Oy canım benim İnşallah vallahi anlamadım ki 13.gun bugün negatif çıktı idrar testi kanda verdim moralim bozuldu çok korkuyorum dünkü lekeden sonra hiç akıntı olmadı ama bilmiyorum artık kuzum nolur dua et banadaAyy çok heyecanlı benimde kuruluk oluştu sonra yerleşme kanamsı gördüm hemen sonra tekrar kuruluk devam etti birdaha öyle ıslaklık hissetmedim bence senin bebişin varr
Bozma moralini bi sonuç çıksın önceGittim cnm yarın çıkacak sonuç test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk valla ümidim yok fazla dünkü lekeden sonra hiç akıntı olmadı ama regl olacak gibiyim hayırlısı olur inşallah
Sağol canım benim hayırlısı bakalımBozma moralini bi sonuç çıksın önce
Canım benim de bugün iğnenin 11. günü hiç test yapmadım pazara kadar regl gelmezse pazar yapim diyorum.Oy canım benim İnşallah vallahi anlamadım ki 13.gun bugün negatif çıktı idrar testi kanda verdim moralim bozuldu çok korkuyorum dünkü lekeden sonra hiç akıntı olmadı ama bilmiyorum artık kuzum nolur dua et banada
Sabredeniliyorsan bencede öyle yap canım hatta direk kan ver böyle çok stres oluyor insan valla en güzelini yaparsın ben tez canlı biriyim her konuda biraz umarım isteyen herkes pozitifi görür inşallahCanım benim de bugün iğnenin 11. günü hiç test yapmadım pazara kadar regl gelmezse pazar yapim diyorum.
Sabretmeye çalışıyorumSabredeniliyorsan bencede öyle yap canım hatta direk kan ver böyle çok stres oluyor insan valla en güzelini yaparsın ben tez canlı biriyim her konuda biraz umarım isteyen herkes pozitifi görür inşallah
Canım sana birşey soracaktım rahim filmini sen özelde mı? Çektirdin eğer öyleyse ücretleri hakkında var mı? Bilgin acabaAyy çok heyecanlı benimde kuruluk oluştu sonra yerleşme kanamsı gördüm hemen sonra tekrar kuruluk devam etti birdaha öyle ıslaklık hissetmedim bence senin bebişin varr
İnşallahSabretmeye çalışıyorumahhh ahh inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde görürüz
Başka bi belirtim yok ama sen ne zaman kan vericeksin beraber verelim birbirimize destek oluruz canımEvet benimde var
Gittim cnm yarın çıkacak sonuç test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk valla ümidim yok fazla dünkü lekeden sonra hiç akıntı olmadı ama regl olacak gibiyim hayırlısı olur inşallah
Başka bi belirtim yok ama sen ne zaman kan vericeksin beraber verelim birbirimize destek oluruz canım
Canım bende 21 Ekim'de ilişki oldu saat 19 daZaten anlıyorsun yumurtanın çatladığını normalden çok daha fazla ve sıvı akıntı oluşuyor.
Hayırlısı canm. Hersey nasip. Kanda mutlaka belli olurGittim cnm yarın çıkacak sonuç test yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk valla ümidim yok fazla dünkü lekeden sonra hiç akıntı olmadı ama regl olacak gibiyim hayırlısı olur inşallah
Canim bana 16 ekim pazartesi catlatma ignesi vurdu gündüz 10.30 daCanım bende 21 Ekim'de ilişki oldu saat 19 da
23ekimde çatlatma iğnesi öğle 12de
24ekim gece 12de ilişki oldu
bugünde değerlendirmeyi düşünüyorum yarında düzen doğru mu sence bide dün olan ilişkide ben hiçbirsey hisetmedim meni girişini yarım saat uzandıktan sonra sıvı şeklinde akıntı geldi sonra yine uzanıp uyudum sıvı gelişi normal mi normalde benim ilk olduğunda direk çıkan meni olurdu dündü farklıydı anlam veremedim bide dün böyle akıntı yoğun geldi uzayan kıvamda fazlaydı baya ilişkiden önce oldu o sabah saatlerinde
Hepsi gece 22.30 daydi ilişki saatleriCanim bana 16 ekim pazartesi catlatma ignesi vurdu gündüz 10.30 da
18 çarasamba
20 cuma
22 cumartesi ilişki verdi
Ben iğnenin etkisi olduğunu bilmiyordum kan hamilelik testi yaptım pozitif görünce 22 sinde ki ilişki olmadi
Yani 18 ve 20 deki gerçekleşti
Simdi bekliyorum bugün iğne üzerinden 10. Günüm 1 kasimda kontrolüm var
Bana gün ve saat söylemedi doktorum 36 saat sonra eşinle beraber ol dedi bir hafta sonrada kontrole gel dedi demin kasımın 1ne randevu aldım 10 ncü günüm olacak ignenin kontrol günlerimiz aynıCanim bana 16 ekim pazartesi catlatma ignesi vurdu gündüz 10.30 da
18 çarasamba
20 cuma
22 cumartesi ilişki verdi
Ben iğnenin etkisi olduğunu bilmiyordum kan hamilelik testi yaptım pozitif görünce 22 sinde ki ilişki olmadi
Yani 18 ve 20 deki gerçekleşti
Simdi bekliyorum bugün iğne üzerinden 10. Günüm 1 kasimda kontrolüm var
Nasılsınız, test yaptirabildiniz mi, bir gelişme var miKızlar 1 saat önce uzanıyordum kalkarken kasığıma bıçak saplanır gibi sancı girdi geçti arkasına afedersiniz bir kaç damla kahverengi pembe arası bir lekelenme gibi akıntı oldu kesildi sizce yerleşmemi ya adet olacak gibide hissediyorum heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?