EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Napayım canım dün adetin 3 günüydü bu defa Araştırma hastanesine gittim muayene oldum alttan muayene etti 3 tane yumurtam var dedi ama HSG hormon testi bunları bir görelim dedi HSG için randevu verdiler haftaya çarşamba HSG çekileceğim eşim de tekrar sperm testi verecek ondan sonra sonuçlarla beraber tüp bebekten randevu al dediler �lla tüp bebek için değil neden gebelik oluşmuyor onu daha detaylı incelerler diye bakalım hsg'den sonra belli olacak canım yani özelde çok pahalı araştırma anestezili yapmıyor dayanacağız artık

Merhaba bende buraya yeni katıldım 14 ekim adet oldum 5 gun boyunca gunde 3 kez klomen kullandim tam iki hafta sonra yumurtam buyudu 31 ekim yani dun degil ondan oneki gun catlatma ignsi oldum dun aksam iliski olmasi lazimdi ama esim stres yapti heralde olmadi bu aksam olsa olur mu 31 ekim oglen 12 bucukta vuruldum yoksa gec mi oldu

Hoşgeldin canım aramıza Keşke ilişkiyi dün yaşasaydın ama birgün sonra yumurta çatlıyor 24 saatte canlı kalıyor bir hafta düzenli olarak ilişki yaşa görev gibi yapıp stres yapmayın espiriler yap eşine rahatlar adamı kız sende fantezi yap olmadı şaka bir yana Allah gönlüne göre versin inşallah

AAmin teseekkur ederim aslinda her yolu denedim bilmiyorum adamin nutku tutuldu uzulduk ikimizde sabahta ugrastik olmadi bu aksam cok mu gec yoksa kasiklarimda hala agri var

Geç değil devam et boğma adamı
Valla bi cocugum var tedaviyle oldu ama bes senedir korunmuyoruz olmuyor bi kac kerede klomen kullandim olmadi bu catlatma ignesi saati olunca esimde panik yapti heralde findik fistik bal badem yedirdim yok banamisin demedi

Kızlar merhaba bende 19 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum bu gün iğnenin 15. Günü yrn kan vermeyi düşünüyorum iki gündür göğüslerim çok ağrıyor şişkinlik var ve göğüs ucu belirgin durumda belim de hafif agiriyor arada bir alt karnıma rahim olan yere kramp giriyor basınç gibi tuhaf bı ağrı normalde adet belirtisi yaşamam bn regl kanaması olduğum gün olur göğüs hassasiyetim de yumurtlama zamanı olur bence iğnenin etkisi geçmiştir yani bu belirtiler iğneden dolayı değildir siz ne düşünüyorsunuz

Olabilir hamile olabilirsin ama bence iyice bekle sonra kan ver icin rahat eder ben de iki gun once ovitrelle oldum 20 gun sonra test yapmayi dusunuyorum dayanabilirsem tabiki insallah guzel haberler aliriz

Olabilir hamile olabilirsin ama bence iyice bekle sonra kan ver icin rahat eder ben de iki gun once ovitrelle oldum 20 gun sonra test yapmayi dusunuyorum dayanabilirsem tabiki insallah guzel haberler aliriz
Eşim 4 Kasım da işlerden dolayı şehir dışına çıkacak bende sonucu beraber öğrenelim istiyorum telefon başında söylemek istemiyorum o yüzden iğnenin 16. Günü yani yrn kan vermeyi düşünüyorum

Ne güzel yumurtanda oluşmuş benim kendiliginden oluşmuyor mesela senin sanırım tüplerin tıkalı canım bence hsgden sonra duzelicek gibime geliyor

İnşallah hayırlısı olur canım ama belirtilere kendini fazla kaptırma ben iğneden 19 gün sonra adet oldum ve hayatımda yaşamadığım belirtileri yaşadım sen bence direk kan ver hakkında hayırlısı olsun umarım tutunmustur bebiş cnm

Ne güzel yumurtanda oluşmuş benim kendiliginden oluşmuyor mesela senin sanırım tüplerin tıkalı canım bence hsgden sonra duzelicek gibime geliyor
İnşallah tıkalı yada büyük sorun çıkmaz canım ya korkuyorum valla neden hamile kalmadığını bilmek inan sahada zor cevapsız sorular hsgden sonra belli olur artık heralde demi

Haklısın neyse bu gün kan vericem akla kara belli olur artık inşallah güzel sonuçlar alırım ama demin öksürdum karnıma ağrı girdi eğer hamilelik gibi bir şey yoksa neden ağrı giriyor ki tam rahim bolgeme

Arkadaşlar bu çizgi kuruma çizgisine benziyor mu

Eklentiler

• IMG_20231102_181801.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 41
Canım ignede hamilelik hormonu olan HCG var oyuzden belirtiler yaşıyoruz zaten bendede öyle oldu mesela hatta 1#. Günü lekelenme oldu bir iki damla tamam oldu yerleşme lekesi dedim 13. Gün kan verdim negatif çıktı 19. Günü adet oldum tabi herkeste farklı olur inşallah sen güzel haberler alırsın

Bilmiyorum olabilir kan verdim bekliyorum sonucu ama şöyle bende göğüs ağrısı 14. Gün oldu daha önceki belirtileri dikkate almadım iğnenin etkisidir diye 14. Gün etki geçiyor deniliyor zaten bu gün de 16. Gün kesin sonuç çıkar bence

Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim size bana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

İnşallah tıkalı yada büyük sorun çıkmaz canım ya korkuyorum valla neden hamile kalmadığını bilmek inan sahada zor cevapsız sorular hsgden sonra belli olur artık heralde demi
İnşallah hersey istediğiniz gibi kızlar... Rabbim yardımcımız olsun. Zor ve yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz. Rabbim kolaylastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…