EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Çıkar canım güzel haberler verirsin bize inşallah

Kızlar dün o şekilde çıktı 13.günümdü çok umutlandım bu sabah tekrar yaptım tek çizgi çıktı

İnşallah tıkalı yada büyük sorun çıkmaz canım ya korkuyorum valla neden hamile kalmadığını bilmek inan sahada zor cevapsız sorular hsgden sonra belli olur artık heralde demi
Hsg den sonra net belli olur canım tüpler tıkalı olsa bile hsgde açılıyor diyorlar rahimin şekli tüpleri hep gösteriyor hsg acısız bı işlemmis zaten

Hsg den sonra net belli olur canım tüpler tıkalı olsa bile hsgde açılıyor diyorlar rahimin şekli tüpleri hep gösteriyor hsg acısız bı işlemmis zaten
Ya vallla gebelik testi için bile bukadar heyecan ve korku yaşamadım inşallah basit bir sorundur yoruldum artık psikolojim boxuldu işten bile çıktım bir aydır evdeyim daha çok kötü oldum

Olsun... bizimde bu ay olmadı. Ama hayırlısıyla devam edicez. Gerisi Rabbım e kalmış. Hayırlısıyla sağlıkla bebislerimiz Olsun Allah in izniyle
Benim eşim şehir dışına cikicak 2 3 ay geldikten sonra femara ilacını kullanmayı düşünüyorum klonmene göre o ilaç daha iyiymiş deniliyor

Merhaba kızlar pazartesi günü yani adetin 5.günü klomen kullanmaya başladım günde bir tane dün bitti bugunde kontrlüm vardı 3 tane yumurta oluşmuş ikisi 11mm biri 13mm haftaya da kontrole gidicem çarşambadan sonra her gün ilişki önerdi var mı aynı durumda olan süreçleriniz nasıl gidiyor:)

Kızlar bir şey soracağım ben Araştırma Hastanesinde HSG çektireceğim ya reçeteyi almaya gittim bugün eczaneye bana sadece 2 tane boş enjektör Bir tane de yatak bezi yazmış ilaçların üzerine karalamış sanırım ilaçları hastanede var kayıttaki kadın da ilaçlar burada var demişti ama bir daha reçete yazıp ilaç isteyecek mi acaba kafam karıştı benim randevum çarşamba günü 9.30'da daha mı erken gitsem

Merhaba kızlar pazartesi günü yani adetin 5.günü klomen kullanmaya başladım günde bir tane dün bitti bugunde kontrlüm vardı 3 tane yumurta oluşmuş ikisi 11mm biri 13mm haftaya da kontrole gidicem çarşambadan sonra her gün ilişki önerdi var mı aynı durumda olan nasıl gidiyor süreç

Her gün ilişki önermesi sprem kalitesi bakımından iyi olmaz bence canım doktor bana iki günde bir dedi

Her gün ilişki önermesi sprem kalitesi bakımından iyi olmaz bence canım doktor bana iki günde bir dedi
Canım geçen hafta gün aşırı demişti bizede evet sperm kalitesi açısından. Ama yumurtalar da büyüyünce çarşambadan sonra her gün olsun ki kaçırmayalım değerlendirelim dedi aslında çarşamba perşembe cuma o 3 gün önemli onu değerlendirin dedi cumartesi de direk kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…