• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Dur bakalım cnm reglini bekle üzülme
Ay sen iki gün erken olmamışsın iğnenin 14. Günü keisn olman gereklyor. Anladıgım kadarıyla çok stres yaptın bend eböyle stres yaparak 50 gün adet olmadım geç döllenmemi diye kafayı yiyordum bütün düzenim şaştı bu ay başımızda birsürü bela vardı cenazeler felan bide artık ben ümidimi kestim gittim bir kaç kursa kayıt yaptırdım hani deidmkş olmayacak bu ay tuttu bugün keseyi gördük ultrasonda 5 hafta 5 günlük oldum. Hsg çektirmeditsen onu çektir. Öyle devam et tedavine. Biliyorum çok zor ama hiç boş vaktin kalmayacak kadar kendine iş bul bence

OY MASALLAH KUZUM ÇOK ŞÜKÜR İYİ OLUN. Hem haklısın çalışıyordum ara vermiştim bir aydır şimdi ne yapacam bilmiyorum direk araştırma hastanesinde inferlite bölümünde mı? Randevu alsam adetliyken gitsem yada rahim filmi çektirip öyle mi gitsem dra kafam çok karışık tüp Bebek merkezinde cektireyin diyorum HGS muayenede ediyorlar en azından sorun ne orada öğrenip öyle devam edeyim diyorum bir yandanda bana akıl verin canım ya çok moralim bozuk

İyi akşamlar kızlar bende bugün regl oldum. Çarşamba günü tekrar doktora gidip ilaca başlayacağım

Ben hala regli olmadım kan testini tekrarladı doktorum. Negatif... regli bekliyorum artık... hayırlısı olsun hakkımızda

Ben değilim bitsin özelde rahim filmi çekilip gidicem dra bu sefer söylüyorum dra anlamıyor belki yapışıklık var belki tüpüm tıkalı her ay umutlaniyoeum
Selam kızlar benim 17 .günüm az bir leke geldi ama sonrası yok ama belim ağrıyor olucam galiba :( bende film çektircem
dediğin gibi bu ay kimsede yok Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah ne diyim moralim düştü iyice olumlu gibi hissedip olumsuza dönmek çok üzücü :(((

Bir sonraki ay burdaki arkadaşlarım ve tüm isteyen herkes sağlıkla, hayırlısıyla gebe olduğumuzu konuşuruz inşallah

Selam kızlar benim 17 .günüm az bir leke geldi ama sonrası yok ama belim ağrıyor olucam galiba :KK43: bende film çektircem
dediğin gibi bu ay kimsede yok Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah ne diyim moralim düştü iyice olumlu gibi hissedip olumsuza dönmek çok üzücü :KK43:((
Haklısın cnm test yaptın mı

Yok canm umudum yok. Hayırlısı olsun hakkimizda
Aynen canım hayırlısı olsun bende rahim filmi için araştırma yapıyorum uçmuş fiyatlar valla Antalya Tüp Bebek Merkezi 800 TL muayene ücreti 2 ay geçerli 3000 de rahim filmi diyor en uygunu oradan randevu alacam ama kafam karıştı normal muayene ederler onlarda heralde demi

Aynen canım hayırlısı olsun bende rahim filmi için araştırma yapıyorum uçmuş fiyatlar valla Antalya Tüp Bebek Merkezi 800 TL muayene ücreti 2 ay geçerli 3000 de rahim filmi diyor en uygunu oradan randevu alacam ama kafam karıştı normal muayene ederler onlarda heralde demiaenşxmcmcnb
Canım sen gene uygunu bulmuşsun bzim burda 7.500 8 bin arasası fiyatar 😔

Canım sen gene uygunu bulmuşsun bzim burda 7.500 8 bin arasası fiyatar 😔
Az önce aradım bir kaç yer dediğin fiyatlar hep tüp Bebek merkezinide tekrar aradım 1000 TL muayene 4000tl rahim filmi dediler valla yarın adetin 3. Günü dra gidicem araştırma hastanesine bu defa orada da cekiliyormus rahim filmi bir sorucam hem muayene olucam

Aynen canım hayırlısı olsun bende rahim filmi için araştırma yapıyorum uçmuş fiyatlar valla Antalya Tüp Bebek Merkezi 800 TL muayene ücreti 2 ay geçerli 3000 de rahim filmi diyor en uygunu oradan randevu alacam ama kafam karıştı normal muayene ederler onlarda heralde demi
Canm tüp bebek merkezleriyle ilgili hiçbir fikrim yok

Back