• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2023 KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ

Selam kızlar ben bugünde test yaptım gözle zor gözükecek hayalet çizgi çıktı kan vermeye yarın sabah godicem 13. Günüm olacak yarın göğüs uçlarını pespembe oldu ve çok sızlıyor diken gibi çıktılar ortaya çamaşırda beyaz leke bırakan hafif beyaz akıntım var hakkımızda hayırlısı olsun bunlara rağmen yinede adet olacakmışım hissi var çünkü her reglden önce böyle bel ağrısı çekiyorum ve oluyorum hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin ben hepimiz için ediyorum güzel haberler alalım diye🤲🤲
MAŞALLAH inşallah hersey istediğiniz gibi olur. Bizi haberdar edin lutfen:)

Canım daha net kesin birşey yok yarın kan vericem sadece hayalet çizgi gördüm adetime daha 1 hafta var ama zaten iğne yüzünden erken adet olunuyor gebelik olusmazda
Canım daha net kesin birşey yok yarın kan vericem sadece hayalet çizgi gördüm adetime daha 1 hafta var ama zaten iğne yüzünden erken adet olunuyor gebelik olusmazda
Anladım. Hakkimizda hayırlısı olsun

Benimde. Bat a 5 gün var. Test yapsam mı acaba. Bende heyecanlandım şimdi. 29 ekim bat

Evet canm yarın ve cuma tekrar vericem sabahta erken grebelik testi yapicam bir hafta kalıyor reglime zaten ama iğneden dolayı ne zaman olurum bilemiyorum hayirlisiĺ

Evet canm yarın ve cuma tekrar vericem sabahta erken grebelik testi yapicam bir hafta kalıyor reglime zaten ama iğneden dolayı ne zaman olurum bilemiyorum regl
Hadi hayırlısı. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar 1 saat önce uzanıyordum kalkarken kasığıma bıçak saplanır gibi sancı girdi geçti arkasına afedersiniz bir kaç damla kahverengi pembe arası bir lekelenme gibi akıntı oldu kesildi sizce yerleşmemi ya adet olacak gibide hissediyorum heyecan yaptım

Selam kızlar ben bugünde test yaptım gözle zor gözükecek hayalet çizgi çıktı kan vermeye yarın sabah godicem 13. Günüm olacak yarın göğüs uçlarını pespembe oldu ve çok sızlıyor diken gibi çıktılar ortaya çamaşırda beyaz leke bırakan hafif beyaz akıntım var hakkımızda hayırlısı olsun bunlara rağmen yinede adet olacakmışım hissi var çünkü her reglden önce böyle bel ağrısı çekiyorum ve oluyorum hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin ben hepimiz için ediyorum güzel haberler alalım diye🤲🤲
Ay hadi inşallah yarın güzel haberi verirsin 😇😇

Back