Hayır canım doktor bişey vermedi bana. Sadece 14 gün sonra kan ver dedi sen kulandın mıÇatlatma iğnesinden sonra 14 gün sonra adet olunurmuş ama herkeste değişir tabi sen iğneden hariç bebeğin tutunması için hap kullandın mı?
Evet cnm bugün sonunu icicem duphaston verdi döllenme olursa bebeğin tutunması için olmazsa adet duzenlesin diyeHayır canım doktor bişey vermedi bana. Sadece 14 gün sonra kan ver dedi sen kulandın mı
Hayır cnm bende bir sorun yok eşimde de yok bu ayda olmazsa rahîm filmi çekilip tüplere baktiricamanladım canım vallahi dediğim gibi vermedi bişey bana. Ama zaten regl olacak gibiyimde göğüslerim hassas arada kasık ağrım oluyor. Sendede pkosmu var canım
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canımHayır cnm bende bir sorun yok eşimde de yok bu ayda olmazsa rahîm filmi çekilip tüplere baktiricam
Hepimiz inşallah canım bu arada sen özelde mı? Tedavi görüyorsunİnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım
Anladım canım peki hastanemi muayenesindemi yanlış anlama ortalama muayene ücretlerini araştırıyorum bende özele gecicem çünkü geçen seneden bugüne çok fark varEvet canım özelde tedavi görüyorum
Yok canım ne yanlış anlaması. Özel hastanede benim gittiğim doktor. Ama benim sağlık sigortam olduğu için muayene ücretlerini bilmiyorum açıkçası sadece 15 tl ödüyorum. Ama sigortanın karşılamadığı şeyler var tabi. Bazı hormon testlerini karşılamıyor beta gibi onlar 400 tl civarında. Birde işte geçende bahsetmiştim rahim filmini karşılamıyor o da 7.500 tlKızlar kimler devlet kimler özelde tedavi görüyor
Anladım canım peki hastanemi muayenesindemi yanlış anlama ortalama muayene ücretlerini araştırıyorum bende özele gecicem çünkü geçen seneden bugüne çok fark var
7.500 çok istemişler ama ya canımYok canım ne yanlış anlaması. Özel hastanede benim gittiğim doktor. Ama benim sağlık sigortam olduğu için muayene ücretlerini bilmiyorum açıkçası sadece 15 tl ödüyorum. Ama sigortanın karşılamadığı şeyler var tabi. Bazı hormon testlerini karşılamıyor beta gibi onlar 400 tl civarında. Birde işte geçende bahsetmiştim rahim filmini karşılamıyor o da 7.500 tl
Evet o yüzden hemen çektirmek istemedim açıkçası. Doktorda bu tedavi 3 aylık 3 ay sonunda gebe kalmazsan o zaman kesin çekilmeni isteyeceğim senden dedi. Bakalım Ocak gibi karar vericez artık bizde7.500 çok istemişler ama ya canım
İnşallah gerek kalmaz canım güzel haberi bu ay alırsın Antalya'da kimse bulamadım tedavi gören veya rahim filmi çektiren fikir almak için valla yedim kafayı sanırım ben birazEvet o yüzden hemen çektirmek istemedim açıkçası. Doktorda bu tedavi 3 aylık 3 ay sonunda gebe kalmazsan o zaman kesin çekilmeni isteyeceğim senden dedi. Bakalım Ocak gibi karar vericez artık bizde
Ben eğer bir doktor arıyorsam falan doktorlar takviminde yorumlara bakıyorum genelde canım bu gittiğim doktoru yeni buldum bende sonra baktım yorumlarına çok iyiydi. Şimdilik bende memnunum sende öyle yapabilirsinİnşallah gerek kalmaz canım güzel haberi bu ay alırsın Antalya'da kimse bulamadım tedavi gören veya rahim filmi çektiren fikir almak için valla yedim kafayı sanırım ben biraz
Tamam canım çok teşekkür ederimBen eğer bir doktor arıyorsam falan doktorlar takviminde yorumlara bakıyorum genelde canım bu gittiğim doktoru yeni buldum bende sonra baktım yorumlarına çok iyiydi. Şimdilik bende memnunum sende öyle yapabilirsin
Eşli tedavi olmuştuk. Antibiyotik ve serum tedavisiMerhaba kizçeler benim bı sorunum var yardımcı olun lütfen. 1 senedir evliyim bebek sahibi olmak istiyorum her anne adayı gibi ama eşimin spermin de lökasit enfeksiyon çıktı geçirdik derken yeniden başladı devamlı tekrarlıyor. Napacaginizi şaşırdık artık antibiyotik tedavisi oluyoruz devamli bide bana geçiyor haliyle her ay enfeksiyon oluyorum. Eşi böyle olup da çaresini bulan varmı acaba?
Teşekkürler cvpin için. Hayırlısı olsun analı babalı büyütsun.canım serum tedavisi nasıl oluyor birwz aydınlatır mısın canımEşli tedavi olmuştuk. Antibiyotik ve serum tedavisi
Sonra bir minnigimiz oldu. Çok şükür.
Teşekkürler cvpin için. Hayırlısı olsun analı babalı büyütsun.canım serum tedavisi nasıl oluyor birwz aydınlatır mısın
Bizim tedavimiz dahha kolay canım erkeğin sperm lökasit i daha Zor oluyor. Eşim de geçmeyen enfeksiyon var tabi bana da geçiyor hep. Bunu nasıl aşacaguz bilmiyorum senin eş nasıl bir yol izlediBende geçmeyen lökosit vardı hastaneye yattım. Serum antibiyotikler sonra biter bitmez gebe kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?