- 12 Temmuz 2023
- 595
- 163
- 23
Sonuc negatif çıktı maalesef 1.7 çıktıHakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim size bana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
AminHakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim size bana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Çıkar canım güzel haberler verirsin bize inşallahBilmiyorum olabilir kan verdim bekliyorum sonucu ama şöyle bende göğüs ağrısı 14. Gün oldu daha önceki belirtileri dikkate almadım iğnenin etkisidir diye 14. Gün etki geçiyor deniliyor zaten bu gün de 16. Gün kesin sonuç çıkar bence
Ya üzülme canım Yola devam yılmak yokSonuc negatif çıktı maalesef 1.7 çıktı
İğne etkisi geçmiş demekki canm adet olana kadar umut var ne zaman adetinKızlar dün o şekilde çıktı 13.günümdü çok umutlandım bu sabah tekrar yaptım tek çizgi çıktı
Hsg den sonra net belli olur canım tüpler tıkalı olsa bile hsgde açılıyor diyorlar rahimin şekli tüpleri hep gösteriyor hsg acısız bı işlemmis zatenİnşallah tıkalı yada büyük sorun çıkmaz canım ya korkuyorum valla neden hamile kalmadığını bilmek inan sahada zor cevapsız sorular hsgden sonra belli olur artık heralde demi
Hadi inşallah canım yaHsg den sonra net belli olur canım tüpler tıkalı olsa bile hsgde açılıyor diyorlar rahimin şekli tüpleri hep gösteriyor hsg acısız bı işlemmis zaten
Ya vallla gebelik testi için bile bukadar heyecan ve korku yaşamadım inşallah basit bir sorundur yoruldum artık psikolojim boxuldu işten bile çıktım bir aydır evdeyim daha çok kötü oldumHsg den sonra net belli olur canım tüpler tıkalı olsa bile hsgde açılıyor diyorlar rahimin şekli tüpleri hep gösteriyor hsg acısız bı işlemmis zaten
Olsun... bizimde bu ay olmadı. Ama hayırlısıyla devam edicez. Gerisi Rabbım e kalmış. Hayırlısıyla sağlıkla bebislerimiz Olsun Allah in izniyleSonuc negatif çıktı maalesef 1.7 çıktı
İnşallahOlsun... bizimde bu ay olmadı. Ama hayırlısıyla devam edicez. Gerisi Rabbım e kalmış. Hayırlısıyla sağlıkla bebislerimiz Olsun Allah in izniyle
Amin ederim tabi. Rabbim gönlüne göre versin... herkesin yardımcısı olsun, hepimizinİnşallahcnm bu ay güzel haberler alalım banada Suat et HSG temiz çıksın ya
Benim eşim şehir dışına cikicak 2 3 ay geldikten sonra femara ilacını kullanmayı düşünüyorum klonmene göre o ilaç daha iyiymiş deniliyorOlsun... bizimde bu ay olmadı. Ama hayırlısıyla devam edicez. Gerisi Rabbım e kalmış. Hayırlısıyla sağlıkla bebislerimiz Olsun Allah in izniyle
Evet bugün doktorum femara verdi banadaBenim eşim şehir dışına cikicak 2 3 ay geldikten sonra femara ilacını kullanmayı düşünüyorum klonmene göre o ilaç daha iyiymiş deniliyor
Her gün ilişki önermesi sprem kalitesi bakımından iyi olmaz bence canım doktor bana iki günde bir dediMerhaba kızlar pazartesi günü yani adetin 5.günü klomen kullanmaya başladım günde bir tane dün bitti bugunde kontrlüm vardı 3 tane yumurta oluşmuş ikisi 11mm biri 13mm haftaya da kontrole gidicem çarşambadan sonra her gün ilişki önerdi var mı aynı durumda olan nasıl gidiyor süreç
Canım geçen hafta gün aşırı demişti bizede evet sperm kalitesi açısından. Ama yumurtalar da büyüyünce çarşambadan sonra her gün olsun ki kaçırmayalım değerlendirelim dedi aslında çarşamba perşembe cuma o 3 gün önemli onu değerlendirin dedi cumartesi de direk kontrolHer gün ilişki önermesi sprem kalitesi bakımından iyi olmaz bence canım doktor bana iki günde bir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?