Devlette çekiliyor ya istiyicek biliyom ona göre bende randevu alırım . Daha tamm olmadım yaa az leke var sadece bu süreç beni çok yordu yaaAz önce aradım bir kaç yer dediğin fiyatlar hep tüp Bebek merkezinide tekrar aradım 1000 TL muayene 4000tl rahim filmi dediler valla yarın adetin 3. Günü dra gidicem araştırma hastanesine bu defa orada da cekiliyormus rahim filmi bir sorucam hem muayene olucam
Az sabret bakalım canm sende napalım yılmak yok yola devam edicezDevlette çekiliyor ya istiyicek biliyom ona göre bende randevu alırım . Daha tamm olmadım yaa az leke var sadece bu süreç beni çok yordu yaa
Merhaba ben de adetin 3.gününde 5 gün klomeni kullandım 5 gün bekledim bugün de ovitrelle iğnesi yapıldı.yarın 1.gün olacak şekilde gün aşırı ilişki olacak inşallah tutarHERKESE SELAM EKİM AYINDA KLOMEN VE OWİTREL ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ GÖRENLER BU SÜRECİ BERABER TAKİP EDELİMMİ? BEN KLOMENDEN 2 GÜN SONRA 12.10.2023 SAAT ÖĞLEN 15.30 DA ÇATLATMA İĞNESİ UYGULADIM. 2 HAFTA GEÇER Mİ? YAAA KAFAMDA DELİ SORULAR ÇOK KORKUYORUM
Malesef yok cnm çoğumuz regl olduk bende iğnenin 13. Günü kan verdim negatif çıktı 19. Günü regl oldum bugün reglimin 3. Günü Dr gittimMerhaba kızlar bugün iğne günümle beraber 12. Gün kan testim negatif çıktı 12. Gün negatif görüp daha sonra pozitifi gören var mı aranızda
İnşallah sen güzel haberler alırsın biz alamadık cnmMerhaba ben de adetin 3.gününde 5 gün klomeni kullandım 5 gün bekledim bugün de ovitrelle iğnesi yapıldı.yarın 1.gün olacak şekilde gün aşırı ilişki olacak inşallah tutar
İnşallah birdaha yaşamazsın böyle bir şey cnm2.bebeğimi düşürdüm 3aylıkken
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun herkes için sonra da benim içinİnşallah birdaha yaşamazsın böyle bir şey cnm
Rabbim isteyen bütün kardeşlerime sağlıkla versin sonra da bana versinİnşallah sen güzel haberler alırsın biz alamadık cnm
Ben iğneden sonra 15 gün normal bekleme süresinden sonra test yaparımİnşallah sen güzel haberler alırsın biz alamadık cnm
Bence de canım erken yapınca insan daha çok strese giriyor bende bugün dra gittim eğitim araştırmaya reglimin 3 günü alttan muayene oldum 3 yumurta var ama smeara HSG ye bakalım dedii kan verdim haftaya Çarşamba günü HSG çekilecek sonuçlarla beraber tüp Bebekten randevu al dedi ille tüp Bebek için değil neden olmadığına orada daha detaylı bakarlar dedi hayırlısı olsun bakalım hepimiz içinBen iğneden sonra 15 gün normal bekleme süresinden sonra test yaparım
Amin inşallah canım benimBence de canım erken yapınca insan daha çok strese giriyor bende bugün dra gittim eğitim araştırmaya reglimin 3 günü alttan muayene oldum 3 yumurta var ama smeara HSG ye bakalım dedii kan verdim haftaya Çarşamba günü HSG çekilecek sonuçlarla beraber tüp Bebekten randevu al dedi ille tüp Bebek için değil neden olmadığına orada daha detaylı bakarlar dedi hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
Daha önce hsg çektirmediniz mi ben çektirdim temiz çıktı sadece eşimin sperm tesleri alınmadı bir kimyasalım var ve pcos varmış bende birde östrojen düşüklüğüBence de canım erken yapınca insan daha çok strese giriyor bende bugün dra gittim eğitim araştırmaya reglimin 3 günü alttan muayene oldum 3 yumurta var ama smeara HSG ye bakalım dedii kan verdim haftaya Çarşamba günü HSG çekilecek sonuçlarla beraber tüp Bebekten randevu al dedi ille tüp Bebek için değil neden olmadığına orada daha detaylı bakarlar dedi hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
Cektirmedim cnm o yüzden korkuyorum biraz kötü birşey çıkar diye hormon testim yapıldı sorun yok eşimde de yok birdaha test vericek eşimde Çarşamba bakalımDaha önce hsg çektirmediniz mi ben çektirdim temiz çıktı sadece eşimin sperm tesleri alınmadı bir kimyasalım var ve pcos varmış bende birde östrojen düşüklüğü
Naptın canımAz önce aradım bir kaç yer dediğin fiyatlar hep tüp Bebek merkezinide tekrar aradım 1000 TL muayene 4000tl rahim filmi dediler valla yarın adetin 3. Günü dra gidicem araştırma hastanesine bu defa orada da cekiliyormus rahim filmi bir sorucam hem muayene olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?