Aa hiç bilmiyorum ki canım bana 16 gün sonra gel dedi 1 kasimda gidicemBana gün ve saat söylemedi doktorum 36 saat sonra eşinle beraber ol dedi bir hafta sonrada kontrole gel dedi demin kasımın 1ne randevu aldım 10 ncü günüm olacak ignenin kontrol günlerimiz aynı10ncu gün belli olur mu ki neden bir hafta sonra gel dedi anlamadım çoğu kişi 16 gün sonra 20 gün sonra gel dedi bize benimki.neden 1 hafta dedi
Teşekkür ederim verdim kan yarına çıkacak sonuç cnm bugün 13.gun idrar testi yaptım ama negatif moralim bozulduNasılsınız, test yaptirabildiniz mi, bir gelişme var mi
Moralinizi bozmayin inşallah yarin guzel haberlerinizi aliriz, bize de haber vermeyi unutmayınTeşekkür ederim verdim kan yarına çıkacak sonuç cnm bugün 13.gun idrar testi yaptım ama negatif moralim bozuldu
Benimde iğne günü hariç bugün 13.gun kan verdim yarın çıkacak sonuç idrar testi yaptım bugün negatife döndüMerhaba bende iğne vuralı 12 gün oldu pek idrar testleri negatif sanırım hasta olacağım karın ağrısı olup sonucu pozitif olanlar oldu mu acaba hiç
Tmm cnm haber veririmMoralinizi bozmayin inşallah yarin guzel haberlerinizi aliriz, bize de haber vermeyi unutmayın
Hayırlısı olsun canım inş güzel haberler veririz birbirimize 1 Kasım'daAa hiç bilmiyorum ki canım bana 16 gün sonra gel dedi 1 kasimda gidicem
Insallah canim yazarim zaten sende yazHayırlısı olsun canım inş güzel haberler veririz birbirimize 1 Kasım'da
TM canımInsallah canim yazarim zaten sende yaz
30 Ekim'de 16 gün oluyor iğneyi vurulalı benim doktorumda 30 ekime kadar adet olmazsan o gün kan vermeye gel dedi bende o gün gidicem eğer olmazsam çünkü yanıltabiliyor ama ben ilk seferimde 12 gün pozitifi gördüm teste kanda da 98 çıktıDoktor bu süreçte hiç test vermeyi onermiyorum iğne etkiliyor vücudu dedi eğer regl olursan 2. Gün gel dedi ama 16 gün dolmasını bekle dedi bugün 10. Günüm 1 kasimda doktora gidicem canım yani test kan felan vermek istemiyorum 7 gün geçince gittim pozitif görünce bi umut dedim oldumu acaba diye çok erken test için dediler senin 16 gün ne zaman doluyor benim ile aynı dimi
Benim 15. Gün geldi kan verdiğim gün yerleşme kanamam olduOy canım benim İnşallah vallahi anlamadım ki 13.gun bugün negatif çıktı idrar testi kanda verdim moralim bozuldu çok korkuyorum dünkü lekeden sonra hiç akıntı olmadı ama bilmiyorum artık kuzum nolur dua et banada
Özelde çektirdim 1400 tl verdim üç ay önce snaırım dier bütün hastaneler uçuk fiyatlarda çekim yapıyorCanım sana birşey soracaktım rahim filmini sen özelde mı? Çektirdin eğer öyleyse ücretleri hakkında var mı? Bilgin acaba
Öyleymiş bilgim yok bende eğer regl olursam özele hemen çektirip doktoruma öyle gidicem vakit kaybetmemek için adet olacağımız zaman tabi herkeste farklı olur ama bel kasık ve bacakta o gıcık ağrı var regl olacak gibiyim sendede oldumu cnm yani regl olacak gibi herzamanki ağrıları yaşadın mı?Özelde çektirdim 1400 tl verdim üç ay önce snaırım dier bütün hastaneler uçuk fiyatlarda çekim yapıyor
Evet ben regl olucam sandım olmadım olmayınca test yaptım. Az kaldı dayan. Bide hsg kesin çektirin doktorum hsg çekince deidki bu ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Bende ona ben ovulasyonda pozitif görmüyorum dedim oda ozaman ilaca başladıgımız ay sen buraya hamile geleceksin dedi. Çıkarken eşime dönüp hoca polyana değil mi dedimÖyleymiş bilgim yok bende eğer regl olursam özele hemen çektirip doktoruma öyle gidicem vakit kaybetmemek için adet olacağımız zaman tabi herkeste farklı olur ama bel kasık ve bacakta o gıcık ağrı var regl olacak gibiyim sendede oldumu cnm yani regl olacak gibi herzamanki ağrıları yaşadın mı?
Sonucu negatif olup tekrar tedaviye başlayacak olanlar var mi
Yeminle senin adına seviniyorum rabbim tamamını getirsin usanmadan verdiğin cevaplar için ayrıca teşekkür ederimEvet ben regl olucam sandım olmadım olmayınca test yaptım. Az kaldı dayan. Bide hsg kesin çektirin doktorum hsg çekince deidki bu ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Bende ona ben ovulasyonda pozitif görmüyorum dedim oda ozaman ilaca başladıgımız ay sen buraya hamile geleceksin dedi. Çıkarken eşime dönüp hoca polyana değil mi dedimBen asla doktorun bu pozitifliğine inanmadım. Gerçekten dediği gibide oldu
Ben 19. Günü oldum, sizin bir sorununuz var mi, daha önce denemis miydiniz, bunda dikkat edeceginiz yada uygulayacağıniz bisey var mi, bende pcos var, ilk kez denemiştim, tedaviye devam edeceğimBenimm negatif regl oldum bugün
3.günü gideceğim
İğnenin 11. Günü regl oldum
Sık idrara çıkma varsa kesin vardır arkadşalarımda hep öyle öğrenmiş. Ne demek ya ben de heyecanlıyım senin ve burdakile riçin herkes hamile kalsın istiyorumYeminle senin adına seviniyorum rabbim tamamını getirsin usanmadan verdiğin cevaplar için ayrıca teşekkür ederimcanım benim İnşallah bende yarın güzel bir haber alırım özellikle idrardan sonra kasık ağrım çok oluyor
Benimm negatif regl oldum bugün
3.günü gideceğim
İğnenin 11. Günü regl oldum
Deli kız seni ya çok şekersinSık idrara çıkma varsa kesin vardır arkadşalarımda hep öyle öğrenmiş. Ne demek ya ben de heyecanlıyım senin ve burdakile riçin herkes hamile kalsın istiyorumhastaneleri tıka basa dolduralım gebe polikinliklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?