Yarına regl olmazsam inşallahAmin canım inşallah çok heyecanlandım Bir an hayırlı olur inşallah yarın tabii ki haber veririm teşekkür ederim
Kanda iğnenin etkisi gitmemiştir en erken birinde öğrenebilirsin canım bende o tarihi bekliyorum bı kaç gündür hafif kasik ağrılarım var sende de var mıEvet bana da o sekil dedi ama benim adet tarihim 5 kasim bana 1 kasıma kadar adet olursan gel dedi inşallah olmam igne üzerinden 7 gün geçti kan testimde sadece pozitif yaziyor Bende bi heves ile gittim doktora bugun sekreteri 1 inde geliceksin 16 gün geçmesi lazım dedi iğne etkilemiştir dedi ve çok üzüldüm Rabbim nasip eder insallah
İğnenin etkisi hamilelik belirtileri gibi oluyor canım beta HCG yükseldigi için benimde ilk günler öyle oldu iğnenin etkisi gittikçe azaliyorYa nedense bende çatlatma iğnesinden sonra sık idrara çıkıyorum iğnenin etkisi mi bilmiyorum ama bu gün 4. Gün gebeliktir demiyorum tabiki ama bı tuhafim bende ağır bı şey alında kasığıma kramp giriyor ve bazen durup dururken olduğu da oluyor özellikle doktor 36 saat sonra ilişki dedikten sonra ilişkiden sonra ayağa kalkmakta bile zorlandım karnıma hep ağrı giriyordu saat 9 10 gibi ağrı girmeye başladı muhtemelen yumurta çatladı saat 2 gibi de ilişkiden sonra bu ağrıları yaşadım umarım tutmuştur döllenme gerçekleşmiştirbu arada iğne yapıldıktan sonra ovulasyon testi yaptım pik gördüm ama 36 saat sonra yaptım T çizgisi daha soluk çıktı yumurta çatladı diyebiliriz miyiz buna
Bende yarın tekrar test yapsam mı 1 gün var aramızdaYarına regl olmazsam inşallah
Bekle canım bence yarın 13 gün oluyor benim negatif görünce stres oluyor insan hiç yaptın mı? Test senBende yarın tekrar test yapsam mı 1 gün var aramızda
Yaptım pazar günü hayalet çizgi vardı daha yapmadımBekle canım bence yarın 13 gün oluyor benim negatif görünce stres oluyor insan hiç yaptın mı? Test sen
Bekle istersen cnmYaptım pazar günü hayalet çizgi vardı daha yapmadım
Teşekkür ederiz cnm bizimle paylaştığın için bende yarın kan vericem bakalımKızlar doktorum bana nates q plus diy ebir folik asit verdi ben onuda düzenli kullandım şimdi araştırdım infetilitede tedavi süreçlerinde kullanılıyormuş. Ben yarın eczanedne normal bi folik asit alıcam siz yinede doktorunuza sorun bunu isterseniz kullanan çok kişi var
Canım sen ne yaptın bir sorun yok inşallah gördün mü? KeseyiKızlar doktorum bana nates q plus diy ebir folik asit verdi ben onuda düzenli kullandım şimdi araştırdım infetilitede tedavi süreçlerinde kullanılıyormuş. Ben yarın eczanedne normal bi folik asit alıcam siz yinede doktorunuza sorun bunu isterseniz kullanan çok kişi var
Evet benimde varKanda iğnenin etkisi gitmemiştir en erken birinde öğrenebilirsin canım bende o tarihi bekliyorum bı kaç gündür hafif kasik ağrılarım var sende de var mı
Ayy Bende heyecanlandım inşallah hayırlısı ile sağlıklı nasip eder zahmet olmadan rahmet olmazmışKızlar 1 saat önce uzanıyordum kalkarken kasığıma bıçak saplanır gibi sancı girdi geçti arkasına afedersiniz bir kaç damla kahverengi pembe arası bir lekelenme gibi akıntı oldu kesildi sizce yerleşmemi ya adet olacak gibide hissediyorum heyecan yaptım
Pazartesi görücez çok stresli ya beklemekCanım sen ne yaptın bir sorun yok inşallah gördün mü? Keseyi
Sen yormasana kendini kuzum kıyamam sana ya senin adına çok sevindim gelişmelerden haber et bizede dua et Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallahPazartesi görücez çok stresli ya beklemekbir hafta önceye kadar evin altını üstüne getirip temizleidm bebek oldugunu ögrenince tabagımı bile kendim kaldırmıyorum. Darısı başınıza inşallah
Çok sağol canım amin inşallahAyy Bende heyecanlandım inşallah hayırlısı ile sağlıklı nasip eder zahmet olmadan rahmet olmazmışama haber ver bizede
Yabikide aynı yolun yolcusuyuz her gün gelip okuyorum burayıSen yormasana kendini kuzum kıyamam sana ya senin adına çok sevindim gelişmelerden haber et bizede dua et Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ben hatırlıyorum hani sen belirtilerinde dedin ya adetim yaklaşırken göğüslerim siserdi ama ucu böyle acımazdı 2 gündür benimde öyle pembe diken gibi çıktılar sızlıyor elledigim zaman bugünde kahve pembe arası bir akıntı gelip kesildi yerleşmemi acaba diye heyecan yaptım yarın sabah kan vermeye gidicem hayırlısı inşallahYabikide aynı yolun yolcusuyuz her gün gelip okuyorum burayı
Ayy çok heyecanlı benimde kuruluk oluştu sonra yerleşme kanamsı gördüm hemen sonra tekrar kuruluk devam etti birdaha öyle ıslaklık hissetmedim bence senin bebişin varrBen hatırlıyorum hani sen belirtilerinde dedin ya adetim yaklaşırken göğüslerim siserdi ama ucu böyle acımazdı 2 gündür benimde öyle pembe diken gibi çıktılar sızlıyor elledigim zaman bugünde kahve pembe arası bir akıntı gelip kesildi yerleşmemi acaba diye heyecan yaptım yarın sabah kan vermeye gidicem hayırlısı inşallah
Canım naptın gidecek misin veya gittin mi kan vermeye sonucu haberdar etBen hatırlıyorum hani sen belirtilerinde dedin ya adetim yaklaşırken göğüslerim siserdi ama ucu böyle acımazdı 2 gündür benimde öyle pembe diken gibi çıktılar sızlıyor elledigim zaman bugünde kahve pembe arası bir akıntı gelip kesildi yerleşmemi acaba diye heyecan yaptım yarın sabah kan vermeye gidicem hayırlısı inşallah
Gittim cnm yarın çıkacak sonuç test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk valla ümidim yok fazla dünkü lekeden sonra hiç akıntı olmadı ama regl olacak gibiyim hayırlısı olur inşallahCanım naptın gidecek misin veya gittin mi kan vermeye sonucu haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?