EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Canım süreci anlat söyleyelim ne zamanlar oldu ilişki çekinerek birşey yok hepimiz aynı derdtdeyiz
Selamlar şöyle canım 14 Ekim'de iğne oldum cumartesi pazar günü ilişki dedi sonra gün aşırı onlarıda değerlendirdim .Sonraki hafta varsa bişey zarar olursa diye istemedim ilişki de .Galiba bu ayda olmadı benimde az az kasıklarım ağrıyor sivilce filan çıktı yine olmadı
Rahim filmi çekilcek bakalım ne olucak Rabbim cuma günün hürmetine bizlerede anne olmayı hayırlı evlatlar nasip etsin

İçini ferah tut gereken zamanlarda olmuş ilişkin doğrusunu yapmışsın hakkında hayırlısı olsun

Malesef 13.gunu verdim kan 2 çıktı regl olmayı bekliyorum artık cnm umudum kalmadı bugün iğne günü hariç 15. Gün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk valla
Benim de ayni, kan testim 13. Gün 2 çıkmıştı, regli oldum, c.tesi kontrolüm var, canınızı sıkmayın stres tedavi sürecini de olumsuz etkiliyor, inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Benim de ayni, kan testim 13. Gün 2 çıkmıştı, regli oldum, c.tesi kontrolüm var, canınızı sıkmayın stres tedavi sürecini de olumsuz etkiliyor, inşallah hepimiz güzel haberler alırız
İğnenin kaçıncı günü oldun regl canım birde adet tarihim 1 inde normalde 31 ine randevu aldım başka Dr dan sence adetten sonra mı? Gideyim ya emin olamadım belki adette gel der diye

İğnenin kaçıncı günü oldun regl canım birde adet tarihim 1 inde normalde 31 ine randevu aldım başka Dr dan sence adetten sonra mı? Gideyim ya emin olamadım belki adette gel der diye
Umudum kalmadı çünkü bu ay bu saatten sonra pozitife dönmez

İgneden sonra 19. gün oldum, bence reglinizi bekleyebilirsiniz

Genelde adetliyken gel diyorlar canım

Doktor değiştireceksen bence önceden git konuş görüş o zaman canım sonra o zaten şu gün gel diye söyler

Bende bugün kan verdim 2.39 çıktı sonuç benimkide olmadı galiba artık regl olmayı bekleyeceğim bende

Of cnm ya kaçıncı gündü bugün beraber bekleyelim belki geç dollenmedir inşallah

14. Günüm bugün benim. Doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır dedi test. Regl olmazsam pazartesi yaptıracağım. İlaçlar geciktiriyor mu yoksa erken mi regl yapıyor acaba ya
Of cnm ya kaçıncı gündü bugün beraber bekleyelim belki geç dollenmedir inşallah

14. Günüm bugün benim. Doktorum 2 gün sonra tekrar yaptır dedi test. Regl olmazsam pazartesi yaptıracağım. İlaçlar geciktiriyor mu yoksa erken mi regl yapıyor acaba ya
Çatlatma iğnesinden sonra 14 gün sonra adet olunurmuş ama herkeste değişir tabi sen iğneden hariç bebeğin tutunması için hap kullandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…