EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Devlette çekiliyor ya istiyicek biliyom ona göre bende randevu alırım . Daha tamm olmadım yaa az leke var sadece bu süreç beni çok yordu yaa

Hanımlar ben de sizlerle aynı dönem klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım bugün iğne hariç 17 günüm dün pembe yapışkan sıvı geldi bir kaç defa bugün kahverengi olmuş adetime 4 gün var yerleşme kanaması olanlar oldu mu nasıl bir şey ¿

Merhaba kızlar bugün iğne günümle beraber 12. Gün kan testim negatif çıktı 12. Gün negatif görüp daha sonra pozitifi gören var mı aranızda

Merhaba ben de adetin 3.gününde 5 gün klomeni kullandım 5 gün bekledim bugün de ovitrelle iğnesi yapıldı.yarın 1.gün olacak şekilde gün aşırı ilişki olacak inşallah tutar

Ben 5 ay önce düşük yaptım.şimdi tedaviye tekrar döndüm.olursa inşallah 2.çocuğum olacak.ilk bebeğim de klomen ve ovitrelle iğnesi ile oldu

Merhaba kızlar bugün iğne günümle beraber 12. Gün kan testim negatif çıktı 12. Gün negatif görüp daha sonra pozitifi gören var mı aranızda
Malesef yok cnm çoğumuz regl olduk bende iğnenin 13. Günü kan verdim negatif çıktı 19. Günü regl oldum bugün reglimin 3. Günü Dr gittim

Ben iğneden sonra 15 gün normal bekleme süresinden sonra test yaparım
Bence de canım erken yapınca insan daha çok strese giriyor bende bugün dra gittim eğitim araştırmaya reglimin 3 günü alttan muayene oldum 3 yumurta var ama smeara HSG ye bakalım dedii kan verdim haftaya Çarşamba günü HSG çekilecek sonuçlarla beraber tüp Bebekten randevu al dedi ille tüp Bebek için değil neden olmadığına orada daha detaylı bakarlar dedi hayırlısı olsun bakalım hepimiz için

Amin inşallah canım benim

Daha önce hsg çektirmediniz mi ben çektirdim temiz çıktı sadece eşimin sperm tesleri alınmadı bir kimyasalım var ve pcos varmış bende birde östrojen düşüklüğü

Daha önce hsg çektirmediniz mi ben çektirdim temiz çıktı sadece eşimin sperm tesleri alınmadı bir kimyasalım var ve pcos varmış bende birde östrojen düşüklüğü
Cektirmedim cnm o yüzden korkuyorum biraz kötü birşey çıkar diye hormon testim yapıldı sorun yok eşimde de yok birdaha test vericek eşimde Çarşamba bakalım

Naptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…