma bencee strese girme yeter

Kadın Doğumdan randevu al direkt anlat durumu. Bende normalde acilden yaptırıyordum ama geçen devlet hastanesinde kadın doğuma gittim anlattım hemen istedi testi
Canm beklenen adet tarihin nedir? Tedavi süreçlerimiz yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…