Dur bakalım cnm reglini bekle üzülmeBenimde bugün 14.gunum kan testi verdim negatif
Ay sen iki gün erken olmamışsın iğnenin 14. Günü keisn olman gereklyor. Anladıgım kadarıyla çok stres yaptın bend eböyle stres yaparak 50 gün adet olmadım geç döllenmemi diye kafayı yiyordum bütün düzenim şaştı bu ay başımızda birsürü bela vardı cenazeler felan bide artık ben ümidimi kestim gittim bir kaç kursa kayıt yaptırdım hani deidmkş olmayacak bu ay tuttu bugün keseyi gördük ultrasonda 5 hafta 5 günlük oldum. Hsg çektirmeditsen onu çektir. Öyle devam et tedavine. Biliyorum çok zor ama hiç boş vaktin kalmayacak kadar kendine iş bul benceDur bakalım cnm reglini bekle üzülme
Kaçınci gün regl oldun canım sen adetliyken gidip yine tedaviye basliycam döndük yine başaDur bakalım cnm reglini bekle üzülme
İğne ile beraber 19. Gün regl oldum cnm ben yarın 2. Günüm dr a gidicem bklmKaçınci gün regl oldun canım sen adetliyken gidip yine tedaviye basliycam döndük yine başa
İyi akşamlar kızlar bende bugün regl oldum. Çarşamba günü tekrar doktora gidip ilaca başlayacağım
Yine aynı ilaca canım femaraBir tane güzel haber gelmedi bizden be ne ilacına başlayacaksın cnm
İnşallah sen güzel haberler ver be cnm biz perişan oldukBen hala regli olmadım kan testini tekrarladı doktorum. Negatif... regli bekliyorum artık... hayırlısı olsun hakkımızda
Ben değilim bitsin özelde rahim filmi çekilip gidicem dra bu sefer söylüyorum dra anlamıyor belki yapışıklık var belki tüpüm tıkalı her ay umutlaniyoeumYine aynı ilaca canım femara
Selam kızlar benim 17 .günüm az bir leke geldi ama sonrası yok ama belim ağrıyor olucam galibaBen değilim bitsin özelde rahim filmi çekilip gidicem dra bu sefer söylüyorum dra anlamıyor belki yapışıklık var belki tüpüm tıkalı her ay umutlaniyoeum
Yok canm umudum yok. Hayırlısı olsun hakkimizdaİnşallah sen güzel haberler ver be cnm biz perişan olduk
Haklısın cnm test yaptın mıSelam kızlar benim 17 .günüm az bir leke geldi ama sonrası yok ama belim ağrıyor olucam galibabende film çektircem
dediğin gibi bu ay kimsede yok Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah ne diyim moralim düştü iyice olumlu gibi hissedip olumsuza dönmek çok üzücü((
Aynen canım hayırlısı olsun bende rahim filmi için araştırma yapıyorum uçmuş fiyatlar valla Antalya Tüp Bebek Merkezi 800 TL muayene ücreti 2 ay geçerli 3000 de rahim filmi diyor en uygunu oradan randevu alacam ama kafam karıştı normal muayene ederler onlarda heralde demiYok canm umudum yok. Hayırlısı olsun hakkimizda
Yok test yapmadım beklicem bu akşam tam regli olursam diye olmazsam yarın kan vericemHaklısın cnm test yaptın mı
Canım sen gene uygunu bulmuşsun bzim burda 7.500 8 bin arasası fiyatarAynen canım hayırlısı olsun bende rahim filmi için araştırma yapıyorum uçmuş fiyatlar valla Antalya Tüp Bebek Merkezi 800 TL muayene ücreti 2 ay geçerli 3000 de rahim filmi diyor en uygunu oradan randevu alacam ama kafam karıştı normal muayene ederler onlarda heralde demiaenşxmcmcnb
Az önce aradım bir kaç yer dediğin fiyatlar hep tüp Bebek merkezinide tekrar aradım 1000 TL muayene 4000tl rahim filmi dediler valla yarın adetin 3. Günü dra gidicem araştırma hastanesine bu defa orada da cekiliyormus rahim filmi bir sorucam hem muayene olucamCanım sen gene uygunu bulmuşsun bzim burda 7.500 8 bin arasası fiyatar
Canm tüp bebek merkezleriyle ilgili hiçbir fikrim yokAynen canım hayırlısı olsun bende rahim filmi için araştırma yapıyorum uçmuş fiyatlar valla Antalya Tüp Bebek Merkezi 800 TL muayene ücreti 2 ay geçerli 3000 de rahim filmi diyor en uygunu oradan randevu alacam ama kafam karıştı normal muayene ederler onlarda heralde demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?