- 2 Nisan 2023
- 74
- 47
- 8
- 32
İnşallahRahim filmi adetten sonra çekiliyor canım acele etme belki geç dollenmedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahRahim filmi adetten sonra çekiliyor canım acele etme belki geç dollenmedir
Merhaba bende aynı çok bel ağrısı yaptı ama bir hafta sürüyor geçti ara ara kasıklarım ağrıyor bakalım nasıl sonuçlanacak hayırlısı olsunKızlar merhaba bende ayın 19 çatlatma iğnesi oldum bı hafta oldu ama bu gün karnında ağrı ve belim aşırı ağrıyor vücut ısısında da artış var ateşim olduğunu düşünüyorum yani sürekli idrara çıkıyorum iğnenin etkisi olabilir mi neden bu gün özellikle belim daha çok ağrıyor ki
Hayır canım daha olmadım bugünkü idrar testide negatif çıktı iğne günü hariç bugün 17.günüm gelen giden yok beyaz yapışkan akıntı bende yeni başladı yarın kan versemmi? Bilmiyorum ya negatif çıkacak yine eminim acaba geç mi? Döllenme olduki neden regl olmadım daha gebelik yoksa offf çok bunalıma girdim
Canım benimde bugün iğne günü hariç 15.günüm normalde yarın regl günüm bakalım nolcak bekliyorum hiç test yapmadımHayır canım daha olmadım bugünkü idrar testide negatif çıktı iğne günü hariç bugün 17.günüm gelen giden yok beyaz yapışkan akıntı bende yeni başladı yarın kan versemmi? Bilmiyorum ya negatif çıkacak yine eminim acaba geç mi? Döllenme olduki neden regl olmadım daha gebelik yoksa offf çok bunalıma girdim
Al bendede o kadar beni regl olmamak geriyor. Belirtilerim bir geliyor bir gidiyor benimde iğne günü hariç 16. Gündü bugün. Yarın ben kan testi vereceğim amaHayır canım daha olmadım bugünkü idrar testide negatif çıktı iğne günü hariç bugün 17.günüm gelen giden yok beyaz yapışkan akıntı bende yeni başladı yarın kan versemmi? Bilmiyorum ya negatif çıkacak yine eminim acaba geç mi? Döllenme olduki neden regl olmadım daha gebelik yoksa offf çok bunalıma girdim
İnşallah sen güzel haberler alırsın canım ben yaptım negatif çıktıCanım benimde bugün iğne günü hariç 15.günüm normalde yarın regl günüm bakalım nolcak bekliyorum hiç test yapmadım
Ben versemmi beklesemmi bilemedim Çarşamba normal adet günüm ama bilmiyorum iğne gününe göre de erken olmam lazımdı kafam çok karışık yaAl bendede o kadar beni regl olmamak geriyor. Belirtilerim bir geliyor bir gidiyor benimde iğne günü hariç 16. Gündü bugün. Yarın ben kan testi vereceğim ama
İdrar testi yap sabah cnm sonrada kan ver bakalım ben kanı 13. Gün verdim negatif çıktı sonra kan vermedim birdaha idrar testi yaptım bugün negatif çıktı birdaha negatif görmekten korkuyorum Çarşamba günü adet günüm olmazsam kan vericem vallaCanım benimde bugün iğne günü hariç 15.günüm normalde yarın regl günüm bakalım nolcak bekliyorum hiç test yapmadım
Testim var 1 tane normalde bugün yapacaktım ama korkuyorum negatif görürüm diye o yüzden yapmıyorum yarın regl günüm direkt kan vereyim diyordum ama vazgeçtim vermicem en azından 1-2 gün gecikirse vereyim diyorum kafam çok karıştıİdrar testi yap sabah cnm sonrada kan ver bakalım ben kanı 13. Gün verdim negatif çıktı sonra kan vermedim birdaha idrar testi yaptım bugün negatif çıktı birdaha negatif görmekten korkuyorum Çarşamba günü adet günüm olmazsam kan vericem valla
Bencede en az birgün geçmesini bekle istersen cnm inşallah hayırlısı olurTestim var 1 tane normalde bugün yapacaktım ama korkuyorum negatif görürüm diye o yüzden yapmıyorum yarın regl günüm direkt kan vereyim diyordum ama vazgeçtim vermicem en azından 1-2 gün gecikirse vereyim diyorum kafam çok karıştı
Aynen canım koparmayalim bağları haberleşelim tüpler tıkalı ise hiçbir belirtisi olmazmış adet düzensizliği ağrı vs olmuyormuş yani rahim filmi dışında anlaşılmıyor bende bu ayda olmazsa direk araştırma hastanesinde inferlite bölümüne gidicem önce ordada cekiliyormus rahim filmi belki özelde cektiririm bilmiyorum kafam allak pullak oldu nereden başlayacağımı bilmiyorum tekrarSelamlar kızlar benim de karın ağrım başladı ama hala bişey yok normalde bügün olmam gerekiyodu .Birde bişey sorcam benim adetim evlenmeden öncede sonra düzenli hale öyle ama gebelik olmuyor rahim filminde tüplere bakıyorlar ya tıkalı ise adet düzenli olur mu
Yani tıkalı ise bir belirti veriryo mu acaba regli olursam ki olucak gibiyim film kesin çektiricem. Bir sonraki ay denemelerimizde yazışalım olur
Bu süreçte tek başına mücedele etmek çok zor konuşarak rahatlıyorum.
Aynı benimde doktorumu değiştirsem diyorum ama bu 6 aylık bir süreç birde başka doktorda baştan başlarda diye korkuyorum zaman gidiyor 30 yaşındayım hep erken anne olmak isterdim ama Rabbim nasip etmedi inşallah bu imtihanı pozitif geçeriz.Aynen canım koparmayalim bağları haberleşelim tüpler tıkalı ise hiçbir belirtisi olmazmış adet düzensizliği ağrı vs olmuyormuş yani rahim filmi dışında anlaşılmıyor bende bu ayda olmazsa direk araştırma hastanesinde inferlite bölümüne gidicem önce ordada cekiliyormus rahim filmi belki özelde cektiririm bilmiyorum kafam allak pullak oldu nereden başlayacağımı bilmiyorum tekrar
Hayırlısı canım bu ay olur inşallahKızlar ben maalesef bugün regl oldum 2 gün erken
İnşallah sizden güzel haberler alırım cnmHayırlısı canım bu ay olur inşallah
İnşallah da hiç umudum yokİnşallah sizden güzel haberler alırım cnm
Benimde bugün 14.gunum kan testi verdim negatifKızlar ben maalesef bugün regl oldum 2 gün erken