EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Bizim tedavimiz dahha kolay canım erkeğin sperm lökasit i daha Zor oluyor. Eşim de geçmeyen enfeksiyon var tabi bana da geçiyor hep. Bunu nasıl aşacaguz bilmiyorum senin eş nasıl bir yol izledi
Benden kaynaklıydi. Hemen geçti. İnşallah sizinde iyi sonuçlanır. Geçmiş olsun.

Kızlar selam. ne yaptınız benim 16. Gün iğne hariç dün yine negatifi gördüm iğne gününü sayarsan 17 gün oldu hayırlısıyla adet olsam artık diye bekliyorum artık umut kalmayınca gerçi normal adetim ayın 1i ama iğneden sonra erken olmamda gerekiyordu valla darmadağınık bir haldeyim kafam allak pullak

Merhaba canım. Adetine varmış daha bence test yapıp artık moralini bozma adetini bekle. Tabi insanda dayanamıyor valla. Bendede henüz bir gelişme yok regl olmazsam pazartesi tekrar kan vericem

Merhaba canım. Adetine varmış daha bence test yapıp artık moralini bozma adetini bekle. Tabi insanda dayanamıyor valla. Bendede henüz bir gelişme yok regl olmazsam pazartesi tekrar kan vericem
Bende olmazsam pazartesi kan vericem cnm son kez zaten salı günü de Dr randevum var hayırlısı olsun

Ama iğneden 14 gün sonra adet olmak gerekiyormuş ne bilim ya çok sinirlerim bozulmaya başladı iyice
Benimde iğne günü hariç 15. Günümdi bugün bendede tık yok henüz vallaha bende anlamadım ki. Regl olacak gibiydim bugün hiç belirtim yok regl’e dair

Canm sana daha çok erken 1 kasıma çok var. Burda okudum. Kadın regliden bir gece önce kan vermiş. Sonucu 0 çıkmış. Regli olmamış tamda regli günü kan vermiş 28 çıkmış. Hala umut var.

Selamlar bende yarın regli tarihim ince ince ağrım ama gögüslerimde hiç bir ağrı yok test filan yapmadım pazartesi salı artık olmazsam gidicem rahim filmi çekilcek Rabbim isteyen herkeze hayırlı zamanda nasip etsin

Rahim filmi adetten sonra çekiliyor canım acele etme belki geç dollenmedir

Sonuç için ne dedi peki ihtimal varmıymış cnm
Ya açıkçası bende çok umutlu değilim bu aydan eski konuşmalarda da belirtmiştim. Sadece ilaçla ilk ayım vücudumun tepkilerini anlamaya çalışıyorum herkese farklı etki ediyor belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…